- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.513
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Gel kiz birlikte kahvalti yapalim gezelim..
Ama sanirim ayni sehirde degiliz.
Benim dostlarım da başka şehirde.
Ve biri 22 diğeri 30 yıllık dostum. Yaşım da 36 bu arada.
Onlar candır gerisi patlıcan
İyi pazarlar
Canim benim ...
Sen çok özel ve duygusal insansin .
Bu yalnizlik duygusunu çok taniyorum .
Ama yinede bende şanslisin .En azimdan zamaninda dostlarin olmuş .Neşeli sevgili dolu günlerin olmuş.
En azindan sahil kenarinda dolaşa bileceğin yerin var.
Ahhh ahhhh ben okadar yalnizim ki öyke bir yalnizlik ki bir toplum içinde yalnizim .
Yanimda eşim var çocuklarim var ailem var ama yinede yalnizim çünkü paylaşim yok .Eşim de istirak sifir ,insan hiç mi birşey yapmak istemez anlamiyorum .ot gibi yaşiyoruz işte.
Ben artik güneş doğumasini istemiyorum çünkü içimde gezmek tozmak eğlrnmek isteği oluşacak ve yine ben yapa yalniz kalacağim ortada .Bazen giderim tek eve gelirim konuşmayan bir adam .
Ya senin eşin nerde ?pazar günleri çalişiyormu?
Onunla gitseydin sahil kenarina sonra güzel bir öğlen yemeyi..
Karadeniz mi ? Muhteşem bir şehirdesiniz kesinlikle Karadeniz'in güzel havası doğasında keyiflenmeniz gerekir bence kendinizi şanslı hissedin :):) Sağolasın.
Kahvaltı ettim.
Karadeniz'in en en ucundayım :)
Bence de aynı şehirde değiliz..
Alıştım böyle geçen haftasonlarına da hava güzel olunca efkarlanıyorum işte..
yas 26 bu yastan sonra dost bulamam cok zor eskiler dagıldı arada konusmak dısında biraey yok . yani hayatın dogalı bu ama yeni arkadaslar edinebilirsin belli alanlarda paylasım yaptıgın . haftadonu kursa yazıl . gezi lere katıl . kendini ac düsünceni berrakşastır olumlu düşün . hiçmi yok sana uygun insanlar var onları cagır düşüncenle
Yerinde olmak isterdim desem.
Gereksiz insan kalabalığı içindeyim.Kalabalık ama hepsi duvar.Çok imrendim sana.
nomucuğum malesef hepimiz böyleyiz galiba.
en yakın arkadaş olarak bildiklerim bi arayıp sormuyor. hep ben arıyorum, mezuniyetlerine, düğünlerine, bebeklerine hep gittim.
ama yok işte...
bazen düşünüyorum "hiçbir şey sorma çabuk gelmen lazım" diye arkadaşlarımı arasam kaçı gelir?
sanırım hiç
ya da bir tane o da muamma
napalım ben böyle de iyiyim :)
Karadeniz mi ? Muhteşem bir şehirdesiniz kesinlikle Karadeniz'in güzel havası doğasında keyiflenmeniz gerekir bence kendinizi şanslı hissedin :)
Nomuuu gel ben sana kuymak yapayım ikimiz yiyelim valla çevremde benim de dostum arkadaşım yok
nomunomuchua
Bende de yaş 35. 34 sene yaşadığım memleketimden ayrılıp İstanbula geldim. Bütün yakın arkadaşlarım ya başka şehre gitti ya da memlekette kaldı.
40 yıl düşünsem tam bir terör cehennemi olan Diyarbakır'ı özleyeceğim aklıma gelmezdi.
Haziran sonuna bilet aldım bile şimdiden. On Gözlü Köprüden Dicle Nehrini selamlayacağım,Kırklar Dağına çıkıp çay içeceğim,Sur'larda gezinip,Hasan Paşa Hanı'nda kahvaltı yapacağım. Ulu Cami'de dua edeceğim. Hz.Süleyman'da namaz kılacağım.
Enfes kebapları,lahmacunları,çiğköfteleri gömeceğim...
Ama işte benim de amalarım var. Ablamsız olur mu? Ben ablamın olmadığı memleketimden nasıl tat alacağım?
Kabristana nasıl gideceğim?
Düşüncesi bile korkunç üzücü.
Sevdikleriniz nefes alıyorsa bence de en önemlisi o. Yeter ki yaşasınlar orada bir yerlerde olduğunu bilin.
Yalnızlığa çare bulunur elbet.
en uç deyince. artvinde misin. merak ediyorum orayı çok
Benim de var öyle sözde arkadaşlar. Bir havadis, dedikodu varsa sana Zaman ayırır. Ama öylesine gel desen hiç gelmez. Ben de özledim o dostlukları. Çorap almaya bile yalnız gitmezdim. Bir arkadaşımı arardım işini gücünü bırakıp bana arkadaş olurdu. Onlar kalmadı mı, bana mı denk gelmiyor bilmiyorum.
Ablanı mı kaybettin çok üzüldümBende de yaş 35. 34 sene yaşadığım memleketimden ayrılıp İstanbula geldim. Bütün yakın arkadaşlarım ya başka şehre gitti ya da memlekette kaldı.
40 yıl düşünsem tam bir terör cehennemi olan Diyarbakır'ı özleyeceğim aklıma gelmezdi.
Haziran sonuna bilet aldım bile şimdiden. On Gözlü Köprüden Dicle Nehrini selamlayacağım,Kırklar Dağına çıkıp çay içeceğim,Sur'larda gezinip,Hasan Paşa Hanı'nda kahvaltı yapacağım. Ulu Cami'de dua edeceğim. Hz.Süleyman'da namaz kılacağım.
Enfes kebapları,lahmacunları,çiğköfteleri gömeceğim...
Ama işte benim de amalarım var. Ablamsız olur mu? Ben ablamın olmadığı memleketimden nasıl tat alacağım?
Kabristana nasıl gideceğim?
Düşüncesi bile korkunç üzücü.
Sevdikleriniz nefes alıyorsa bence de en önemlisi o. Yeter ki yaşasınlar orada bir yerlerde olduğunu bilin.
Yalnızlığa çare bulunur elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?