• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öyle dert olmaz olsun

lise mezunuyum çalışmıyorum

diktirme işini nasıl yaptırmayı düşünüyorsun? babalarının hayrına yapmıyorlar para lazım biliyorsun değil mi?

yerinde olsam başımdan geçen olayı anlatır, cinsel istismara uğradığımı falan söylerdim. beni seven öyle sevsin. hem beyefendinin ne kadar sevmiş olduğunu da anlamış olursun böylece.

ha yok kabullenmez giderse zaten gitsin. gerçek yüzünü görmüş olursun.

sonra da sana diyeceğim, otur sınavlara hazırlan açıktan mı olur örgünden mi olur farketmez en azından 2 yıllık muhasebeyle alakalı bi şey bile okusan bi mesleğin olur elinde. sonra da girer bi işe çalışır ayaklarının üzerinde durursun.

ondan sonra da ayrı eve çıkar, o anneyle aynı evde yaşamazsın. yapacağın en akıllıca şeyler bunlar olur.

Fake olman için dua edicem.
Gerçek ise de,
*ablan değil çeyiz tövbe est başka birşey hakediyor.
*annen de sırf ablana anne.
*umarım evlenip kurtulursun bir an önce o pislik insanlardan.
*sessiz kalma ben o pisliği mi beklicem çıksın diye sen neyin kafasındasın de o anne olacak canlıya!
hergun kavga etmekten biktim hayatım o iğrenç insanin üstüne kurulu resmen

Ya Türkiye'de aşırı yasal açıklar var yada fake. İnanamıyorum. Umarım gerçek değildir.

diktirme işini nasıl yaptırmayı düşünüyorsun? babalarının hayrına yapmıyorlar para lazım biliyorsun değil mi?

yerinde olsam başımdan geçen olayı anlatır, cinsel istismara uğradığımı falan söylerdim. beni seven öyle sevsin. hem beyefendinin ne kadar sevmiş olduğunu da anlamış olursun böylece.

ha yok kabullenmez giderse zaten gitsin. gerçek yüzünü görmüş olursun.

sonra da sana diyeceğim, otur sınavlara hazırlan açıktan mı olur örgünden mi olur farketmez en azından 2 yıllık muhasebeyle alakalı bi şey bile okusan bi mesleğin olur elinde. sonra da girer bi işe çalışır ayaklarının üzerinde durursun.

ondan sonra da ayrı eve çıkar, o anneyle aynı evde yaşamazsın. yapacağın en akıllıca şeyler bunlar olur.
2500 civarı birikimim var 5 ay önce isten çıktım o parayı da kimseye vermedim hala duruyor

hergun kavga etmekten biktim hayatım o iğrenç insanin üstüne kurulu resmen
Nişanlına herşeyi anlat.
Ya hep yanımda ol ya da hiç olma de.
Ona göre yolunu çizersin.

Niye her ota boka fake diyorsunuz???

Bu fake fake diyenler....yalanliyanlar ve sucluyanlar yüzünden zaten cogu kadin başina geleni anlamiyor.

Durum Tr'de nasil bilmiyorum ama almanyada her 2. Tecavüz aile ici oluyor...yani baba abi amca...

Ablanin sevgilisi sana tecavuz etti onu anlaidm da ablan nasil yardim etti onu anlamadim.
Fake degilse gebersin ikiside

Ne yaşamış olursa olsun 19 yaşında bir gencin önceliği evlilik değil, tek başına ayakta durmak olmalı. Ailenin maddi durumu yeterse eğitime devam, yoksa da burs alabilecek durumdaysan o da olur. Eğitim hayatı olmaz dersen genç yaşından meslek edinebileceğin bir işe gir, kuaförlük terzilik vb işler.

Başından her ne geçerse geçsin en azından evleneceğin kişinin bunu bilmesi gerek. Konu gerçekse eğer... kötü şeyler yaşamış olabilirsin ama evleneceğin adamın bunları bilmesi gerek. Ayrıca sen "kızlık" zarından,bekaretten ibaret değilsin. Kız değilim diyip durma. Çıkın şu kafadan ya. Sen kendine değer vermezsen hiçkimse vermez

ablam o pisliğin bana yanaşmasını sağladı yanimda bile iğrenç hareketler yaptilar
Gorustugun kisi iyi biriyse evlen keisnlikle o aileden kurtul.ama iyi degilse de yangindan kacarken doluya tutulma.
Annen nasil ablan da ablan diyor ben sok ben iptal.

15 yıl ceza aldı. Kız değilim deme kızlığım yok demek

kibledim,
kız değilim demek yerine hymen zarım yok diyebilirsin, liseyi bitirdiysen bunu bilmeliydin.
11 yaşında ailenden ayrı yaşaman, olayın ortaya çıkışı, ablanın istismarcıya yardım ettiği için 15 yıl ceza alması (bence bu tür suçlarda cezalar daha yüksek olmalı ama maalesef değil, 8 yaşında kızını 5 liraya erkeklere pazarlayan anne bile bikaç yıl yatıp çıktı) annenin bunun için ablanı savunup seni suçlaması hiçbiri inandırıcı değil.
ayrıca böylesi bir olayın çevreden duyumamış olma ihtimali yok, yani diktirmekle falan saklanamaz, zaten bir insan neden çocuk yaşta tecavüze uğradığını saklar ki?
kurgu kötü, inandırıcılık sıfır.

tecavüz var dövmek var. Kimseye anlatamadım 1 yıl boyunca dövdüğünde arkadasm gördü morluklarimi
Kaç yaşındasın? Ablanda göz yumduğu içinmi ceza aldı, yani başından beri biliyormuydu durumu?

Diktirebilirsin tamam ama bu yeterli olmaz, er yada geç nışanlın gerçeği öğrendiğinde ne olacak?

Bence açıkca anlatmalısın, bu senin suçun değilki, yapan utansın..

Kabul etmezsede ayrılırsın, elbet olduğun gibi kabul edecek biri çıkar karşına, üzülme..

Annenide Allah islah etsin..

Back
X