Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

aynen ben de çok agladım, of sıkıldım bu duygusal halimden. bide babam bana bakıyor dio ''burda ne var da şimdi aglıyorsun''
yeni sezonda baya yeni oyuncular gelecek özellikle 17-22 li yaşlarda ama kimler çıkcak bilmiyorum.
sanırım o genç oyuncular ( zehra- osman- mustafa ) olacak, baya ileri sarcak gelecek sezon

GECE YARISI İŞ GÖRÜŞMESİ

Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler ile sevgilisi Farah Zeynep Abdullah önceki gece Bebek'te iş görüşmesi yaptı.

Gece yarısına doğru bir evden sevgilisi Abdullah ile çıkan Yenenler; "Yanlış anlaşılmasın iş görüşmesi yaptık. Sürpriz projelerimiz var. Önümüzdeki sezon güzel olacak" dedi. Farah Zeynep Abdullah'ın arabaya bindikten sonra önce arka koltuğa, daha sonra da ön koltuğa oturması dikkat çekti.
Günaydın

Hürriyetten aldım şimdi bu haberi.. Aylin kesin ölüyor yani.. Şimdiden hazırlayalım kendimizi... Çünkü fikri bile beni çok üzüyor...

sezon finali olur,eylülde bide bakarız yıllar geçmiş. zehra -osman -mustafa-aylinin çocuğu bunlar hep büyümüş olacak. yeni oyuncular olacaktır. acaba kimler olacak şimdiden meraktayım. ama mustafa sanki kötü karakter olacak gibi hissediyorum. çünkü sonuçta kötü bi çocukluk geçiriyor hepimiz görüyoruz.aylin ölmesin yaaa. eski türk filmlerinde annesinin ölümüne sebep olduğu için çocuğundan uzaklaşan babalar vardı. belki aylin ölürse soner de çocuğuna uzak davranır büyüdüğünde. onu yurt dışına falan gönderir. görmek istemez.ayline de çok benzermiş de onu hatırlatırmış falan . soner hayata küsermiş. ne yazdım yine yaaa ..attım tutarmı dersiniz.??

Üç isim diziye veda ediyor
Bu akşam sezon finali yapacak olan Öyle Bir Geçer Zaman ki'den 3 star gidiyor.
1

Ali Kaptan'ı oynayan Erkan Petekkaya bir daha dönememek üzere denize açılıyor. Aylin'i canlandıran Farah Zeynep Abdullah bebeğini dünyaya getirirken ölüyor. Osman'ı oynayan emir Berke Zincidi ise yeni bölümlerde yer almamak üzere diziden ayrılıyor.

Öyle Bir Geçer Zaman ki yeni sezonda 10 yıl sonradan başlatılacak. 1980'lerin anlatılacağı dizide Osman 16 yaşında olacak. Ekip bunun için o yaşlarda bir oyuncu arayışına girdi.

aylin doğum yaparken ölecek sanırım :26: hep mutl ugösteriyoalr bu ara sonerle.. ve osman fotolarını çekti bir sürü.. :26:

merakla diziyi beklıyorum .evet kızlar aylin olecek ali kaptan niye ölüyor yaa

yenı sezon da resmen kadro yenilemesi olacak gibi görünüyor

mahvoldum bu bölümde yaa acayip duygusaldı ve normalde salı günleri bu bitince uçurumu izliyorum ama yüreğim kaldırmıycak o yüzden izlemiyorum

ağlaya ağlaya kalmadı gözlerimde yaş... ne sezon finaliydi ama :)
uçurum'u izleyecektim ama kaldırmaz bünyem, zaten millet olarak acılı bir gündeyiz of offf

ali kaptanın gidişine üzüldüm. adam tam da doğru yolu bulmuşken ölmemeliydi. gelecek sezonda osman kesin 80 olaylarında boy gösterecek sanırım. ama keşke sezon finali değil de final olsaydı. artık bu aile için nasıl felaket senaryoları yazacaklar bilmem.

bu arada aylin sedyede odadan çıkınca dışarda pis pis bakan mesude "içerde gebereceksin gerizekalı.. ve soner benim olacak hahahaha" diyecek diye de ödüm koptu. malum bunlar mahallecek psikoloji dersleri almış :) . öleceğini bile bile herkes güle oynaya uğurladı aylini. kimse çaktırmadı.

kaçırdım ben kızlar karolin öldü mü?

kızlar bu aylını olecek olecek dıye beklerken

acaba suprız mı yapacaklar ,yanı yasayacak mı acaba :44:

sonuc da aylın'de ölmus olsa bugun aylın de veda ederdı

aylının durumu yarım kaldıgına gore aylın ya yasıyor olacak yada

aylın'ın cocugu buyudugun de annesının nasıl oldugunu sorup

gecmıse dair gidecekler :44: bılemedım sımdı kafam karıstı

Son düzenleme:

carolın agır yaralıydı en son .

hımm belki de ölmemiştir. hakanın babasının metresi olarak devam ediyordur hayatına.

gerçi ben kenanın öldüğünden bile şüpheliyim. gemi havaya uçtuğunda ali kaptan ordan bayağı bi uzaklaşmıştı. belki kenan da kendini denize attı. yeni sezonun ilk bölümlerinde anlaşılır artık herşey.

Ali kaptan ı belkı kurtarırlar ha? nolur sankı yaaaa

Aylin i de ölecek gibi gösterdiler ama buyuk bı belırsızlıkle bıttı gene

kapının onunde oynayan küçük kız aylının kızı mıydı acaba ama osmanın daha kucuk olması gerekmez mı eger aylının kızıysa:44:

offf cok ağladım yaaaa hayatımız zaten dram bu ne yaaa baktıgıma pişman oldum yüreğim şişti
Ali kaptan bnı mahvettı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…