Bu konu daha genis sekerim. Erkekler basittir. Kadinlar cok daha fazla komplex canlilardir.
Rumuzun dikkatimi çekti. Neden böyle bir rumuz seçtin, merak ettim :)
Evet kimseyle anlaşamayan insan sorunludur ama bir de herkesle anlaşma yoluna gidip herkesten farklı tepkiler sonucu kendinizi geri çekmeniz de sorunluluk değildir.
gel o zaman arkadaş olalım belki iyi anlaşırız :)
Sebebi yok trendy bir nick diye dusundumKankam olur musun Bilincaltim konustu sanki
bir de insanlar arasında yalnızlık duygusu vardır ki o hepsinden daha kötü hissettirir. sevgilim ve iki tane dostum diyebileceğim arkadaşım var. ama yine de birşeyler eksik. şımarıklık yapıyorsun, sevgilin de varmış daha ne istiyorsun demeyin, gerçekten birşeyler eksik. iletişimimizde mi bir kopukluk var, birbirimizi yeterince anlayamıyormuyuz, erkek kadın farklılığından kaynaklanan bir sıkıntı mı bunların cevabını bilmiyorum. ama yalnız hissediyorum. dün akşamı onunla geçirdim evime geldim ama mutluluk duygusu yok daha çok yalnızlık duygusu ondan bugünlük de olsa ayrılmanın, ona alışıp ayrı evlere gitmenin burukluğu belki. bilemiyorum. yeterince birbirimizin ruhuna işleyemediğimizi hissediyorum. dostlar bile biryere kadar. insan sonunda yine o garip duyguyla başbaşa kalıyor?
aynı beni anlatmışsın kız kıza bi yerlere gidip dertleşmeyi özledim ama herkes daha sonra anlattıklarını aleyhine kullanıp seni kötülüyo
her dost dediğimden kazık yiyince artık kimseye hiç bir derdimi anlatmıyorum.
yalnızlıkta çok zor be
Bazıları da senin gibi düşünüyor ve şanslı olduklarını unutuyor, biliyor musun?
canım arkadaş çevresi yapmak bana zor gelmiyor şu an kısıtlıyorum kendimi. çalışıyor muusn ? ya da bir kursa falan gitsen. genelde bu ortamlarda çabuk arkadaş olunur. belli bir yaştan sonra sıkı dostluk kurulmuyor ama yalnız kalmakta gerekmiyor.
Kafa dengi ve çıkarsız koşulsuz seni sevecek insanı dostu bulmak bencede imkansız. bende şu 2 yılda çıkar oyunlarını öğrendim. işin içine kıskançlık ve haset girdimi annen yaşındaki insanların üstelik sana gurbette sürekli sahip çıkıyormuş gibi görünen insanların nasıl canavarlaştığını öğrendim. nutkum tutuldu yemin edrim ben gördüklerime inanmak istemedim. çünkü benim dünyamda bencillikler başkasına çok zarar verecek şeyler yapma falan yoktu halada yok ama bazen mecbur bırakıyorlar. bunları göre göre yüzüne bir maske ve ruhunada bir savunma mekanizması yerleştiriyorsun. kimse bana zarar vermesin diye rol yapmaktan bıkar oluyorsun... insanlar gerçekten çok zalim kibirli...
ne konuştum be vasfiyeteyzesmileydemem o ki yalnız değilsin değilsin değilsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?