öyle sinirim bozuk ki keşke bekar olsam ....

Bence o çocuk zaten uzun süre kalmaz evinizde. İşe girip, alışıp arkadaş bulana kadar kalır. Daha sonra kendine arkadaşlar edinir ve başka eve çıkar zaten.Çünkü ne kadar rahat biri olursa olsun sizin yanınızda o da rahat etmeyecektir. Şimdiden bu kadar tasalanmayın. Diyelim ki kısa bir süre sonra gitmedi ve siz rahatsız oluyorsunuz. O zaman eşinize şunlardan dolayı rahatsız oluyorum dersiniz ve elinizde somut kanıtlarınız olur. Şuan daha gelip kalmadığı için eşiniz rahatsız olabileceğinizin farkına varmıyor olabilir. Bunun dışında bekar erkek ne işi varmış gibi söylemleri de doğru bulmuyorum. Sonuçta sokaktan geçen bekar biri değil. Kan bağınız olmasa da eşinizin kardeşi yani sizin kardeşiniz. Bir ailesiniz. Bekar = tehlikeli şeklindeki düşünce pek hoş değil. Son olarakta uzman çavuş olsun diyorsunuz. Ama o bunu isteyecek mi? Asker olmak kolay değil sonuçta. Ben bir kaç ay idare edin derim. Daha kalmadan bu kadar karşı çıkmanız sizi kötü gösterecektir...

Yok artık! Hadi anlarım, kayınpeder ve kayınvalide bir süre sizde en azından kışları kalmak isteseler vs. de; görümce, kayın vs. çok kalabalık. Olmaz yani.

ayy ne kötü bir durum yaa ne o öyle kabile gibi yaşamak mı olurmuşş.....iyiki yüz vermiyosunuzz

ben yüz vermiyorum ama onlar yüzsüzlükleriyle gelip yerleşecekler gibi(eşim de gelip kalacağız derlerse ben hayır diyemem diyor....yani tabi ki o noktaya geldikten sonra hayır kalamazsınız mı diyecek...bilmiyorum ne olacak....eninde sonunda olacak gibi geliyor...sinirlerim bozuluyor...

çok haklısın valla..evde bir kocan dısında bır erkekle pek rahat edılmıyor. benım eşimin kardesı daha ufak olmasına ragmen o geldıgınde ben rahatsız oluyorum...

Yok artık! Hadi anlarım, kayınpeder ve kayınvalide bir süre sizde en azından kışları kalmak isteseler vs. de; görümce, kayın vs. çok kalabalık. Olmaz yani.

aynı şehirdeyiz üstelikk....onların bile istemesi acayip zaten....hiç olacak iş mi....hadi şehir dışında oluruz...tamam gezmeye gelirler,kalırlar falan...ama benimkiler bayağı birarada geçinip gidelim istiyorlar(hem masraflar azalacak,hemde beni daha rahat kontrol edecekler....kızları için kredi çektiler ona laf eden yok....maaşlarından kesiliyor bize gelince yetmiyor,üşüyoruz...

Ben olsam bende istemem
Siz olmasanız ne yapacakmış ? Kendi ailesinin bulunduğu şehir de iş baksın
Bulamıyorsa da Kpss ye filan hazırlansın, sen onun velisi değilsin.

büyükşehirde iş bulamayan küçük yerde ne iş yapacakmış ne kadar mantıksız ... bence başka düşünceleri var abisinin üstüne yıkmaya çalışıyorlar kardeşiyle ilgilenme konularını bence

kendini, yerini, edebini, seni, ailesini, bilen adam gelirde bir başkasının evinde yük olurmu....

ben şaşırıyorum. bu kaynanaların, kayınpederlerin, hatta kız annelerinin kızının evide kalma arzusu...
elden ayaktan düşmediysen ne gerek varda başka bir aileyi huzursuz edersin.

pes

bende boyle ınsanları anlamıyorum yaa....evın madem soğuk yukselt bakalım kombıyı nasıl ısınıyor..bnce o bahane canım..eşinde tavrını koysun tamam ailesi ama tek annesı babası olsa neysee..

Neden Bu kadar rahatsız oldun ? Eşinin Kardeşi sonuçta Sana karşı saygısız seviyesizmi davranıyor ki rahatsız oldun ? Bende yeni evliyim ve kaynım antalyadan yanımıza geldi iş buldu çalışıyor ona oturduğumuz odayı verdik ve salon a geçtik orda oturuyoruz hiç bir problemde yok Aileside sürekli gelir gider hiç senin gibi yapmadım. oturur konuşur dertleşiriz sohbet eder film izleriz sürekli halimi hatrımı sorar bişeye ihtiyacın varmı der işten gelirken telefon açar canının istediği bişi varmı diye sorar hiç bi sıkıntıda çıkmaz benim hoşuma gidiyor kayınlarımla aramın iyi olması. ve Antalyadan ben getirdim onu.... Şimdi Çocukluk arkadaşıyla başka eve gececek...

benim eşim de arada bir kardeşimi yanıma alıcam okutucam derdi.. ama ben sert tepki verince artık cesaret edemiyorzaten üstelerse kayınpederime söylerim böyle olmaz diye. annesi babası varken ben kaynıma bakmak zorunda değilim ki. ayrıca peygamber efendimiz bir hadiste kayın ateştir diye buyuruyor. tavrını belli et.

bende kaynımla yaşıyorum eşim bekarken beraber yaşadıkları için şimdide bizle kalıyo ilk başlarda yani evlenmeden bir sakınca görmedim ne zmanki aynı evde yaşamaya başladık hiçbirşeyin normal olmayacağını anladım ,ne özel bir hayatın ,ne şöyle bir uzanıp koltukta uyuklamanın ,ne bir pazar sabahı dışarda kahvaltı etmenin keyfini yaşayamadım çocuğum olmadan çocuk gibi herşeyiyle ilgileneceksin çoraplarını toplayacaksın yatağını düzelteceksin kirlilerini yıkayacaksın daha bi sürü şey inanki çekilmiyor şimdi bin pişmanım 30 yaşında nerdeyse evlenmeyede hiç niyeti yok niye evlensinki ekmek elden su gölden ne fatura düşünür ne evde ne yeniyor onu,sadece bol bol meyve getirir oda kendi bir akşamda hepsini yiyor zaten off be çok dertliyim çokk

Ben olsaydım, bende rahatsız olurdum ancak, eşinizin bunu anlamazsi biraz zor olcakdir. Neticede canı, kardeşi.

Ama dediğim gibi, ben olsam bende bir erkenden rahatsız olurdum. Umarım kıza bir donem yanınızda kalır.

çOk rahatsz olur insan yaa ! kendin evinin bi düzeni var , bi başkası gelip kalıcak yeri gelecek evde tek kalıcak herşeye el atıcak , yeri gelecek onu bunu beğenmiyorum etmiyrm tavrlara giricek , eşinede bişi diemem sonçta abi yanii ama nekada süre kalıcağıda önemli tabi

Mutlaka tepkini baştan koy
Şimdilik susayım biraz sabredeyim dersen bi kaç yıla veya aya zaten patlarsın
O zaman ne olmuş olur o kadar gün kendini boşa stres etmiş yiyip bitirmiş olursun.
Her şekilde yaptığın fedakarlık göze gelmez öyle yada böyle kötü olucan bu durumda aa desen bile,gelinsin sonuçta...
Sonda yapacağını baştan yap bence.
Sonuçta misafir ağırlamıcaksın.

haklısın canım gerçekten çok zor bi durum inanki o erkek değilde kız olsa bile rahatsızlık hissedersin...benim teyzemde iş bulması için oğlunu köyden istanbulda evli olan kızının yanına yollamıştı ama kızı eşinden dolayı olaya sıcak bakmadı hiç...gel zaman git zaman annesine anlatsada teyzem anlamadı kardeşin mecbur bakıcaksınız falan dedi...kıızcağız eşiyle boşanma aşamasına gelip evi terkedince kafalarına dank ettide kardeşi anca gitti evden...çok zor durumlar bunlar umarım fazla kalmaz ALLAH yardımcın olsun canım...

Benim yazdıklarımdan bunu anladıysanız sizin düşünceleriniz bunlar demektir!

Bekar evi tutsun hayret bisey ya,herkesin bir ozel hayati var,,,bence tatli bir dille anlat esine,,o cozsun bu isi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…