Öylesine bir soru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz nezaketen bir teklif yapmış, ben olsam taksiyle gitmeyi uygun bulurdum ama arkadaş kabul etmiş. Arkadaşınıza bir şey demeye hakkınız yok eşinizle konuşun, ben hoş bulmadım bir daha misafire böyle tekliflerde bulunma diyebilirsiniz.. yada motor kullanmayı öğrenin arkadaşlarınızı siz bırakın 😍

Anlatmaya çalıştığım şey buydu. Güven meselesi değil ama, yakışık bir durum da değil. Bir de kaç yaşında kendi parasını kazanan insanlarız. Ben aynı durumda olsam ne gerek var taksiye atlar giderim derim. Gidilecek mesafe 10 lira.
Aslında sorum "siz ne yapardınız"dı ama tabii ki böyle suçlamaları da bekliyordum :KK48:
Herkesin bir düşüncesi var iste..rahatsızlik duyabilirsiniz bunda anormal bir durum yok..eşinizin kolaylık olsun diye düşünmeden teklif etmiştir arkadaşınız da belki düşünmemiştir..dediğim gibi eşinize olayı buyutmeden uygun dille dile getirirsiniz çözülür sorun

Merhabalar,

Şöyle bir durum düşünün. Çok eski en yakın arkadaşınız evinize ziyarete gelmiş. Sonradan eşiniz de geliyor. Eşiniz arkadaşınızı eve motoruyla bırakmayı teklif ediyor. O da kabul ediyor ve bırakıyor evine. Eşinize de arkadaşınıza da sonsuz güveniyorsunuz, o konuda bir problem yok. Ama durumun pek şık olmadığını düşünüp az da olsa rahatsız olur muydunuz? Rahatsız oluyorsanız, bunu eşinize veya arkadaşınıza söyler miydiniz?

İkisine de söylemezdim, bidaha olmasına izin vermezdim hiç hoş değil hakikaten

Sonsuz güven bu değil. Bende arkadaşlarımın nişanlıları ile çok samimiyim. Böyle bir şey söz konusu değil. Eşiniz teklif etmeseydi. Bende olsam bende kabul ederim yürümek yerine... ayrıca bir sürü normal erkek arkadaşlarımın motoruna bindim sarıldım ama aramızda bir şey olmadı

kaygılı bağlanma şeması gösteren insanlar için kaygıyı tetikleyek bir olay

Ooovvv shit 😂 motorda titreşim de var, arzular şelale 😂😂😂 doğru düzgün motorlarda arkada tutunacak yer var, öndekine sarılmak gerekmiyor.

Bi de motor değil araba olsa rahatsız olmayacak mı konu sahibi bu durumda? Gelsin de aydınlatsın bizi.
Eve gidene kadar ovvv :KK8:
arabada da vites var sonuçta :D

Ben de eşimi biraz kıskanırdım. Mesele de bu zaten. Fazla derinlere gitmeye fazla anlam aramaya gerek yok.

Ne var ki bunda? Gerçekten anlamadığım için soruyorum şık olmayan nedir? Kendinizi de kandırmayın sonsuz güvenen insan böylesine bir şey için kıskançlık yapmaz. Sizin gibiler sayesinde insanlar nezaket kavramını unuttu. Arkadaşım bana gelip kocamın seni eve bırakmasından rahatsız oldum dese bir daha yüzüne bakmam

Arkadaşınız eşinize sarılır diye mi düşündünüz de şık gelmedi?

Arkada tutunacak yerler oluyor motorda, sarılıp sarmalanip gitmeye gerek yok, arkadaşınız da öyle gitmiştir muhtemelen.

Birşey söylenecekse sadece eşe söylenebilir arkadaşınıza ne söyleyeceksiniz çok ayıp olur.

Eşim böyle bir şeyi teklif bile edemez 🤣 Ne alaka yani empati yapınca bile sinirim bozuldu 😆
Aynı şekilde bir arkadasımın eşi söylese kabul etmezdim. Kimine göre dogru kimine göre yanlış önemli olan senin nasıl hissettigin

Anlatmaya çalıştığım şey buydu. Güven meselesi değil ama, yakışık bir durum da değil. Bir de kaç yaşında kendi parasını kazanan insanlarız. Ben aynı durumda olsam ne gerek var taksiye atlar giderim derim. Gidilecek mesafe 10 lira.
Aslında sorum "siz ne yapardınız"dı ama tabii ki böyle suçlamaları da bekliyordum :KK48:
suçlancak ben birşey göremedim
yakın arkadaşım da olsa asla istemem motorla bırakmasını.
bana hiç normal gelmiyor. bu aşamada olan olmuş bişey deme derim
tekrar ederse izin vermezdim.

Ben de eşim de bu Tarz konularda hemfikiriz. Taksi cagirirdik.
Şüphe insanın beynini kemiren virüs gibidir.
Gönderiyorsan suphelenmeyeceksin.
Supeheleneceksen
Gondermeyeceksin.
Bu kadar basit.

Merhabalar,

Şöyle bir durum düşünün. Çok eski en yakın arkadaşınız evinize ziyarete gelmiş. Sonradan eşiniz de geliyor. Eşiniz arkadaşınızı eve motoruyla bırakmayı teklif ediyor. O da kabul ediyor ve bırakıyor evine. Eşinize de arkadaşınıza da sonsuz güveniyorsunuz, o konuda bir problem yok. Ama durumun pek şık olmadığını düşünüp az da olsa rahatsız olur muydunuz? Rahatsız oluyorsanız, bunu eşinize veya arkadaşınıza söyler miydiniz?
Katiyen kabul etmem.hos degil.neden arkkadasimin kocasina mecburiyettende olsa sarilayim

Neresi yakışık değil ? Sarılması mı? Motora başka türlü binilmeyeceğine göre kıskançlığınız aşırı saçma yani buna takılan insanlar kocalarınız evdeyken kız arkadaşlarınızıda almayın malum aynı ortam🙄 kafalara gel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X