- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
Ceza konusunda haklısın 3 yıl bile yatmaz mahkemede kravat taktı diye iyi hal indirimi alan sapıklar gördük.Bana tecavuz degil ablanın 14 yil ceza almasi, 7 yil yatıp hala cikmamis olmasi inandirici gelmedi.
Bu ulkede babasi tecavuz ederken oz kizinin kollarini tutan anne bile 14 yil ceza almadi.
Yanlis anlasilmasin 14 yil cok demiyorum az bile, ama bu ulkede kimse tecavuze goz yumdu diye 14 yil icerde yatmaz. 14 yilla yargilansa da iyi halden sundan bundan en fazla 3 yil yatar cikar.
Ayrica 11 yasindaki kizlarinin kimle yasadigini bilmeyen aile, ablanin 7 yildir cezaevinde oldugunu bilmeyen akrabalar vs vs konunun elle tutulur bir tarafi yok, sadece bana mi oyle geldi anlamadim.
Ben konuda oturan veya oturmayan yerler var demiyorum diyorum ki bu tecavüz olayına fake demek nasıl bir uyku hali bunu merak ediyorum.
Evet belki de konu sahtedir belki de konuyu acan bizimle eğleniyordur ama önemli olan bu tür olayların olmuş ve hala oluyor olması.
Ben senin yorumunu görmedim ama bak mesela üye gelmis tek yorumu bu fake git işine...yani ne garip.