• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öyle çok yalnızım ki

Junior kız mıydı, kızsa gelebilirsin teknik alanlara yönelmek isteyen kızlar da gelebilir. 12-16 yaş arası kızları ebeveynleriyle kabul ediyorum, 16+ bebeler tek katilabilir.
Benim kızım tablette çok güzel kendisinin bulduğu oyun karakterleri çiziyor. Grafik tasarım kursuna göndermek istiyoruz 11 oldu bu ay ama yaşına uygun bir şey bulamadık. Ben gölgelendirme vs istediğim gibi yapamıyorum diyor. Normal resmi de çok güzel yapar. Büyüyünce de kafasına yatan arkadaşlar bulursa oyun yapmak istiyormuş öyle diyor tek olmazmış çünkü 😀 böyle şeyler giriyor mu tekniğe?

Ya Vanessa, ben senin gerçek olduğuna hiç inanmıyorum aslında ama ola ki gerçeksen bir şeyler yazmak istiyorum. O kadar güzel bir dönemdesin ki, gençsin öğrencisin, önünde bol bol seçenek bol bol yol var. Hayatının geri kalanını şekillendirmek için son kıymetli zamanların. Ben o yaşlarıma dönsem, ilerdeki kariyer hayatım için yatırım yapardım bol bol. Daha çok okur daha çok gezerdim. Erkeklerin dikkatini çekeceğim diye kasmak yerine, kendime odaklanırdım. Zaten sen parladıkça onlar sana gelirdi. Geri gelmiyor o yaşlar. Canını bunlarla sıkacağına, tren kaçmadan kendin için bir şeyler yap derim. Sonra çok üzülürsün.

Benim kızım tablette çok güzel kendisinin bulduğu oyun karakterleri çiziyor. Grafik tasarım kursuna göndermek istiyoruz 11 oldu bu ay ama yaşına uygun bir şey bulamadık. Ben gölgelendirme vs istediğim gibi yapamıyorum diyor. Normal resmi de çok güzel yapar. Büyüyünce de kafasına yatan arkadaşlar bulursa oyun yapmak istiyormuş öyle diyor tek olmazmış çünkü 😀 böyle şeyler giriyor mu tekniğe?

Pek sayılmıyor, benimki daha çok mühendislik ve bilime yönelik. :KK200:Yine de sizin kızçe madem grafik tasarımı yapmak istiyor, isterse bence önce az biraz daha resim tekniği çalışsın bir miktar teknik resim bilgisi edinsin. Elle çizim yapmak ışık, gölge, önündeki objeniin boyutlarını kavramak/resme vermek konusundaki fikirleri iyice oturtur.

Figür çiziyorsa belki çizgi roman, çizgi film çizmek ister?

Ondan sonra Photoshop ve Adobe kullanma öğrenebilir. Daha sonra logo tasarımı, web tasarımı, photoshopla nasıl dokunuş yapılır onları kapar. Konulara bakmanız için bunu buldum bir göz atın : Graphic Design

Derim ki şimdi resim ve heykel kursuna gitsin, Adobe işleri için yaşı küçükçe. Önce mutlaka İngilizce kapsın, derslerine iyi çalışsın, sonra da üniversitede görsel sanatlara girsin o sırada da Adobe ve Photoshop işlerini kursla halleder. Bu popüler bir alan, o yüzden online eğitimle çok şey kapabilir. Bol şans dilerim, juniora selam:rapci:

Pek sayılmıyor, benimki daha çok mühendislik ve bilime yönelik. :KK200:Yine de sizin kızçe madem grafik tasarımı yapmak istiyor, isterse bence önce az biraz daha resim tekniği çalışsın bir miktar teknik resim bilgisi edinsin. Elle çizim yapmak ışık, gölge, önündeki objeniin boyutlarını kavramak/resme vermek konusundaki fikirleri iyice oturtur.

Ondan sonra Photoshop ve Adobe kullanma öğrenebilir. Daha sonra logo tasarımı, web tasarımı, photoshopla nasıl dokunuş yapılır onları kapar. Konulara bakmanız için bunu buldum bir göz atın : Graphic Design

Derim ki şimdi resim ve heykel kursuna gitsin, Adobe işleri için yaşı küçükçe. Önce mutlaka İngilizce kapsın, derslerine iyi çalışsın, sonra da üniversitede görsel sanatlara girsin o sırada da Adobe ve Photoshop işlerini kursla halleder. Bu popüler bir alan, o yüzden online eğitimle çok şey kapabilir. Bol şans dilerim:rapci:
Aslında direkt grafik tasarım istemiyor. Oyun yapmak istiyor kafasında tasarladığı şeyler var ama onu nasıl yapacağını bilmediği için karakterlerini çiziyor bu baş karakter bu iyi, bu kötü diye. Ya da oyunun evrenlerini çiziyor şurası şu vs diye. Tam da anlatamıyorum galiba bir bütün istiyor her şeyi yapsın ama imkansız tabii o da farkında 😀 kurs araştırdık dediğin gibi yaşı küçük kalıyor daha çok üniversite hazırlık ve sonrası için diyor konuştuğumuz yerler. İngilizcesi iyidir hep İngilizce kitaplar okur 1 senedir. Ona biz önem veriyorduk küçüklüğünden beri ama kendisi de anladığı için istekle devam etti, diğer derslerine isteğini anlatmayayım onların farkına varamadı daha🥲😃
Dediğin yerlere bakacağım çok teşekkür ederim:)

Aslında direkt grafik tasarım istemiyor. Oyun yapmak istiyor kafasında tasarladığı şeyler var ama onu nasıl yapacağını bilmediği için karakterlerini çiziyor bu baş karakter bu iyi, bu kötü diye. Ya da oyunun evrenlerini çiziyor şurası şu vs diye. Tam da anlatamıyorum galiba bir bütün istiyor her şeyi yapsın ama imkansız tabii o da farkında 😀 kurs araştırdık dediğin gibi yaşı küçük kalıyor daha çok üniversite hazırlık ve sonrası için diyor konuştuğumuz yerler. İngilizcesi iyidir hep İngilizce kitaplar okur 1 senedir. Ona biz önem veriyorduk küçüklüğünden beri ama kendisi de anladığı için istekle devam etti, diğer derslerine isteğini anlatmayayım onların farkına varamadı daha🥲😃
Dediğin yerlere bakacağım çok teşekkür ederim:)

O zaman belki oyun tasarımcısı olmak ister veya sinema yapımcılığı yapmak ister?

Game design 2 şekilde oluyor, birinci yapılış şekli olayın artistik tarafını, grafiklerini ve senaryosunu yapmak. Diğeri de kodunu yapmak. 2 numarayı yapmak istiyorsa bilgisayar müh. okusun. 1 numara çok billindik bir iş değil ama ABDde delice sektörü var , Avrupayı açıkçası bilmiyorum. 1 numaranın güzel sanatlar altında bölümü bile var artık, hızlıca google yaptım bunlar çıktı:

işte tonla erkekle tanıştım.
tek biri bile benden etkilenmedi
bazıları hatta daha tersledi beni
hayır yani her gören bana deli divane olsun da demiyorum.
tek isteiğim birisi adım atsın kim olursa olsun şans vericem
ama o bile yok
Nefes alsin yeter diyorsun yani? Hmmm...:olamaz:

kızlar yaklaşık 1 aydır aktif bir şekilde reelde sosyalleşmeye çalışıyorum.
hiçbir dersi ve kulüp toplntısını kaçırmadım.
az .ok selamlaşığ tanıdığım kız ve erkekler var artık.
mühendislik fakültesinde eskisi gibi kimsesisiz değilim.
ama şimdi de kimseyle samimi olamama sorunum oldu.
herkesle yüzeysel konuşuyorum bir daha temasım olmuyor maalesef.
erkeklerle desen her gün 2 saat kıyafet saç makyaj vs. ile uğraşıp gidiyorum.
bakımsız gittiğim tek bir gün olmadı ama maalesef gene de ne etkilenen var ne de konuşup.
sadece kulüp başkanı olan erkek beni her gördüğünde konuşuyor hepsi bu.
ben yoruldum artık.
hiç çabalayamıyorum lütfen bana çıkış yolu gösterin öylesine yoruldum ki
Belkide etrafına negatif enerji saçıyorsundur fark etmeden? Bende bu sıralar sosyalleşemiyorum ama bunun sebebi evden çıkamıyor olmam :D üniversitedeyken ohooooo gezmedik şehir katılmadığım etkinlik kalmazdı 1 ayda 15 kişiyle tanışmışımdır ilk ünv e başladığım da :D ama bu senin iletişiminle de alakalı tabi hahahakikiri olma ama biri konuştuğunda soru sorduğunda güler yüzle içten bir cevap verirsen o kişi sana yaklaşıyor zaten ki ben erkeklere karşı aşırı soğuktum bu salaklar oturup dedikodumu yapmış naz çok soğuk davranıyor bize karşı diye hayır samimi olsamda ayrı sorun olacak bak bak ne cilveli diyecekler :D ki sevmediğim ya da tavrından hoşlanmadığım kişilere karşı mesafeliyimdir erkekler o yüzden gram umurumda olmaz ilgilenmesinler ben bakımımı kendim için yaparım aynaya baktığımda şık görünmek benim hoşuma gidiyor. Kulüp toplantısı diyorsun orada konuştuğun hiç kimse yoksa bile bir şeyler sor mesela birine

Fotoğraf paylaşma imkanın varmı acaba seni cok merak ediyorum merak etme sebebimde konuların..:KK14:

otrera doktor olduğunu söylüyor ama bir hekim olarak psikoloji biliminden bihaber kendisi.
O zaman psikoloji bilen birine git, mesela psikologa. Yetti gari şu aynı minvalde gezinen sorunların. Biz 5000 km öteden nasıl çözelim? Hayır çözemiyoruz ki sürekli kendini yeniliyor.

Öyle bir enerjin var ki , maşallah diyorum :D kıaz vallahi konuya yazanlar bile devamı gelmesin konuşmanın diye kısa tutmuşlar :D yenGEnC yenGEnC hayatında ki en kısa yorumu yapmış olabilir hatta hdjdjd
Bu kadar evlenecem , vermezlerse kaçacam imajı çizersen seni klüpten ihraç bile ederler. Dobarlan acilen.

Farklı kulübe git, farklı yerlerde sosyalleş ünideyken bende senin gibi selamlastigim birsuru insan samimi olduğum kimse yoktu. Sıcakkanlı ol gidip konuş insanlarla çıkışta kahve içmeye davet et. Bir de çok arayış içinde olan insanlar karşıdan belli oluyor. Biraz şal kendi yoluna bak onlar senin yanına gelecektir

Senin sorunun her şeyi insanlardan beklemen bence. Biraz aktif davran, kulüpte tanıştığın insanların numaralarını al, sohbet ederken çaya kahveye davet et. Bilet al mesela de ki fazladan 2 biletim var gelmek isteyen var mı. Bu kadar basit şeyler.

Back
X