- Konu Sahibi anaksunamoon
-
Konunu okuyunca kendimi gördüm..Geçen yıl eşimde bana sormadan kardeşime iş ayarladım bizde kalacak dedi ben ozaman 7 aylık hamileydim...İtiraz ettim 3 yıl hep aynı konuyu açmıştı istemediğimi biliyordu ben kabul etmedim o gelirse ben giderim dedim...Aile sorunları yüzünden geçen yıl ocak ayında kardeşi intihar etti..Cenazesinde Kayınvalidem yavrum biyerlere sığamadı diye ağladı durdu...Sorumlusu benmişim gibi hissettim...Aslında alakası yok ana sağ baba sağ ben nasıl sahip çıkacaktımki...Of of çok zor işin Allah yardımcın olsun canım...
haklılar demiorum ama şöle düşünmüş olabilirler.
biz nasılsa diğer gelinle oturuyoruz. bu da ufakla ilgilensin, adalet olsun diye mi düşünüolar acaba?
Valla dediğiniz gibi düşünüyorlar ancak bu adalet değil adaletsizlik oluyor atık çünkü kaynım kira vermiyor faturalara da kayınpedirim yardım ediyor kaldı ki evde iki kadın var ve ikiside ev hanımı biz burada kirada ve ben hem çalışıyor hem okuyorum.Bana adaletsizlik eltime evet adalet olsa gerek bu durum.Benim suçumda eltim gibi abla kızı değilde el kızı olmak herhalde.
Hepinize tşk ederim.Benmi acaba yanlış düşünüyorum diyordum ama benim düşüncem doğruymuş demek ki çünkü mantığıma ters geliyor.Birde ben öğretmenim ama ücretli yani kpss ye de hazırlanıyorum bir tarafdan haftasonu dersaneye gidiyorum bu yüzden.Evde çoğunluk yokuz.Bu sebebden annem yemek ve işleri gelip yapıyor.Gece bile kalıyor kızımla ilgileniyor.Annemin yine faydası var ama o kaldığında bile eşimin rahatsız olmasından korkarım eşim aynı şeyi ne yazık ki düşünmüyor işte.Bende ama hiç bişey yapmayacam.Görsün halimizi.Bazı insanların bişeyler yaşaması lazım başka türlü anlamıyorlar.Eşimin aileside işte bu denli anlayışsız kendi çocuklarına yön vermekten acizler.Hem bana gönderiyorlar hemde benim yönelendirmemi kabul etmiyorlar.Bana kalırsa o çocuk şuan askere gitmeli ve kalabiliyorsa askeriyede kalmalı çünkü dışarda hem iş bulmak zor hemde kpss de kazanmakda kolay değil.
Kaynınızda olsa bekar bi erkek sonuçta ne işi var en başta eşinizin kabul etmemesi lazım
Konunu okuyunca kendimi gördüm..Geçen yıl eşimde bana sormadan kardeşime iş ayarladım bizde kalacak dedi ben ozaman 7 aylık hamileydim...İtiraz ettim 3 yıl hep aynı konuyu açmıştı istemediğimi biliyordu ben kabul etmedim o gelirse ben giderim dedim...Aile sorunları yüzünden geçen yıl ocak ayında kardeşi intihar etti..Cenazesinde Kayınvalidem yavrum biyerlere sığamadı diye ağladı durdu...Sorumlusu benmişim gibi hissettim...Aslında alakası yok ana sağ baba sağ ben nasıl sahip çıkacaktımki...Of of çok zor işin Allah yardımcın olsun canım...
benim de başımda buna benzer bir konu var görünce dayanamadım yazayım dedim((aklımdan çıkaramıyorum...biz eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz ve benimkilerin hepsi birden bizle yaşamak istiyor=(((ya ben napayım (acaba ne zaman diyecekler diye sinirlerim bozuluyor......onların ev kombili bizim merkezi sistem....ve sadece kpeder ve kvalide de değil,bekar görümce ve kaynım var....durmadan ev çok soğuk üşüyoruz,sizin ev ne güzel sıcacıktır diyorlar....doğalgaz faturası çok geliyormuş derecesi yüksek değil üstelik....habire komşularından örnek veriyor..bilmemkimler yine gelininde kalıyorlar gibi....geldiklerinde uyuklayana kadar otururlardı birara....hemde haftanın 3 günü falan görüşmemize rağmen gelip saatlerce tek kelime konuşmadan uyuklaya uyuklaya otururlardı ve eşim kalın diye ısrar ederdi...neyseki ben bir kez bile demediğim için,içleri gitsede kalamadılar..sürekli kapris,laf sokma,kontrol etme isteği....çokkk bunaldım mücadele etmekten....sakın kabul etme sen de bana kalırsa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?