Öylesine bir soru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bundan 45 yıl önce annem o motorun arkasına etekle yan oturup binermiş

O dönem filmlerine bakılırsa vardır örnekleri

Şu an 74 yaşında olan babamın motoru ehliyeti vs varmış 20li yaşlarında

Motorun böyle bir kız tavlama, aldatma imkanı tanıma fonksiyonunu keşfedememiş de arabaya geçmiş

Motora binmedim, imkanım olsa da binsem diyeceğim de zor birilerininkine binsem yaftalayacağız

Babam da artık binemez yaşlı 😭
Motor ehliyeti al, kendine güzelinden bir motor al ve adamları atının terkisine at 😂

Kiz oyle deme, gecen birinin kocasi eski arkadasini arabaya almista, adam torbidofan bisey alirken eli bacagina deymiste, en son parkta kadinin ustunde yakalanmisti adam hdhdbbdbx
Hatırladım onu. Adamcağız yakalanınca bolaşamadım bile demişti😁

Ya aslında karı koca aynı kafadaysa sorun yok. Ama aynı bakış açısı olmayınca sorun oluyor işte.

Bir de diğer insanların karı koca arasındaki hassasiyeti bilip ona göre davranması her zaman mümkün olmuyor. Ben düşünemeyebiliyorum çoğu zaman. Çünkü benim için sorun olmayan şeyler benim sorunum değildir.
Benim aklıma gelmez ki benim için normal olan ona anormal gelmesi yani müneccim moku yemediğime göre:KK53:Allahtan arkadaşlarım normal:dondurma:

Evlenince normal insan gibi davrananlarla arkadaşlık yapacağız. Çünkü bazıları evli de olsan potansiyel tehlike gibi davranabiliyor. Evine gitmişim eşimle çocuğumla, eşiyle muhabbet edince araya girip lafı kapatmalar ya da konuşurken ters ters bakmalar falan. Böyleleri hemen hayatımızdan çıkarıyoruz
Allahtan yobaz bağnaz arkadaşlarım yok normal arkadaşlarım var. Muhafazakar arkadaşlarım çok fazla bunu dememin amacı muhafazakarlık ile yobaz ve bağnaz insanların birbirine karıştırılması

Evlenince normal insan gibi davrananlarla arkadaşlık yapacağız. Çünkü bazıları evli de olsan potansiyel tehlike gibi davranabiliyor. Evine gitmişim eşimle çocuğumla, eşiyle muhabbet edince araya girip lafı kapatmalar ya da konuşurken ters ters bakmalar falan. Böyleleri hemen hayatımızdan çıkarıyoruz
Hofff bende de var onlardan bi tane. 10 senedir tanışırız on senedir kocasını elinden alacağımı düşünüyor sanırım. Nabacaksam onun kıllı göbekli kocasını. Hayatımızdan da çıkaramıyoruz beyiylen beyim çok fena kanka 😂

Merhabalar,

Şöyle bir durum düşünün. Çok eski en yakın arkadaşınız evinize ziyarete gelmiş. Sonradan eşiniz de geliyor. Eşiniz arkadaşınızı eve motoruyla bırakmayı teklif ediyor. O da kabul ediyor ve bırakıyor evine. Eşinize de arkadaşınıza da sonsuz güveniyorsunuz, o konuda bir problem yok. Ama durumun pek şık olmadığını düşünüp az da olsa rahatsız olur muydunuz? Rahatsız oluyorsanız, bunu eşinize veya arkadaşınıza söyler miydiniz?
Arabanız var mı? Araba olduğu halde motorla mı bıraktı? Bence bu önemli 😄

Hofff bende de var onlardan bi tane. 10 senedir tanışırız on senedir kocasını elinden alacağımı düşünüyor sanırım. Nabacaksam onun kıllı göbekli kocasını. Hayatımızdan da çıkaramıyoruz beyiylen beyim çok fena kanka 😂
Senin de imtihanın bu demek ki :D

Bir de şöyle bişey var, bazı insanın aklına gelmez birilerinin böyle düşüneceği. Benim aklıma gelmez mesela. Arkadaşımın kocası seni bırakayım dese yakışıksız olduğunu düşünmediğim için kabul ederim. Motor da severim zaten. Adamların arabasına binmemek gerektiğini de burdan öğrenmiştim, motoru da öğrendim çok şükür. Şurda okumasam bağzı şeyleri milletin yuvasını yıkma potansiyelim var resmen 😂

Bir keresinde arkadaşlarıma gittim uzak bir semtti. Toplu taşımayla tek başıma gittim bir noktaya kadar, oraya giden araç olmadığı için arkadaşımın kocası motorla almaya geldi. Ben de aşırı tetenek bir tipim. Eve gidince koala gibi sarıldı bana bir insan bu kadar mı korkar diye dalga geçti benimle hatta. Karısının zerre umrumda olmadı. Dönüşte korkarım diyorsan yürüyerek götürelim seni yok alıştıysan eşim bıraksın dedi. Burda okuduğum konular beni şok ediyor gerçekten. Hiç sorun yapılabilecek bir şey olduğu aklımdan geçmedi. Ben tam eve sokulmayacak tipmişim burada yazılanlara göre.

Merhabalar,

Şöyle bir durum düşünün. Çok eski en yakın arkadaşınız evinize ziyarete gelmiş. Sonradan eşiniz de geliyor. Eşiniz arkadaşınızı eve motoruyla bırakmayı teklif ediyor. O da kabul ediyor ve bırakıyor evine. Eşinize de arkadaşınıza da sonsuz güveniyorsunuz, o konuda bir problem yok. Ama durumun pek şık olmadığını düşünüp az da olsa rahatsız olur muydunuz? Rahatsız oluyorsanız, bunu eşinize veya arkadaşınıza söyler miydiniz?
Rahatsız olmazdım bence siz de olmayın

Bir keresinde arkadaşlarıma gittim uzak bir semtti. Toplu taşımayla tek başıma gittim bir noktaya kadar, oraya giden araç olmadığı için arkadaşımın kocası motorla almaya geldi. Ben de aşırı tetenek bir tipim. Eve gidince koala gibi sarıldı bana bir insan bu kadar mı korkar diye dalga geçti benimle hatta. Karısının zerre umrumda olmadı. Dönüşte korkarım diyorsan yürüyerek götürelim seni yok alıştıysan eşim bıraksın dedi. Burda okuduğum konular beni şok ediyor gerçekten. Hiç sorun yapılabilecek bir şey olduğu aklımdan geçmedi. Ben tam eve sokulmayacak tipmişim burada yazılanlara göre.
:skandal:

Motor ehliyeti al, kendine güzelinden bir motor al ve adamları atının terkisine at 😂

Ben daha araba kullanamıyorum sen motor diyorsun

Komşumuz aldı ama belli bir yaştan sonra emanet günüm duruyor gençliğinde alışan ondan büyükler ile kırktan sonra öğrenenler farklı

Belki oğlan alır o seviyor motor vs

O zaman beni arkasına alır sevgilisi kıskanıp burada konu açmazsa 😂

“Yaşlı başlı annesini motorda gezdiriyor, kv adayım benden rol çalıyor, o motorda x in arkasına sadece ben oturmalıyım değil mi “ diye de konu açar 🥶🥶

Sen de yorum yaparsın 🤣🥰

Aaaa evlerden irak bdbdbbd😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X