Konu sahibi cok üzüldüm yasadiklarina, insallah bunlari unutturucak kadar güzel bir gelecegin olur.
Gelelim meseleye. Simdi ben bu erkek arkadasa, dürüstlük olsun diye herseyi anlatmana karsiyim. Niye dersen, bu yasadiklarini SEN yasadin, o zamanlar hayatinda o yoktu, acisini sen yasadin, atlattin. Bütün bunlar cok özel ve kisisel seyler, bilmesini hicte gerekli görmüyorum ben.
Hic bir insana dürüstlük adi altinda bukadar özel seyler anlatilmamali diye düsünüyorum. Ne diye bilmesi gerekiyor diye diretmisler anlamiyorum, ne münasebet niye bilecek?
Dinimize görede evlenecegin kisiye herseyi anlatmak gibi bir beklenti yok, onu tanidiktan sonra ki halin onu ilgilendirir sadece.
Senle ilgileniyorsa, seni sen yapan kisiliginle, kalbinle, durusunla ilgilensin, gecmiste yasadigin kötü bir olaydan yola cikarak tanimasin seni, ömür boyu bu konu senle yapisik gezmemeli, dedigim gibi, haddinden fazla özel ve sahsi bir mesele, kimsenin bilmeye hakki yok efendim.
Sen eger bu konuyla bütünlestirilmek istemiyorsan sürekli, anlatmayacaksin. Anlatip anlatmamak sana kalmis, pasa gönlün bilir.
Ilerde øgrenip hesap sormaya kalkarsa, seni ilgilendiren bir mesele degil bu, benim unutmaya calistigim bir olayi nasil tazelememi beklersin dersin.
Güclü olmak icin sürekli cabala, gelistir kendini, ve nasil olacak bilmiyorum ama, kurtul o aileden. Hakkinda hayirlisi olsun.