öyle sinirim bozuk ki keşke bekar olsam ....

Bence çamaşırlarını yıkama kazık kadar adammın donlarını bırak kendi yıkasın. Çoraplarını da toplama yatağını da bırak kendi toplasın. SEn onun hizmetçisimisin? Taviz verirsen daha çoğunu isterler. iyilik diye yaparsın görevin olur. Yıpranırsın. Bu arada saygı sevgi eksik olmamalı ama kendini kullandırtma. Benim eşim bana yardım etmez ev işlerinin bir kısmı onun asli görevidir. Arada sırada en onun işini yaparak ben ona yardım ederim:) Ev işlerinide bir yardımcım var. Ona yaptırıyorum.:) Bu arada ben biraz rahatsız olduğum için (hastanede tedavi görüyorum) eşimde üstüme gelmiyor.

sonuna kadar haklısın bu işe orta yol bulunmalı hatta ne bulunması gelmesin ne işi var kaynının yaa hiçbir mecburiyetinde yok hizmet etmek için özel hayat bitecek, özgürlüğün kısıtlanacak hatta kavgalar başlıcak doğal olarak. yaklaşık 2 aydır kayınvalidem kayınpeder bende inan rahatsız oluyorum içimden geldiğince davranamıyorum işden eve gittiğimde ancak onların arkasını toplamakla uğraşıyorum değil uzanmaya oturmaya yer bulamıyorum hoş bulsamda vaktim olmuyor. erkekler bu kadar düşüncesiz olmamalı biz kadınlar gibi eşini herkesden daha çok düşünmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…