• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öyle çok yalnızım ki

olmuyor çünkü eskiden asosyal vs. olduğum için ilgi göremiyorum sanırdım ama artık anladım benim kurtuluşum yok.
mesela yakında üniversitemiz çok nüyük bir kariyer etkinliği düzenleyecek ve orada da gelen ceo ve ctolarla röportaj yapma görevi bende.
ama ben gene de kimsenin dönüp de bana bakacağını sanmıyorum
Vay bu görevi sana mı verdiler? Yoksa sarışın ceoya aşık oldum geldi, nasılsın dedim, göz kırptı, gülümsedik, yanımdan geçti, geçerken göz göze geldik… Ceoya açılsam mı sizce bunlar belirti mi konusuna hazırlık mı???

ee fikirlerin uyuşması demek sevgili olalım gel demek değil ki.benim tonla erkek kankam arkadaşım vardı üniversitede.hiçbiri de sevgilim değildi.yemeğe de giderdik eğlenmeye de kahve içmeye de.sen olayları yanlış değerlendiriyor olmayasın?
Ne dediğini nasil anladin? 🤔

kızlar yaklaşık 1 aydır aktif bir şekilde reelde sosyalleşmeye çalışıyorum.
hiçbir dersi ve kulüp toplntısını kaçırmadım.
az .ok selamlaşığ tanıdığım kız ve erkekler var artık.
mühendislik fakültesinde eskisi gibi kimsesisiz değilim.
ama şimdi de kimseyle samimi olamama sorunum oldu.
herkesle yüzeysel konuşuyorum bir daha temasım olmuyor maalesef.
erkeklerle desen her gün 2 saat kıyafet saç makyaj vs. ile uğraşıp gidiyorum.
bakımsız gittiğim tek bir gün olmadı ama maalesef gene de ne etkilenen var ne de konuşup.
sadece kulüp başkanı olan erkek beni her gördüğünde konuşuyor hepsi bu.
ben yoruldum artık.
hiç çabalayamıyorum lütfen bana çıkış yolu gösterin öylesine yoruldum ki
neden baskalarinin dikkatini cekmeye calisiyorsun ki.birak ne halleri varsa gorsunler.sen once kendini sev kendinle barisik ol.sonra hrrkes gelir zaten sana.ozguvenin oldugy surece iletisimin herkesle guzel olur.valla tpplasan 2 tane arkadasim var onlarda olmasa olur.bosver ya sen kendini sev gerisi onemli degil

Gelecek hafta cuma teknik alanda çalışan/çalışmak isteyen kadınlar için açık ofis saatleri düzenliyorum Vanessa, istersen gel. Kariyer odaklı sohbetler olacak ama istersen sen sadece konuşmak için de gelebilirsin, özel mesaj at ayrıntıları geçerim.
Keşke ben de katılabilsem 😍

Sanki baska bir dil konusuyor dimi 😄
yok başka dil konuşmuyor.tek sorunu kendini sevebileceklerin değil kendinin sevdiklerinin peşinde olması hep.bir çocuğu gözüne kestiriyor reelde ya da sanal da işte bu diyor peşine düşüyor.ünlü çocuğu da oldu zengin çocuğu da sevgilisi olan fastfood çalışanı da hatta dişini hiç fırçalamayanı da vardı.nerede olmaz adam var buluyor maalesef

yok başka dil konuşmuyor.tek sorunu kendini sevebileceklerin değil kendinin sevdiklerinin peşinde olması hep.bir çocuğu gözüne kestiriyor reelde ya da sanal da işte bu diyor peşine düşüyor.ünlü çocuğu da oldu zengin çocuğu da sevgilisi olan fastfood çalışanı da hatta dişini hiç fırçalamayanı da vardı.nerede olmaz adam var buluyor maalesef
Sıra ceoda😝🥰

Olur kız, pazartesi detayları yapıcam istersen burdan mesaj atarım.
Valla çok isterim de bu ara tek kariyer gündemim “en son sağ memeyi mi emzirdim yoksa sol memeyi mi”den ibaret 🥲 2 hafta sonra işe dönüyorum ama ☺️kaydı olursa göz atmak isterim 😍

Gelecek hafta cuma teknik alanda çalışan/çalışmak isteyen kadınlar için açık ofis saatleri düzenliyorum Vanessa, istersen gel. Kariyer odaklı sohbetler olacak ama istersen sen sadece konuşmak için de gelebilirsin, özel mesaj at ayrıntıları geçerim.
dm kapalı ve hangi şehirdeydiniz hanımefendi

Back
X