Öylesine....

Molia

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
2.822
1.109
698
Kendimi bulunduğum yer veya yerlerde çok yalnız hissediyorum. Senelerdir geçmişimle yaşadığım için geleceğimi göremedim, bu yüzden çok stres ve sinir sahibi bir insan oldum. Yalnızlaştım, uzaklaştım her şeyden, insanlardan da. Artık insanlara kendimden fazla değer vermemeyi öğrendim, zamanla boşver deyip gülüp geçmeyi de. Ama insan kendine yakın birini arıyor, istiyor. Onla oturup 2 kahve içmeyi, dertleşmeyi bekliyor. Ama zaman, çıkar zamanı. Aile, arkadaş, ilişki... Hepsinde bu var. Kafa dengi insan bulmak samanlıkta iğne misali olmuş. Birine bir şey söylediğinizde çemkiriyor, çünkü çıkarına ters düşüyor mesela. Yakınlaştıkça degersizliği, güvensizliği öğrendim her insanda. Birine yakınlaşınca nedense beklediğiniz değeri göremeyince küsüyorsunuz, hırçınlaşıyorsunuz. Bu da mı böyle be kardeşim! diyerek kendinize kızıyorsunuz. Giderek mutsuzluğunuzun sebebi etrafınızda sizin düşüşünüzü bekleyen insanların karşısında yalnızlığınızı sergilemekten çekinmek.. Bir parça aile rolü, bir parça da kendiniz, aslında hepsi bu.. Benim gibi olan biri var mı bu forumda bilmiyorum ama eminim herkes aslında yapayalnız ..

Son düzenleme:
Ben de yalnızım...
Hem de çok yalnızım.
Kendi seçimim olmasına rağmen çok zor bir iş yalnızlık,kabul ediyorum...
Bazen dalıyorum düşüncelere hemen sıyrılmak için dualarıma sığınıyorum.
Şükür Yaradanım beni ferahlatıyor.

kızlar yalnız geldik yalnız gıdıcez buyuzden çokta takmayın

bir derdımı anlattıktan sonra 2 saat acaba bırıne söylermı sankı benım derdımle pekte üzülmedı sallamdı dıye düşünüyorsam napayım ben öyle dostu yalnız olayım daha ıyı en azından kafam rahat

Dost diye nicesine sarıldım der bir şair. Lakin, kimse kimsenin derdiyle kendi derdiyle ilgilenir gibi ilgilenmez. Sadece öyle görünür ve birkaç dakika sonrası unutur gider.

arkadasim yanlizlik bnce insanlar icin degil eminim guzel insanlarda cikacaktir karsina ankaradasin bu arada degilmi

Bazen bazı insanlar, karşılarına iyi insanlar çıkmadığı için yalnız kalmaz. Yalnızlaşır.

Dost mu,yok arkadaşım kalmadı o tür tükendi gitti
En son bir kaç sene önce biriyle çok iyi dost arkadaş olmaya çalıştım.Meğer verirken iyimiş vermeyince kötü oldum
Aman kafamı yoramam,arkadaş olarak merabalaştığım ara sıra görüşüp belli seviyede konuştuğum kişiler var o kadar.Kimseyle dost olup sırrımı vermem

stillex doğru söylemişsin, ama ben hala bu gezegende kafa yapıma uygun insan olduğunu düşünüyorum da sanırım ölünce diğer tarafta görüşeceğiz.

Çok doğru yazmışsın. Bu devirde dost olmak sağlam bir karakter gerektirir. O da herkes bende var diye iddia etse de yok maalesef Bende yalnızlardanım...

Kesinlikle sağlam bir karakter gerektirir. Malesef karakterliyim diye dolanan çok fazla. Bazen internetteki resimlere bakıyorum, ne güzel samimiler, dostlar, özeniyorum, keşke diyorum ama bazen de oturup düşünüyorum ki aslında onlar da yalnız sadece yalnız kalmaktan korkuyorlar diyorum.

Son düzenleme:
aslında yalnız olmak da iyi bir yandan.kafan rahat oluyor.kazık yiyeceğin kimse olmuyor çünkü kendini açtığın kimse olmuyor.zayıf noktan olmuyor.arada koysa da kazık yemekten iyidir.

Son düzenleme:
Teknolojinin verdigi yapaylik bu biraz, hantallaşma, tembelleşme evremiz hızla ilerliyor. Bence insanın en iyi sırdaşı kendisidir ama bazen o sırlar içimizde öyle büyüyor ki oturup 2 kelam edecek bir yakın arıyor insan kendine. Monoton hayattan nefret eden bir insan olarak, haydı kalk bugun şunu yapalım gibi adrenalin olgusu yüksek bir insan kalmamış ki. Herkes ben merkezli yaşamaya alışmış, hem duygusal hem maddesel yoksunluk insanları gerilemeye itmiş. Geriledikçe uzaklamış hem kendinden hem dünyadan.

Ben bencil degilim ama insanlardan SIKILDIM. Bazilari sirf almaya programlanmis. Gorusmuyorum artik fazla. Enerjimi asagiya cekiyorlar. Kendimle mutluyum.

Evet haklısın, bende de bu gece bir yaprak daha düştü (arkadaş olarak). İnsanlar sadece kendilerini düşünüyor. Verdikçe alıyor, ama vermiyor. Bazen düşünüyorum da, böylesi mi daha iyi? Çünkü korkuyorum, insanlara acıma duygum gittikçe azaldı, tükenmek üzre.

Sahte dostluklar kurmaktansa kaliteli yalnizlik her zaman daha iyidir.

Anlatmak istediğim şey, bir ömür böyle geçmez. Eminim sizler de bazen oturup düşünüyorsunuzdur acaba neden diye? Sorun kimde acaba. Çok fazla önemseyince kaybedilir, çok fazla umursamayınca da samimiyetsiz denirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…