- Konu Sahibi anaksunamoon
-
kaynin gelince lutfen kizinla basbasa birakma.
kaynin gelince lutfen kizinla basbasa birakma.
bu yorumu okuyunca yuh demek geldi içimden şok oldum oldu olacak asalım çocuğu gelmeden tecavüzcü ettiniz
galiba kızın yeğeni olduğunu unutuyorsunuz bana küçükken abim bakardı annem evde yokken
bu yorumu okuyunca yuh demek geldi içimden şok oldum oldu olacak asalım çocuğu gelmeden tecavüzcü ettiniz
galiba kızın yeğeni olduğunu unutuyorsunuz bana küçükken abim bakardı annem evde yokken[
11-12 yaslarindayken teyzemin oglu tarafindan 3 yil boyunca tacize ugradim.serefsizi gordugum an icimden dua etmeye baslardim ,buyuklerimin yanindan ayrilmaz,tuvalete bile gidemezdim.kimselere soyleyemedim, korktum .abin senin o abin derlerdi.
ben genc erkeklere guvenmiyorum, konu sahibini de uyardim.
11-12 yaslarindayken teyzemin oglu tarafindan 3 yil boyunca tacize ugradim.serefsizi gordugum an icimden dua etmeye baslardim ,buyuklerimin yanindan ayrilmaz,tuvalete bile gidemezdim.kimselere soyleyemedim, korktum .abin senin o abin derlerdi.
ben genc erkeklere guvenmiyorum, konu sahibini de uyardim.
Valla dediğiniz gibi düşünüyorlar ancak bu adalet değil adaletsizlik oluyor atık çünkü kaynım kira vermiyor faturalara da kayınpedirim yardım ediyor kaldı ki evde iki kadın var ve ikiside ev hanımı biz burada kirada ve ben hem çalışıyor hem okuyorum.Bana adaletsizlik eltime evet adalet olsa gerek bu durum.Benim suçumda eltim gibi abla kızı değilde el kızı olmak herhalde.
yazık hem size hem o ölen insana bilmiyorum ne denirki bazen anasının babasının yapamadığını başkaları yapabiliyor insan eti ağırdır diye boşuna dememişler konu sahibinin sandığı gibi keyfinden geliyorlar sanıyosunuz ama inanın onlarda sizin kadar rahatsız oluyodur sigara içmek için yada internete girmek için sizin evinize ihtiyaçları yok bunu bilin yeter evet bende misafir sevmem ama adı üstünde misafir nufusunuza geçirmiceksiniz
eltine karsi ev hanimi diye hor görmen hic hos degil.
adaletsizlik diyorsunda, kayinvaliden geltinde kaliyor, o kayninda muhtemelen orada kaliyordu, simdi senin yanina gelincemi adaletsizlik oluyor.
senin gibi eltisi oldugu icin üzüldüm eltine!
kaynin konusuna gelince, evet kesinlikle dogru degil.
ben esler basbasa yasamasindan yanayim baska bir meburiyet olmadigi sürece.
kayninizin sizin evinizde kalacak olmasi hic hos degil. ben olsam acikca kv'e söylerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?