Öylesine bir soru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlenince normal insan gibi davrananlarla arkadaşlık yapacağız. Çünkü bazıları evli de olsan potansiyel tehlike gibi davranabiliyor. Evine gitmişim eşimle çocuğumla, eşiyle muhabbet edince araya girip lafı kapatmalar ya da konuşurken ters ters bakmalar falan. Böyleleri hemen hayatımızdan çıkarıyoruz

Hofff bende de var onlardan bi tane. 10 senedir tanışırız on senedir kocasını elinden alacağımı düşünüyor sanırım. Nabacaksam onun kıllı göbekli kocasını. Hayatımızdan da çıkaramıyoruz beyiylen beyim çok fena kanka 😂
Ben olsam fesatlığını ve yobazlığını ulu orta masada yüzüne vurup rezıl ederdim. Eşimede bir daha böyle cahil anormal insanlarla muhatap etme derdim

Bir keresinde arkadaşlarıma gittim uzak bir semtti. Toplu taşımayla tek başıma gittim bir noktaya kadar, oraya giden araç olmadığı için arkadaşımın kocası motorla almaya geldi. Ben de aşırı tetenek bir tipim. Eve gidince koala gibi sarıldı bana bir insan bu kadar mı korkar diye dalga geçti benimle hatta. Karısının zerre umrumda olmadı. Dönüşte korkarım diyorsan yürüyerek götürelim seni yok alıştıysan eşim bıraksın dedi. Burda okuduğum konular beni şok ediyor gerçekten. Hiç sorun yapılabilecek bir şey olduğu aklımdan geçmedi. Ben tam eve sokulmayacak tipmişim burada yazılanlara göre.
Kaç yuva yıktık kim bilir, kaç kadının evliliğinin sarsılmasına sebep olduk. Kadın kadının düşmanı işte 😂

Ben daha araba kullanamıyorum sen motor diyorsun

Komşumuz aldı ama belli bir yaştan sonra emanet günüm duruyor gençliğinde alışan ondan büyükler ile kırktan sonra öğrenenler farklı

Belki oğlan alır o seviyor motor vs

O zaman beni arkasına alır sevgilisi kıskanıp burada konu açmazsa 😂

“Yaşlı başlı annesini motorda gezdiriyor, kv adayım benden rol çalıyor, o motorda x in arkasına sadece ben oturmalıyım değil mi “ diye de konu açar 🥶🥶

Sen de yorum yaparsın 🤣🥰
Direkt sorarım kayınvaliden damdan mı diye 😂

Ben olsam fesatlığını ve yobazlığını ulu orta masada yüzüne vurup rezıl ederdim. Eşimede bir daha böyle cahil anormal insanlarla muhatap etme derdim
İşte her zaman diyemiyorsun onu. Eşi cidden eşimin kardeşi gibi, ben de severim keratayı ama hatun biraz arıza. Derdi de benim nispeten genç olmam falan. Ergen bi oğulları var onu bile kıskanabiliyor benden. Bir araya gelince eğleniyoruz oğlanla diye. Onu da öyle kabul ettik 😂

Eğer her şeyden nem kapan insanlarsanız arkadaşlarınızla eşlerinizi/sevgililerinizi tanıştırmayın. İnsanlar da nasıl davranacağını şaşırmasın. Sonuçta eşiniz teklif etmiş kadın da kabul etmiş. 10 dakikalık mesafede birbirlerine aşık mı olacaklar kenara çekip sevişecekler mi tam olarak ne konuda kıskandınız anlayamadım.

Bir keresinde arkadaşlarıma gittim uzak bir semtti. Toplu taşımayla tek başıma gittim bir noktaya kadar, oraya giden araç olmadığı için arkadaşımın kocası motorla almaya geldi. Ben de aşırı tetenek bir tipim. Eve gidince koala gibi sarıldı bana bir insan bu kadar mı korkar diye dalga geçti benimle hatta. Karısının zerre umrumda olmadı. Dönüşte korkarım diyorsan yürüyerek götürelim seni yok alıştıysan eşim bıraksın dedi. Burda okuduğum konular beni şok ediyor gerçekten. Hiç sorun yapılabilecek bir şey olduğu aklımdan geçmedi. Ben tam eve sokulmayacak tipmişim burada yazılanlara göre.
Bacım bi de öbüşseydiniz. Töbee.

Öyle bir şema ismi yok
ben diyim terk edilme şeması siz anlayın artık 🤣

işte şey onların aşık olacağı senaryosu gibi şeyler cb. hep terk edilme korkusu yaşamak

bendede var o şema özelliği o yüzden 5 kere terkedildim

sonuncusunu ise ben bıraktı çünkü psikopat ve saplantılı paranoyaklı ve madde bağımlılı şiddet vardı

ama normal biriyle olduğumda ise terk edilme şemam tetikleniyor

Anlatmaya çalıştığım şey buydu. Güven meselesi değil ama, yakışık bir durum da değil. Bir de kaç yaşında kendi parasını kazanan insanlarız. Ben aynı durumda olsam ne gerek var taksiye atlar giderim derim. Gidilecek mesafe 10 lira.
Aslında sorum "siz ne yapardınız"dı ama tabii ki böyle suçlamaları da bekliyordum :KK48:
Taksinin 10 lira yazdığı yer yürüyerek de 10 dk zaten. Ki ben bu yakınlığı komşu bile sayarım. O zaman esinizde kabahat. Kadın belki sarılır bana diye motorla götürmeyi teklif etmiştir. Boşanın. Zaten de güvenmiyosunuz.

İşte her zaman diyemiyorsun onu. Eşi cidden eşimin kardeşi gibi, ben de severim keratayı ama hatun biraz arıza. Derdi de benim nispeten genç olmam falan. Ergen bi oğulları var onu bile kıskanabiliyor benden. Bir araya gelince eğleniyoruz oğlanla diye. Onu da öyle kabul ettik 😂
Size de eğlence çıkıyor dimi :KK70: Çünkü onu kimse bu konuda ciddiye almıyor ve hareketleri komik geliyor sadece :KK70:

Herkes sorun olmaz demiş de tamam çok büyük bir sorun değil ama benim için sorun şık değil
Eşin başlatmış hatayı arkadaşın da devam ettirmiş
Eşinle konuş sadece bı daha kimseye teklif etmeni istemiyorum diye ben olsam söylerdim

cok cirkin ya,

hele ki esin nezaket icabi teklif etmis, kabul edilmemesi gereklidir diyen yorumlari hic begenemedim.

Biz buna nezaket degil samimiyetsizlik diyoruz.

Insan en yakin arkadasina bile de samimiyet gostermiyorsa bu daha da cirkin.

Boyle konular beni arkadasliktan bile sogutuyor, sen insanlarin evine arkadaslarim diyerek git, karisi/kocasi senin hakkinda boyle dusunsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X