Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

of ya kabul ediyorum sıkıcı bi bölümdü. soner kabak tadı verdin. süleymana bak da biraz canlan. ayrıca carolini ali kaptanın sıkıştırması ile carolinin yerlerde sürünmesi güzel olmuş. caroline beddualar tuttu sonunda... ama kesin cemile yetişecek ve silahı elinden alacaklardır diye düşünüyorum.nihale ne olcak acaba. yüzü berbat olmuştur kesin meteden uzakşalacak görmesin diye görüşlere çıkmaz artık.soner de murat kadar cesaretli olacağını sanmıyorum. öldüremez o kendini..yine de soner ve aylinle ilgili gelişmleri merakla bekliyorum

geri zekalı berrinnn yetti artık ahmetin nedir ya çocuğunu bile unutuyorsun görünce ahmeti al işte gördün gitti zehra hakanda alırda kızını bir daha sana göstermez inş

kızlar izleyen varsa özet geçebilirmi???ali karolini vurmadı sanırım

en önemliisi aylin soner ne oldiii??

kızlar izleyen varsa özet geçebilirmi???ali karolini vurmadı sanırım

en önemliisi aylin soner ne oldiii??

vurmadı canım hasefe hanım geçti önüne engel oldu . sonerde ingiltereye gidiyordu doktor kız geldi aylinin hamile olduğunu söyledi sonerde böyleee kaldı ve bittiiii aa birdee unutuyordum aylindee doktora evlenme teklif ettiii bakalım haftaya neler olacak

teşekkür ederim cnm yine salağa bağlanmış demek aylin evlenme tekif etti inş. kabul etmezde aylin ölemdn sonerle aşkını yaşar yada yaşatırlar

süleymanla soner birbirlerinmi dövdüler hanımlar neydi o suratlarının hali dizinin başlarını kaçırdım da...

müziikk.?.. sonunu kaçırdım..

muhteşem süleyman ayline veda etti ya arabada bi şarkı söledi o

süleymanla soner birbirlerinmi dövdüler hanımlar neydi o suratlarının hali dizinin başlarını kaçırdım da...

dizinin ortasında dövdüler canım onlar birbirini :18:
sonerin kafasına silah dayadığında süleymana yaklaşma diyip süleyman dediği ve süleymanın hiç dikkate almayı telefonu kullanmasın koptum ya
yazık nasıl baktı soner kedicikler gibi

bu arada şarkıyı buldum kızlar
Rod Stewart - I am Sailing

Son düzenleme:
soner aylinin hamile olduğunu öğrendi. ne olcak şimdi. işler karıştı yine. sonere bak ya evlenelim diyor. muratı bi çırpıda unutuverdi.niye nikahtan kaçtın o zaman.aylin istemiyorum seni diyor. ya ona nispet tarıkla evlenecek. ya da soner ona muratın intihat ettiğini ve o yüzden evlenmekten vazgeçtiğini söyleyecek ve aylin de sonere dönecek. yazık !olan tarıka olacak . iyi niyetli birine benziyodu oysaki.

arkadaslar oyle bır gecer zamankide genelde aylinle sonerın oldugu sahnelerde calan bır fon muzıgı var oldukca slov boyle onu bır turlu bulamıyorum ısmını bılen varsa yazabılır mı yaa

Soner ve Aylin in aşkından fenalık geldi. Eski Türk filmlerindeki bayık aşk hikayeleri gibi. Soner kaçar Aylin kovalar. Aylin kaçar Soner kovalar. Yok bebikimin babası sen değilsin "zaman öyle bir geçti ki" den sonra o aslında senin çocuğun

off su sonerle aylın bı kavusamadılar yaa ben buradan şiştim resmen

artık kavussunlar yaa offf .

aylın uyuzu cocugu doktordan oldugunu soyledı .doktor da kesınlıkle "evet benden "dıyecek .

bunlar yıne kavusamayacak yaa off cıldıracagım artık .

ya kavussunlar kavusmayacaklarsa da asklarını sureklı pısırıp pısırıp onumuze koymasınlar

bu arada alakasız olacak ama yazmadan gecemıyecegım ;

en ıyı dram dızısı odulunu "hayat devam edıyor "aldı yaa aynen boyle kaldım

hayat devam edıyor dızısı dun bır bugun ıkı .yanı baslayalı ne kadar oldu da

"oyle bır gecer zaman kı" dizisi dururken "hayat devam edıyor "dızısı alır odulu .cok sasırdım cok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…