Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuan 19 hicbir sekilde öğrenmesini istemiyorum tek tutundugum dal o. Onu kaybedemem anlatırsamKaç yaşındasın? Ablanda göz yumduğu içinmi ceza aldı, yani başından beri biliyormuydu durumu?
Diktirebilirsin tamam ama bu yeterli olmaz, er yada geç nışanlın gerçeği öğrendiğinde ne olacak?
Bence açıkca anlatmalısın, bu senin suçun değilki, yapan utansın..
Kabul etmezsede ayrılırsın, elbet olduğun gibi kabul edecek biri çıkar karşına, üzülme..
Annenide Allah islah etsin..
kacmak istiyorum ama önce kızlık dikimi yaptırmam lazimÇok olaylı bir konu.
Eğer gerçekse o aileden niye onay bekliyorsunuz ki.
Aile mi onlar.
Kaçın gitsin![]()
Öncelikle merhaba,
Ben 19 yaşında bi bayanım. Bundan 7 yıl önce ablam ve sevgilisi yüzünden kızlığımı kaybettim. Ablam sevgilisine yardim etti diyebilirim olay yaklaşık 1 yıl surdu ben küçüktüm sadece bi arkadaşıma anlatabildim basimdan geçen olayı. Annem babam galesiz insanlardı ablamla beni kızlarla beraber ayrı evde yaşıyor biliyordu ama isin açığı oyle değildi. Bi gün ablamın sevgilisi beni evire çevire dövdü hicbir zaman sevgilim olmayacakmış. Bi kaç gün okula gidemedim o dayağın sayesinde vücudumda morluklar vardi. Arkadaşım boynumdaki izi gördü o mu yaptı falan dedi bende evet dedim bi kaç gün sonra bu olay emniyete ulaştı arkadasimin sayesinde. Polisler ifademi aldı ablamla o adamı tutukladılar beni de cocuk yetiştirme yurduna verdiler. Bütün bunlar olup bitti ailemin ondan sonra haberi oldu. Yurtta 6 ay kaldım psikolojim çok bozuktu hâlâ oyle olayların etkisini üzerimden atamadım. Ablamla o adam cinsel istismar yüzünden ceza aldi. Annem o günden beri hep beni suçlar herşeye sen sebep oldun o kız senin için orda yatıyor. Ya oyle bi durumdayım ki her gece rüyalarımda o ikisi. Bundan 4 ay önce biriyle karşılaştım beğendik birbirimizi herşeye rağmen sevdim ailesi 3 4 kere istemeye geldi annem o kız cezaevindeyken ben seni vermem dedi onun çıkmasına daha 6-7 yıl var. Dünür geldiğinde ben ablandan için ne diyeyim diyor. Ve sevdiğim insanların hiçbişeyden haberi yok. Annemin baskısından bıktım herseyde ablan ablan. Evlenmek istiyorum o cezaevinde diye evlenemiyorum üstelik kiz da degilim. Ceyizime ufak tefek biseyler örüyorum annem sunu da ablana ör deyip duruyor. Sevdiğim insan çok iyi biri ama bu olayları anlatamam kendisine mecburen kızlık zari dikimi yaptıracağım. Şubatın başında tekrar gelecekler ama ailem yine vermeyecek ablam yüzünden. Annem hep ablama ağlıyor orda diye bana bi kere olsun ağlamadı onun yaptığı pislik yüzünden kız değilim. Herseyde suçlanmaktan bıktım. Sevdiğime derdimi anlatamıyorum. Psikolojim aşırı derce de bozuldu. Sevdiğim insan defalarca kaçırıyim seni dedi ailesi tam destek arkamda. Hergun dua ediyorum ne zaman yüzüm gülecek diye hergun bisey çıkıyor evde. Sabır falan kalmadi. Zayıfladım kemiklerim sayılıyor. Sıkıntı stres hic pesimi bırakmıyor. Bana bi akil verin artık sağlıklı düşünemiyorum :’-( :’-(
Allah var sevdiğim insanin ailesi çok iyi beni ilk geldikleri günden beri seviyorlar. Annem bu kız yemek yapmayı bilmez dedi bi kaç kere kaynanam olsun ben öğretirim ona dedi annem bozuldu ister istemezGorustugun kisi iyi biriyse evlen keisnlikle o aileden kurtul.ama iyi degilse de yangindan kacarken doluya tutulma.
Annen nasil ablan da ablan diyor ben sok ben iptal.
Saçmalama, elbet öğrenecek bunun kaçışı yok.şuan 19 hicbir sekilde öğrenmesini istemiyorum tek tutundugum dal o. Onu kaybedemem anlatırsam
evet var bu hesabi sadece bu durumu anlatmak yardim almak için açtımBaşka üyeliğiniz var mı bu sitede ?
Fake demeyin, neye inanacağımızı şaşırdık..Başka üyeliğiniz var mı bu sitede ?
evet var bu hesabi sadece bu durumu anlatmak yardim almak için açtım
bana destek olanlara çok tesekkur ediyorumFake demeyin, neye inanacağımızı şaşırdık..
Madur'lada dalga geçer olduk fake konular yüzünden..
şuan 28ablan kaç yaşında ?
şuan 28
be peki neden yalnız yaşıyordu o yaşta ?
ve neden sen onunla kalıyordun ?
madem böyle bir şey geldi başına neden ailenin evine dönmedin 1 sene çektin ?
Kazen onayladı fake olmadığını
Değil dediler
teşekkür ederim.....
Hesap gerçektir, diğer konusundan dolayı.... Lütfen yorumlarınızı buna göre yapın