- Konu Sahibi anaksunamoon
-
haklısın bende olsam rahatsız olurum ..sonuçta bir erkek ahat oturamazsın yanında ..
umarım bir çözüm bulursunuz
canım bence de rahatsız edici bir durum ama bu durumu eşin ile görüşüp kararlaşırmalısın... Mesela iş bulduktan sonra nerede kalacak? ya da iş bulana kadar evde mi bekleyecek ne kadar süre vereceksiniz iş bulması için falan... pes edecek bir durum yok ama eşinle biraz daha detaylı görüşmen gereken bir konu...
En sinir olduğum şey ya insanlar niye böyle düşüncesi anlamıyorum
Bence zamana bırak belki eşinde rahatsız olur ki şimdi sen ayağını uzatıp atıyorum şotunu giyip dahi oturamycaksın bence eşin zamanla bu durumu farkedip önüne geçebilir
Empati yapıyorum da baştan kardeşi eve yerleşmeden dile getirsen nasıl olur bilmiyorum eşini en iyi tanıyan sensin
Valla eşimde de hiç anlayış yok.Anlayışlı bir insan olsa o bu konular dönerken baştan önlemini alırdı.Nefret ediyorum bu erkeklerden.
Ya birde ist.da hepsi akraba.İki kadın iki adam bir çocuğu tutamamışlar,yönlendirmemişler buraya bize gönderiyorlar.Kaç defa dedim askere gitsin diye.Saçma saçma birde konuşmaları var.Aradım eşime ağzıma geleni söyledim.Artık bende tahammül edemiyorum.Dedim bunu gönderecekleri belliuydi sen kardeşini arasaydın sen ist.dan internetten başvur bizde burdan bakarız bulursak gelirsin de dedim Arayıp demedi.Biraz öncede aramış kardeşim yola çıktı dedi.Bende dedim neden abi olarak arayaıp usulunce zamanında dediklerini söylemedin.Bana diyor ki kabak senin başına patlar.Derlerki gelin istemiyor.Valla dedim o zaman bizimkilerde desin ki damat kızımızı düşünmüyor.Varmı böyle saçmalık yaa.Eşimden nefret ediyorum.
iş bulup ayrı eve çıkar belki yani öyle umuyorum ..sonuçta evde yabancı bir erkek olur mu öyle ..kardeşide olsa insan rahatsız olur ..
İş bulduktan sonrada bizde kalacak.Birde iş aslında çok da onun derdi değil yani o aslında burada kafasına göre takılmaya geliyor.Orada internet yok,burası gibi rahat değil.Sigara içecek,kafasına göre gezecek,sabaha kadar bilgisayarda takılacak kimse ona karışmayacak. Bu arada tesadüfende iş bulursa tabi hep bizde kalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?