• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öyle çok yalnızım ki

kızlar yaklaşık 1 aydır aktif bir şekilde reelde sosyalleşmeye çalışıyorum.
hiçbir dersi ve kulüp toplntısını kaçırmadım.
az .ok selamlaşığ tanıdığım kız ve erkekler var artık.
mühendislik fakültesinde eskisi gibi kimsesisiz değilim.
ama şimdi de kimseyle samimi olamama sorunum oldu.
herkesle yüzeysel konuşuyorum bir daha temasım olmuyor maalesef.
erkeklerle desen her gün 2 saat kıyafet saç makyaj vs. ile uğraşıp gidiyorum.
bakımsız gittiğim tek bir gün olmadı ama maalesef gene de ne etkilenen var ne de konuşup.
sadece kulüp başkanı olan erkek beni her gördüğünde konuşuyor hepsi bu.
ben yoruldum artık.
hiç çabalayamıyorum lütfen bana çıkış yolu gösterin öylesine yoruldum ki
Akışına bırak. Arayışta olduğunun enerjisini hissediyorlardır insanlar bi şekilde. Kendi halinde mutlu olabilmeyi başarmaya çalış bence. Kimseye ihtiyacın yok önce bunu kabullen. Uygun kişiler uygun zamanda gelecektir zaten.

işte tonla erkekle tanıştım.
tek biri bile benden etkilenmedi
bazıları hatta daha tersledi beni
hayır yani her gören bana deli divane olsun da demiyorum.
tek isteiğim birisi adım atsın kim olursa olsun şans vericem
ama o bile yok
Bu konuyu kafana çok taktığın için olmuyor bence. İnsanlara birine ihtiyacım var enerjisi veriyorsun bu da onları itiyor.

Kraliçe son noktayı koyduğuna göre anlaşılan sahte psikologların maskesi düştü :)
Bunu yazdığınız vakit sizinle aynı fikirdeyiz diye doktor olduğuma inanıyordunuz galiba :kahve:
Yorumu düzenlemeden önce de bunu yazmıştınız.

868BD2AF-924F-472E-9146-E8FBED8433FA.webp

Siteye ancak girdim, konuyu hortlatmış oldum ama kusura bakmayın, zira cevap hakkı doğmuştu bana.

Bunu yazdığınız vakit sizinle aynı fikirdeyiz diye doktor olduğuma inanıyordunuz galiba :kahve:

Yorumu düzenlemeden önce de bunu yazmıştınız.

Eki Görüntüle 3031112
Siteye ancak girdim, konuyu hortlatmış oldum ama kusura bakmayın, zira cevap hakkı doğmuştu bana.
Kendisi uçtu süresiz olarak, keşke arkasında duramayacağı şeyleri yazıp, silmeseler. Düzeltme ihtiyacı hissedip sildiğine göre, gelecek yorumlara da dübürü yememiş.

Kendisi uçtu süresiz olarak, keşke arkasında duramayacağı şeyleri yazıp, silmeseler. Düzeltme ihtiyacı hissedip sildiğine göre, gelecek yorumlara da dübürü yememiş.
Site ahalisi için hayırlı bir haber bu, valla üzüldüm diyemeyeceğim, aksine sevindim. Negatif, provokatif yorumlarından sıkılmıştım.

Neyse burada olmayan birinin hakkında konuşmak doğru olmaz. Cevap verme şansı yok çünkü.

Konuyu kapatayım.

Cümleten geçmiş olsun :süslü:

kızlar yaklaşık 1 aydır aktif bir şekilde reelde sosyalleşmeye çalışıyorum.
hiçbir dersi ve kulüp toplntısını kaçırmadım.
az .ok selamlaşığ tanıdığım kız ve erkekler var artık.
mühendislik fakültesinde eskisi gibi kimsesisiz değilim.
ama şimdi de kimseyle samimi olamama sorunum oldu.
herkesle yüzeysel konuşuyorum bir daha temasım olmuyor maalesef.
erkeklerle desen her gün 2 saat kıyafet saç makyaj vs. ile uğraşıp gidiyorum.
bakımsız gittiğim tek bir gün olmadı ama maalesef gene de ne etkilenen var ne de konuşup.
sadece kulüp başkanı olan erkek beni her gördüğünde konuşuyor hepsi bu.
ben yoruldum artık.
hiç çabalayamıyorum lütfen bana çıkış yolu gösterin öylesine yoruldum ki
Allah aşkına benim kuzende kız bulamıyor o kadar sportif olmasına rağmen , nasıl denklem be bu 😁 kızlar bulamaz erkekler bulamaz

ahh vanessaaa vah vanessaaa ne zaman erkeklerii unutup kendi hayatına bakacaksın vanessaaa?aramasan ısrarla gelecekler ama gelemiyorlar nasıl bir enerji yayıyorsan onlara :işsiz:
Bi sevişse rahatlayacak.

🙄🙄🙄

Bakma la öyle Allah Allah. Bazı insanlar böyle, libido doyana kadar arayışa devam.

Bence gunasiri bu aktiviteyi yapiyor zaten :)
Sonra buraya gelip ortaligi karistiriyor,daha sonra tekrar basliyor..
Bu hayatta ogrendigim bir sey var ise o da bende yok diyenden korkocaksin.. :)
yoktur ya.olsa bu kadar canı yürektennn sevgili isteremmmm ben der mi?aklıma hep züğürt ağa filminde ki karı isteremmmm diyen dede geliyor vanesanın konularında :KK53:

yoktur ya.olsa bu kadar canı yürektennn sevgili isteremmmm ben der mi?aklıma hep züğürt ağa filminde ki karı isteremmmm diyen dede geliyor vanesanın konularında :KK53:
İki defa da avucunun iciyle kulagina vuruyor diyorsun yani :)
Bence vardir,hatta bir takim vardir..
Simdi kirdigi kalpleri anlatsa istanbul'dan-Adana'ya kadar uzanir liste..
Koc gibi kac tane erkegin katili olmustur o gozler..
Kiz bildigin sevda tsunamisi :)

Bence de sevişemiyor ya yazık:KK43:
engelleyen kim dışarda nefes alsın yeter kadın diyen erkek dolu.ayrıca sevişmeyince de ölünmüyor gayet rahatça eğlenip geziyorsun.bu kız sevgili bulmak dışında hiç bir şey düşünmüyor ki.artık öğüt de vermiyorum farkındaysan.beni bile yıldırdı :işsiz: :KK45:

engelleyen kim dışarda nefes alsın yeter kadın diyen erkek dolu.ayrıca sevişmeyince de ölünmüyor gayet rahatça eğlenip geziyorsun.bu kız sevgili bulmak dışında hiç bir şey düşünmüyor ki.artık öğüt de vermiyorum farkındaysan.beni bile yıldırdı :işsiz: :KK45:
Ajlık çok kötü bişey Ceycey, anlamıyorsun.

Back
X