öyle sinirim bozuk ki keşke bekar olsam ....

anaksunamoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
516
3
96
42
Diğer
Eşim 3 kardeş.benimki en büyükleri. Ortanca geçen yıl evlendi istanbulda.teyzesini kızını aldı ve kaynanam kayınpederim hepsi beraber oturuyorlar.birde en küçükleri var 21 yaşında.yeni iki yıllık bir üni.bitirdi.istanbulda iş bulamamış şimdi yola çıkmış bursanın küçük bir ilçesinde iş bulacakda çalışacakmış.benmi çok ters düşünüyorum yaa olacak işmi? Ben kaynımda olsa evde yabancı bir erkek olunca rahatsız oluyorum.evlenirken böyle olacağını bilseydim yemin ediyorum evlenmezdim.

sizde mi kalacaklar ben tam anlayamadım? :26:

haklısın bende olsam rahatsız olurum ..sonuçta bir erkek ahat oturamazsın yanında ..
umarım bir çözüm bulursunuz

Evet maalesef bizde kalacak.ben çalışıyorum annem bizi gelip anca toparlıyor zaten birde misafir.evde 4 yaşında kızım var ona nasıl bırakır giderim ? O olunca annemde gelmez artık....

canım bence de rahatsız edici bir durum ama bu durumu eşin ile görüşüp kararlaşırmalısın... Mesela iş bulduktan sonra nerede kalacak? ya da iş bulana kadar evde mi bekleyecek ne kadar süre vereceksiniz iş bulması için falan... pes edecek bir durum yok ama eşinle biraz daha detaylı görüşmen gereken bir konu...

haklısın bende olsam rahatsız olurum ..sonuçta bir erkek ahat oturamazsın yanında ..
umarım bir çözüm bulursunuz

Ya birde ist.da hepsi akraba.İki kadın iki adam bir çocuğu tutamamışlar,yönlendirmemişler buraya bize gönderiyorlar.Kaç defa dedim askere gitsin diye.Saçma saçma birde konuşmaları var.Aradım eşime ağzıma geleni söyledim.Artık bende tahammül edemiyorum.Dedim bunu gönderecekleri belliuydi sen kardeşini arasaydın sen ist.dan internetten başvur bizde burdan bakarız bulursak gelirsin de dedim Arayıp demedi.Biraz öncede aramış kardeşim yola çıktı dedi.Bende dedim neden abi olarak arayaıp usulunce zamanında dediklerini söylemedin.Bana diyor ki kabak senin başına patlar.Derlerki gelin istemiyor.Valla dedim o zaman bizimkilerde desin ki damat kızımızı düşünmüyor.Varmı böyle saçmalık yaa.Eşimden nefret ediyorum.

En sinir olduğum şey ya insanlar niye böyle düşüncesi anlamıyorum
Bence zamana bırak belki eşinde rahatsız olur ki şimdi sen ayağını uzatıp atıyorum şotunu giyip dahi oturamycaksın bence eşin zamanla bu durumu farkedip önüne geçebilir
Empati yapıyorum da baştan kardeşi eve yerleşmeden dile getirsen nasıl olur bilmiyorum eşini en iyi tanıyan sensin

İş bulduktan sonrada bizde kalacak.Birde iş aslında çok da onun derdi değil yani o aslında burada kafasına göre takılmaya geliyor.Orada internet yok,burası gibi rahat değil.Sigara içecek,kafasına göre gezecek,sabaha kadar bilgisayarda takılacak kimse ona karışmayacak. Bu arada tesadüfende iş bulursa tabi hep bizde kalacak.

Valla eşimde de hiç anlayış yok.Anlayışlı bir insan olsa o bu konular dönerken baştan önlemini alırdı.Nefret ediyorum bu erkeklerden.

Eşine söyle evde erkek olacak nihayetinde rahat edemem istemiyorum de..

Yani haklısın ben de olsam istemem.

Sana sormaları gerekir kesinlikle..

Valla eşimde de hiç anlayış yok.Anlayışlı bir insan olsa o bu konular dönerken baştan önlemini alırdı.Nefret ediyorum bu erkeklerden.

Hayır nereye kadar Kalkicak ki? Yanı bir de iş bulsa ayrı eve çıkabilecek mi kira fatura ısınma yemek vs vs bunları yapabilecek ya da karşılayabilecek mi
Sehir değiştirmek resmen yeni bir hayata başlamak demektir herşeyi düşünmek lazım

Canm bence sen hiç sıkma canını kardeşi bir süre sonra geldiği gibi gider bana öyle geliyor sende eşinle ozaman hesaplaşırsın evinin huzurunu kaçırma bazen sessiz kalmakta iyidir zaten tepkini koymuşşsun.

istememkle tabiki haklısınız..eşiniz uğraşmayacak siz uğraşacaksınız evde bir insanın varlığı dahil ev işlerinden tut yemeğe kadar uğraş istiyor..çamaşırı yemeği yatağı ne bileyim sonuçta zor gerçekten...eşinin aileside kolayı seçmiş kaynınız için daha farklı bir gelecek bulmaları lazımken size göndermeleri ortada işte yok..ist da olmayan iş bursada nasıl olacak zaen onu anlamadım...eşler böyle durumlarda her zaman kendi ailesini düşünürler..tam tersi olsaydı bakalım eşiniz istermiydi..bence direk kaynınızla güzellikle konuşun derim ben..istanbulda iş bulman senin için daha iyi olur..burda yaşam sıkıcı gibi....vs bilemiyorum işte ortamına göre konuşun bir süre sonra..

gelince iyi davranma, interneti kestir, sürekli iş buldun mu diye sor. ilgi gösterme.. gider. annem çekinmesin gelsin, arada ona da iş buyursun

başka çaren kalmamış

gerçekten de çok rahatsız edici bir durum kim olsa rahatsız olur yani.böyle düşüncesizliklere sinir oluyorum size fikrinizi bile sormadan adam evinize yerleşiyor,insanın evden kaçası gelir o gezip tozacak diye sizin düzeniniz bozulacak.

Hepinize tşk ederim.Benmi acaba yanlış düşünüyorum diyordum ama benim düşüncem doğruymuş demek ki çünkü mantığıma ters geliyor.Birde ben öğretmenim ama ücretli yani kpss ye de hazırlanıyorum bir tarafdan haftasonu dersaneye gidiyorum bu yüzden.Evde çoğunluk yokuz.Bu sebebden annem yemek ve işleri gelip yapıyor.Gece bile kalıyor kızımla ilgileniyor.Annemin yine faydası var ama o kaldığında bile eşimin rahatsız olmasından korkarım eşim aynı şeyi ne yazık ki düşünmüyor işte.Bende ama hiç bişey yapmayacam.Görsün halimizi.Bazı insanların bişeyler yaşaması lazım başka türlü anlamıyorlar.Eşimin aileside işte bu denli anlayışsız kendi çocuklarına yön vermekten acizler.Hem bana gönderiyorlar hemde benim yönelendirmemi kabul etmiyorlar.Bana kalırsa o çocuk şuan askere gitmeli ve kalabiliyorsa askeriyede kalmalı çünkü dışarda hem iş bulmak zor hemde kpss de kazanmakda kolay değil.

iş bulup ayrı eve çıkar belki yani öyle umuyorum ..sonuçta evde yabancı bir erkek olur mu öyle ..kardeşide olsa insan rahatsız olur ..

iş bulup ayrı eve çıkar belki yani öyle umuyorum ..sonuçta evde yabancı bir erkek olur mu öyle ..kardeşide olsa insan rahatsız olur ..

Ne yazık ki çıkmayacak bizde kalacak çünkü bizim yaşadığımız yer ilçe ve burada çalışacak öyle bişeye izin vermezler ve o da zaten ayrılmaz.

Konunu okuyunca kendimi gördüm..Geçen yıl eşimde bana sormadan kardeşime iş ayarladım bizde kalacak dedi ben ozaman 7 aylık hamileydim...İtiraz ettim 3 yıl hep aynı konuyu açmıştı istemediğimi biliyordu ben kabul etmedim o gelirse ben giderim dedim...Aile sorunları yüzünden geçen yıl ocak ayında kardeşi intihar etti..Cenazesinde Kayınvalidem yavrum biyerlere sığamadı diye ağladı durdu...Sorumlusu benmişim gibi hissettim...Aslında alakası yok ana sağ baba sağ ben nasıl sahip çıkacaktımki...Of of çok zor işin Allah yardımcın olsun canım...

Ben anlamadım kardeşi Istanbul'da yaşıyor nasıl interneti yok? Ayrıca Istanbul'da daha rahat iş bulur ne alaka gelip sizin başınıza üşüşecek? Böyle saçmalık mı olur ya, çok sinir oldum canım. Ne saçma işmiş.

ben olsam istemezdim bende
benim e$im abisinde kalmi$ bi kaç sene( eltim de peygamber sabri vardir ve kayinimin borusu oter evde )
neyse
e$im ba$ka $ehirde çali$inca orda kalmadi en son evlendik eltim kurtuldu :))
yani kayinina once i$ sonra kiz bulursan kurtulursun
tabi dugunu sen yapmayacaksan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…