Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

aylin doğumda ölürse çok üzülürüm ya
nihalin yüzü harbi fenaydı ne olacak bunların hali. yarışmayı kazandı. para ödülü varsa estetik olsun bari. ajda pekkan da vardı o dönemde estetik oluyordu yani.
vay ekrem tatlıoğlu oğlunu vurdun. zamanında ahmetle anasını ayırdın. şimdi kendi oğlundan olucan sanırım. ölür heralde.. yalnız son berrine bakışı çok güzeldi. aşık adam gerçekten.ahmet zehraya iyi baba olur.
bu osman hiç büyümüyor farkındamısınız.
ali kaptanın kulübesi balıkçının kulubesimi ya. hem orası ali kaptanın bodoslamasıyla yıkılmamışmıydı. yoksa ona benzeyen baika bi yermi buldu kendine.
ali kaptan,kenanı vurmayı planlıyordu.şimdi nerminm adalıyı kullanarak cemilenin hissselerini geri alsa bari de hapsi boylamasa.
kenanın annem diye ağlaması nasıldı öyle. kenanın harbi zayıf noktasıymış annesi..bir çocuk kılığına girdi koskoca adam.
beerinin nikahında aileden ve sendikadaki sakalllı adamdan başka kimse yoktu. bari ayteni çağırsaydın. sonuçta istemeden de olsa kocana aşık(!). mutluluğunu paylaşırdın.

kızlar başını kaçırdım.süleyman durun dedikten sonra noldu.açtığımda ali ve cemile dans ediyordu

bu aylinle berrinde çok şanssız kardeşler ya aylin evlenirken murat öldü berrindede hakan ölecek galiba her nikahta bir ölüm mete ve: osman evlenirkende dizidee oyuncu kalmayacak

aylin ve berrin'in kaderi bir yazılmış gıbı :) birlikte gülüp birlikte aglıyorlar :)

biri talıhsiz acı bir olay yaşıyor ise,bılıyorum ki öbürü de yaşayacak

yalnız hakan inşallah ölmez ,gerçekten üzülürüm hiç haketmıiyor

zaten berrin ve ahmet'e fena halde gıcıgım ,berrin sevemedi gitti hakan'ı

ahmet'de ahmet dedı baska bırsey demedı uyuz insan

insallah hakan ölmez ,ama ölecek gıbı

aylin büyük ihtimalle doğum da ölecek zaten dizi boyunca

ha kavuşacaklar ha kavuştular diye diye sonun da kavuştular,

ama bu sevinc kısa sürecek.ölüm yine ayırıcak bunları :84:

ayy inşallah ölmez yaa,dizi de favori ciftım dı

Berrin diziden ayrılıyormuş neden acaba??
Dizi 2 sezon daha devam edecekmiş
Bence bu sene final yapmalıydılar

ben bu sezon izledim osman seri katil olcak dediler emme bi metre büyümedi aylinin ağzını açıp sırtması ve ikşde bir sonerle öpüşmesi çok sinir bozucu

sadece berrin değil aylin ve ali kaptanında ayrıldığını duydum bilemiyorum eğer öyle olursa yeni oyuncular girecek ve iyice tadı kaçacak zaten bu sezonu beğenmemiştim oyuncularda ayrılırsa ne konu bulacaklar acaba keşke bitirselerdi

kızlar bence aylin ölecek o yuzden hep soner'le mutlu anlarını gösterıyorlar

off bence fınalı aylın'ın olumuyle yapacaklar:84::84:

evet bence de aylin kesin ölecek.off kötü oldu yaa.berrin eğer adamsa suçu üstüne alsın ben vurdum desin.hakana borcunu ödesin

geçen hafta hakanın vurulmasıyla bittii bu günde babasının aylin ölmesin ya mutlu olsular sonerle yanlız aylinin karnını tutarak yüremesine sinir oldum sanki bebek düşecek gibi tutuyor kasıla kasıla oturuyor

off off yine sıkıntılar içindeler. hiç gülmeyecek bunların yüzü.
aylin ölecek gibi.. ama belki ters köşe yaparlar bize. ben de ölmesini istemiyorum.ama eğer ölürse yeni sezonda bunalımda bi soner ve onu teselli eden ve sonunda evlenip çocuğuna analık edecek olan o doktor kadını görebiliriz.ya fazla hayal kurdun abartımı oldu biraz.. aklıma böyle geldi işte.
hakan berrin ahmet bunların sonu ne olacak ya. yazık hakan şimdi hapse de girer. ekrem de ne hastalıklı bi adammış. kötünün de böylesi. pesss
mete nihal halvette. düğün yakındır haralde.
karcı holdingin başında selma ve cemile olur da kenanın arkasında bıraktığı pisliklerle uğraşıp duracaklar heralde.

bunlar ailecek güldüklerinde illa ki başlarına bir felaket geliyor. bu kez aylin...

özellikle osman'ın araba da aylin ve soner'in her anlarının fotolarını cekmesı

cok kotu oldum o sahnede .dızı daha fınal yapmadan o foto sahnesın de

aglaya aglaya bı hal oldum .:2:yaa inşallah suprız yaparlar da aylın yasar.

aylin ölecek kizlar farah diziden ayriliyormus yurtdisinda egitimine devam edecekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…