öyle sinirim bozuk ki keşke bekar olsam ....

bende bir buçuk yıl kaynımla yaşadım zor bir durum seni anlıyorum.kaynın eğer 1-2 ay gibi geçici bir süreliğine gelse idare et derdim ama sanırım sürekli sizde kalmayı düşünüyor.ne yaparsın bilmiyorum ama en baştan önlemini al canım istemediğini bilsinler

Bunlari okuyunca insanligin bitis noktasina geldigini bir kez daha anladim...Eger Benim kiz kardesim boyle bir durum yasamak zorunda olup esim tarafindan boyle dislanip Evde istenmeseydi cok uzulurdum... Insanlar bazen hayatta fedakar olabilmeli iyilik yapana Allah mukafatini elbet verecekdir sabir allahdan gelir...! Evimde rahat edemiyorum diyorsunuz hakli olabilirsiniz ama hayatta herseye sukur etmek gerekir ya o basinizin uzerindeki ev olmasaydi??? Calismak isteyene yardim etmek zorda Kalana kapi acmak sofrana bir tas yemek fazla koymakla insan eksilmez cogalir Ben herzaman igneyi kendime cuvaldizi baskasina batiririm ki onlari daha iyi anlayabileyim! Ama bu yazilanlari Anlamak istemiyorum Ben Eger esimin ailesinden bir ferd e kapimi evimi acdiysam once Allah icin sonra esime olan sevgi saygimdandir...yazik Allah kimsenin gonul gozunu kapamasin

kaynin gelince lutfen kizinla basbasa birakma.

Bu nasıl bir anlayıştır rica ediyorum ya. O onun amcası. Çocuğun biraz tabiri caizse hayta tavırları olması (ki öylemi değil mi bilmiyoruz da) yeğenine birşey yapacağı anlamına mı gelir. Tanımadığım bakıcıya bırakacağıma amcasına bırakırım daha iyi. Tabiki sapkın olanları da vardır ama bunu genelleyip insanların aklına böyle şeyler sokmayın...

Kimsenin kimseyi düzeninden etmeye hakkı yok. Kayın da olsa görümce de olsa aynı. Benim ablamın bulunduğu şehre atanma durumum vardı (ablam evli), şahsen kesinlikle orda kalıcı olarak kalmam, evimi düzenimi kurana kadar barınırım sadece Yoksa bu tamamen düşüncesizlik olur.

Gelecek olan kişi bayan da olsa insan bir yere kadar tahammül edebiliyor. Sonuna kadar haklısınız eşiniz orta yol bulmalıydı.

Son düzenleme:
birde belli bir zamanda verilmemis..is bulacaktaaaaa, calisacaktaaaaa vs vs vs...birde yaninda rahat edememe var...aksam olunca sen istersen bi sogan kirar yersin ama illaki yemek yapman gerekecek her aksam..tek cesitle olmaz filan..misafirde degil, resmen evin yeni bireyi olarak geliyormus...zor ya Allah sabir versin sana kocanada akil fikir versin.

sorsan bekarlarda evde kaldık diyor..
evlenen bir pişman evlenmeyen bin pişman durumları..
napıcaz bilmiyorum..bu sorunlardan etkilenip herkes bekar kalcak sanırım.

bu yorumu okuyunca yuh demek geldi içimden şok oldum oldu olacak asalım çocuğu gelmeden tecavüzcü ettiniz
galiba kızın yeğeni olduğunu unutuyorsunuz bana küçükken abim bakardı annem evde yokken

burda neler okuyoruz dede toruna tecavuz taciz edebiliyorsa amcada edebilir. kimsenin gunahi yerinden oynamasin ama su hayatta asla ASLA demeyeceksin

beni burada kinayan arkadaslar,insallah sizin cocugunuzun yada yakininizin basina benim yasadigim seyler gelmez.40 yildir icimde sakliyorum,kimselere anlatamiyorum.

Çok geçmiş olsun. nasıl bir travmadır tahmin bile etmek istemiyorum önceki yorumda da belirttiğim gibi yine de genelleme yapmak doğru değil. O zaman kime güveneceğiz ki. Bakıcıya mı? Çünkü sapıklığın genç erkeklikle de ilişkisi yok. Yani ne cinsiyetle ne de yaşla ilişkili. Olgun sayılabilecek bakıcı kadınların kız çocuklarına tacizlerini okuyoruz. Ya da erkek çocuklarının koca koca adamlar tarafından nasıl tacize uğradığını vs. Allah çocuklarımızı korusun ne diyeyim...

Son düzenleme:
çok zor bir durum ! ben zaten Turk halkinin su mantigini hiç anlamam oglan evlenir 2. evimiz oldu derler, aradiklari bazi seylere de sahipsen çekinmeden gelirler de gelirler haftalarca da aylarca da, acaba gelin rahatsiz olur mu diye dusunen yok niye dusunsun ki oglumun evine gidiyor(um) mantigiyla yaklastiklari için olaya... durum boyle olunca da en iyisi soguk ve mesafeli olmak belki pek sevmezler ama en azindan ozel hayatini taciz etmezler !

eltine karsi ev hanimi diye hor görmen hic hos degil.
adaletsizlik diyorsunda, kayinvaliden geltinde kaliyor, o kayninda muhtemelen orada kaliyordu, simdi senin yanina gelincemi adaletsizlik oluyor.
senin gibi eltisi oldugu icin üzüldüm eltine!

kaynin konusuna gelince, evet kesinlikle dogru degil.
ben esler basbasa yasamasindan yanayim baska bir meburiyet olmadigi sürece.
kayninizin sizin evinizde kalacak olmasi hic hos degil. ben olsam acikca kv'e söylerdim.

Bence de çok sinir bozucu bir durum. Ailen yakınında yaşıyor herhalde? Annem gelip temizlik yapıyor demişsin, o zaman eşine şöyle söyle 1 hafta evde kalabilir ama daha fazla kalacak olursa ben kızımla annemin yanına geçerim, sen de kardeşinle rahat rahat takılırsın

zor bencede. şimdi evler çok küçük. eskiden evler büyükmüş. o yüzden çok kişi bir evde sorunsuz yaşarmış.düşünsenize 2 katlı o eski ahşap istanbul evlerini.
ha günümü,zde olursa, durumun iyi olacak. 2 katlı evin olacak. herkesin yaşama alanı ayrı olacak. o zaman hadi diyelim..ama şu küçücük apartman dairelerinde burun buruna bir erkekle ne olursa olsun kocanın kardeşide olsa daimi yaşamak zor gerçekten. ya işin aslı giyimine dikkat et. salonda uzanamazsın tv izleyemezsin. eşinle samaş dolaş olamazsın.banyodan çıkarken bile bornozla bile çıkamazsın. illa giyineceksin..yani kendi evinde rahat etmen gereken yerde hareketlerine herşeyine dikkat etmek durumundasın.. işten gelen bir kadın birde evde rahat hareket edemezse hayat zorlaşır onun için.
eğer kız olsaydı gelen o zaman daha rahat hareket ederdi konu sahibi ama erkek olunca ne olursa olsun o evinde eşiyle yaşadığı rahatlığı yaşayamayacak..

ya aslında eşinin kardeşi senin kardeşin demek..
ama sen pek sevmiyorsun galıba..
rahat edemem dıye dusunme orası senın evın...
senın evının kurallarınada uyması gerekır...
kurallarını yavas yavas ögretırsın..
kızına annen bakıyor ve evde erkek olunca gelmez dıyosun..
işte o cok kötü olmus..
annende kızını alsın yada sız ıse gıderken bırakın dıyecegım ama
bu severde ev oğlana kalıyor..
bışey yapacagından degıl de ıste en azından gonlune gore heryerde sıgara ıcer..
bnm tahmınım bu..
eşinle oturup konusmalıydınız...
senı one surmeyecek sekılde reddetme seklı vardır emınım...
ama esın bunu yapmak ıstememıs anladıgım kadarıyla...
su an yapacak bısey yok gıbı gorunuyor..
ama kurallarını koy ve asla tavız verme derım ben..
aynı sekılde eve senın kız kardesınde gelse bazı kurallara uyması lazım

Gerçekten rahatsız olacaksınız huzur kalmaz ki eşinizle konuşmanız lazım özel hayat sıfır olur.Benim de eşimin erkek kardeşi zamanlı zamansız geliyordu eşime diyordum internet için geliyor senin için değil inanmıyordu taa ki msn de konuşmalarını yakaladım :) kız arkadaşıyla hemde üstelik öyle böyle konuşmalar değil cinsel içerikli konuşmalar ve benim evimde kamera açıp artık ne yapıyorlarsa o yazıları okuyunca şok oldum terbiyesiz dedim benim evimde yaptığına bak eşimi çağırdım oku kardeşinin yazışmalarını dedim abisi için salakmı dememiş internet yok evde o yüzden buraya geliyorum mu dememiş ailesi için malmı dememiş kız arkadaşıyla sapıkça konuşmalar affedersiniz kamerada bir yerini göstermeler bunları okuyunca anladık eşim şok oldu ummadığı taş yardı baş çok güveniyordun dedim ne oldu bir de sen işteyken geldiğinde ben rahatsız olduğumda bir şey demiyordun dedim sen yokken bunları yapmıştır evde sen varken cesaret edebildiğine göre dedim eşimin kafasından kaynar sular aktı kardeşini aradı bir yer verdi oraya gel dedi ağzına etti önce telefonda söyledi bir sürü söz çocukta 17 yaşında falan ağlamış hıçkıra hıçkıra abi affet beni diye o gün bu gün daha buraya gelemedi 1 kere geldi ailesi ile geldi ama bilgisayar başına oturmadı oturamıyor artık o kadar utanmış ki salya sümük ağlamış benim eşim delirdi acaba ben yokken buraya geldiğinde sen içerlerdeyken de böyle konuşmalar böyle şeyler yapıyormuydu dedi kafasına dolandı ve bana hak verdi oysa ki daha bu olaydan bir kaç gün önce beni azarlamıştı neden kapıyı açmadın dışarlarda kaldı çocuk anahtarını unutmuş dedi bende dedim müsait değilim her zaman kapı açacak değilim kız arkadaşıyla bilgisayar başında ne yaptığı belli değil dedim o zaman yine inanmadı ama o yazışmaları Allah karşısına çıkardı ya o kadar sevindim ki çünkü kardeşi çok kıymetliydi çok başkaydı iyi has delikanlıydı onun gözünde aşırı değer veriyordu iyi oldu valla kardeşine de yengen gördü demedi ben gördüm yazışmalarını ya yengen görseydi dedi sen hiç utanmıyormusun ahlaksız çocukmu oldun sen dedi ne laflar saydı bağırdı ona falan gitti yüzleşti kaynım karşısında hüngür hüngür ağlamış dedim eşime benim yuvamda benim evimde böyle şey nasıl yapabilir üstelik o gün kaynanam da kaynatam da burdaydı oturmaya gelmişlerdi o da küçük odada bilgisayar başındaydı kapıyıda örtmüş salak.Böyle işte aklıma geldi anlatayım dedim

Son düzenleme:

Şöyle bir durum söz konsuydu kaynım 19 yaşında yıl sonu askere gidecekti askerden gelince de evlenene kadar bizimle kalacak biz her şekilde nüfusumuza almış olacaktık..Ben doğum yapmak üzereydim,eşim ile zaten problemlerimvardı evimize benden habersiz düzen kurmalarına bozuldum..Ayrıca kaynım benim yüzümden intihar etmedi...İçkici dayakçı bir baba ile sadece çocuk doğurmakla yetinip başkalarına atan anne ile zor bir hayat geçirdiğinden, çalışmak zor geldiğinden psikolojik bunalımlar içindeymiş..Benim eşim ve kız kardeşi anneanneleri ile büyümüş eşim ünv.den sonra istanbulda teyzesi ile yaşadı evlenene kadar...Düşünün evde oturan bir anne çocuklarını başkalarının sorumluluğuna bırakıyor...Ve söyleme tarzı çok önemli eşim bizimle yaşayabilirmi yada ben bu şekilde birşeyler düşündüm sen ne dersin demek yerine bizimle yaşayacak iş buldum dedi...Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz?

Eltim evlenirken bu durumu kabul ederk evlendi ama bana bu şekilde yaşacaksın denseydi ben asla kabul etmezdim.Kaldı ki maddi anlamda herşeyi kayınvaldem ve kayınpederim ödüyor onlar ssadece özel ihtiyaçlarını harcıyorlar.

Valla benim eltime acıyıp acımaman hiç önemli değil birgün benim konumuma düşersen o zaman anlarsın.Bekara eş boşamak kolaydır herzaman.

Bayadır konuya girmiyordum.Ne kadar yorum yazan olmuş sonrasında da :) Bir iki tane muhalefet olsada Genelde benimle aynı fikir. Son durumu anlatayım isterseniz belki muhalefet yapanlara da cevap olur.

Kaynım o günden beri bizde ve gelme sebebi ne iş nede başka bişey kız arkadaşı geldiği hafta uludağa yarışa geliyor (kayak) o da kız arkdaşını görmek için buraya geliyor ancak kız 16 yaşında ve kaynımla 20 dk bile görüşmek için hocasından izin alamıyor kaynımda da hiç para yok mudanyadan dağa çıkmak için bilen bilir en az 50 lira para olması lazım. Tesadüfe bakın ki görev yaptığım okulunda o hafta uludağ gezisi oluyor ve ben eşim,kızım,kaynımı da geziye yazdırarak toplamda 100 TL vererek dağa çıkıyoruz maksat çocuk mahrum kalmasın ama tek başına da kaybolmasın bizde oraları görmüş olalımm dediğim gibi 20 dk bile görüşemediler ki bu bizden kaynaklanmadı. Sonrasında da kaynıma hergün sigara parası,harçlık vb. masraflar (kredi kartı borcu ödendi,faturası ödendi) şimdiye kadar 500 tl harcadık ama o çalışmayı düşünmüyor.Martda kadar bizde kalacak ve sonra anneleriyle memlekete dönecekler. Ben çok sakinim.Hiç bişeye karışmıyorum ancak eşimle eskisi gibi değiliz çünkü evde misafir var. İnsan herşeye alışıyor.Birde kızımı dediğiniz gibi yanlız bırakmamaya çalışıyorum.Ben ücretlide olsa bir öğretmenim ve inanın kısacık meslek hayatımızda bile neler duyduk.Şeytan bu.Babası tecavüz edebiliyorsa gerisi yalan.Nasreddin Hoca misali.Eşşeğini sağlam kazığa bağla.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…