Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

sonerin aylini omzuna alıp yürüdüğü sahneler eski türk fimlerinden fırlamış gibiydi. yani o dönemleri anlatan bir diziye böyle sahneler yakışmıştı yaa.ama kavuşamayacaklar bence. tarık benden diyecek de soner hesap yapmayı bilmiyormu ..bunlar hastanede tanıştı sonuçta. bebek kaç aylık. bunu düşünemeyecekmi.

dizinin sayfasını güncelleyeyim arkadaşlar !

soner,ayline yaptığı anneler günü sürprizi ne kadar da romantikti. süleyman imza misali çıktı ya acaba çıkmasaydı tarıktan sanırmıydı???
hakana üzüldüm ama kendi düşen ağlamaz sonuçta. zehrayı dünyaya getirmeyeceklerdi.
cemile vazgeçmiyor. pazarda triko satışına kenan pazar mafyasını karıştırır şimdi de. kenandan kurtulamadık gitti.
ve soner gerçeği tamamen öğrendi. acaba aylin muratın intiharını ne vakit öğreneck??haftayamı

diziyi başından beri pür dikkat izliyordum. Git gide sıkmaya başladılar. Ali kaptanın sürekli bağırıp olay çıkarmasına tahammül edemiyorum. Sinir katsayımı yükseltiyor. İzlemiyorum artık onun yerine yeni favorim seksenler çok seviyorumm

nihal sır oldu gitti...acaba ne olcak
hele şükür soner ve aylin barıştı.
carolinnn kaç kurtar kendini ali kaptandan.
ali ölümden sözetti durdu acaba carolini öldürüp canına kıymayı mı düşünüyor o yüzden mustiyi cemileye emanet etti
kemallll hele şükür nerimana aykırı bi harekette bulundun. senden daha başka başarılar da bekliyorum sanki aklın başına geldi. nerimana daha fazla katlanamayaksın giibi hissediyorum

nihayet sonerle aylin barıştı.:13:.içim şişecekti yoksa...
o berrinin ahmete aşık olan arkadaşı, ne gıcık bi tip olmaya başladı beee..

Şu berrinin arkadaşı ayten var ya,alışveriş merkezinde gördüm inanamadım,o kadar güzel ki gerçekte şaştım kaldım.yani en azından dizide görüldüğünden çok çok güzel.

Şu berrinin arkadaşı ayten var ya,alışveriş merkezinde gördüm inanamadım,o kadar güzel ki gerçekte şaştım kaldım.yani en azından dizide görüldüğünden çok çok güzel.

zaten aytenin güzelliği dizidede belli oluyor hatta ahmete bu berrinde ne buldun gül gibi ayten dururken bunun neyine bakıyorsun diye dizi boyunca söylenip duruyorum

soner şımar dedi aylinde şeyini çıkardı yok taze midye yok kuş sütü süleymanda buldu kuş sütünü

geçen sezon bu dizi ne güzeldi, sonradan iyice saçmaladılar. aylardır izlemiyorum artık. keşke tadında bitirseydiler.

Oooohaaa !
Ali kaptan ölürse dızıde bıtsın hayatta ızlemem.
Ana karakterlerden bırıydı o olur mu hıc ya sakın yapmasınlar b
unu.

Ali Kaptan ölecek mi şimdi gerçekten merak ettim...
bence anlamsız olur...
cemile'yi kenan oracıkta yakalar tekrar...

neriman'ın kocası adı neydi neyse dedi ya hadi ne yapacatın yapsana..
neriman da anlamamazlıktan geliyo ne yapıcaktım diye...
sonra şimdilik seni affediyorum ne yanardöner kadın yaaa...
yapacağından değil ki.. yıllarca onu öyle susturmuş yok boşarım yok şaşarım falan
şimdi tutmayınca kıvırdı...
ana kız onlara çok gülüyorum ben...

karoline ve kenana bir dur diyen çıkacak mı merakla bekliyoruz...

kenan şeytanına ve caroline cadısına dur diyerek çıkacak kişi sonerdir diye tahmin ediyorum,yetti artık bu şeytan kenan ya dizinin resmen içine etti pislik herif

üf güzelim dizimi ne hale getirdiler ya.
sonerle aylinin aşerme sahneleri ne kadar da gereksiz. sıkıcıydı. bence oralar hiç olmamış.sadece o deniz kıyısında balık yedikleri teras gibi bi mekan vardı minderli falan. işte o sahneler çook güzeldi.
bir de çok karanlık bi bölümdü. ne oluyor ne bitiyor hep karanlıkta çekmişler. fazla uğraşmamışlardır çekerken.nasıl olsa seyirci görmüyor!!!
ayten lütfen o işyerinden ayrılsın yaa. olmazki öyle. ben berrinin yerinde olsam rahatsız olurum valla. o da ne anlayışlı. senin bi suçun yok sen sadece aşık oldun diyor. kızıımmm senin sevgiline aşık olmuş. ya bu kadar normal karşılamasana. sanki 2012 yılında film çekiyosunuz. 70lerde bu işler bu kadar relaxmıydı ???

bu akşam aylinle sonerin şapur şupur öpüşmelerindenn aylinin şımarıklıklarından gına geldi iyice baydılar final zamanı geldide geçiyor bileee

Bence Süleyman DURUN diyerek göya şaka yaptı...
bilmiyorum da çok aptal bir şaka bu..
zaten birtürlü evlenemiyorlar ne gerek vardı şimdi buna...

ıykkkkk zonerle aylin çok baydı beni dn akşam ya.

en çekemediğim sevgili ilişkisi vıcık vıcık.

en son şakada çok komik,zaten filmin b.... çıktı uzatmak için daha nasıl saçmalanır hepsini yapıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…