- Konu Sahibi anaksunamoon
-
benim de başımda buna benzer bir konu var görünce dayanamadım yazayım dedim((aklımdan çıkaramıyorum...biz eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz ve benimkilerin hepsi birden bizle yaşamak istiyor=(((ya ben napayım (acaba ne zaman diyecekler diye sinirlerim bozuluyor......onların ev kombili bizim merkezi sistem....ve sadece kpeder ve kvalide de değil,bekar görümce ve kaynım var....durmadan ev çok soğuk üşüyoruz,sizin ev ne güzel sıcacıktır diyorlar....doğalgaz faturası çok geliyormuş derecesi yüksek değil üstelik....habire komşularından örnek veriyor..bilmemkimler yine gelininde kalıyorlar gibi....geldiklerinde uyuklayana kadar otururlardı birara....hemde haftanın 3 günü falan görüşmemize rağmen gelip saatlerce tek kelime konuşmadan uyuklaya uyuklaya otururlardı ve eşim kalın diye ısrar ederdi...neyseki ben bir kez bile demediğim için,içleri gitsede kalamadılar..sürekli kapris,laf sokma,kontrol etme isteği....çokkk bunaldım mücadele etmekten....sakın kabul etme sen de bana kalırsa....
ayy ne kötü bir durum yaa ne o öyle kabile gibi yaşamak mı olurmuşş.....iyiki yüz vermiyosunuzz
Yok artık! Hadi anlarım, kayınpeder ve kayınvalide bir süre sizde en azından kışları kalmak isteseler vs. de; görümce, kayın vs. çok kalabalık. Olmaz yani.
ben yüz vermiyorum ama onlar yüzsüzlükleriyle gelip yerleşecekler gibi(eşim de gelip kalacağız derlerse ben hayır diyemem diyor....yani tabi ki o noktaya geldikten sonra hayır kalamazsınız mı diyecek...bilmiyorum ne olacak....eninde sonunda olacak gibi geliyor...sinirlerim bozuluyor...
Neden Bu kadar rahatsız oldun ? Eşinin Kardeşi sonuçta Sana karşı saygısız seviyesizmi davranıyor ki rahatsız oldun ? Bende yeni evliyim ve kaynım antalyadan yanımıza geldi iş buldu çalışıyor ona oturduğumuz odayı verdik ve salon a geçtik orda oturuyoruz hiç bir problemde yok Aileside sürekli gelir gider hiç senin gibi yapmadım. oturur konuşur dertleşiriz sohbet eder film izleriz sürekli halimi hatrımı sorar bişeye ihtiyacın varmı der işten gelirken telefon açar canının istediği bişi varmı diye sorar hiç bi sıkıntıda çıkmaz benim hoşuma gidiyor kayınlarımla aramın iyi olması. ve Antalyadan ben getirdim onu.... Şimdi Çocukluk arkadaşıyla başka eve gececek...Eşim 3 kardeş.benimki en büyükleri. Ortanca geçen yıl evlendi istanbulda.teyzesini kızını aldı ve kaynanam kayınpederim hepsi beraber oturuyorlar.birde en küçükleri var 21 yaşında.yeni iki yıllık bir üni.bitirdi.istanbulda iş bulamamış şimdi yola çıkmış bursanın küçük bir ilçesinde iş bulacakda çalışacakmış.benmi çok ters düşünüyorum yaa olacak işmi? Ben kaynımda olsa evde yabancı bir erkek olunca rahatsız oluyorum.evlenirken böyle olacağını bilseydim yemin ediyorum evlenmezdim.
Eşim 3 kardeş.benimki en büyükleri. Ortanca geçen yıl evlendi istanbulda.teyzesini kızını aldı ve kaynanam kayınpederim hepsi beraber oturuyorlar.birde en küçükleri var 21 yaşında.yeni iki yıllık bir üni.bitirdi.istanbulda iş bulamamış şimdi yola çıkmış bursanın küçük bir ilçesinde iş bulacakda çalışacakmış.benmi çok ters düşünüyorum yaa olacak işmi? Ben kaynımda olsa evde yabancı bir erkek olunca rahatsız oluyorum.evlenirken böyle olacağını bilseydim yemin ediyorum evlenmezdim.
Eşim 3 kardeş.benimki en büyükleri. Ortanca geçen yıl evlendi istanbulda.teyzesini kızını aldı ve kaynanam kayınpederim hepsi beraber oturuyorlar.birde en küçükleri var 21 yaşında.yeni iki yıllık bir üni.bitirdi.istanbulda iş bulamamış şimdi yola çıkmış bursanın küçük bir ilçesinde iş bulacakda çalışacakmış.benmi çok ters düşünüyorum yaa olacak işmi? Ben kaynımda olsa evde yabancı bir erkek olunca rahatsız oluyorum.evlenirken böyle olacağını bilseydim yemin ediyorum evlenmezdim.
bu ne biçim tavır ayıp size insanları tanımassınız etmessiniz o erkek sen bayan erkeğe yapıştır tecavüzcü yaftasını hemen korkmayın sizin bekar kaynınızın size bir zararı dokunmaz bekarda olsa evlide olsa kaynınızda olsa ne demek kayın bir akraba değildir zaten yabancı insan sana göre ama diğer tarafta abisi var. kaynınızda olsa :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?