Düğün Oynamak...

ben cok severım oynamayı..aşkımda sever..sıkıntımız yok yanı ama kendı dugunu olunca ınsan utançtan oynayamaz bencede kaydirigubbakcemile3

Yarım şişe pasiflora içince öyle bir oynanıyor ki....
Kına gecesi öncesi yolda eşim ufak bir kaza yaptı. Ben bunu öğrenince çok kötü oldum tabiii...
Her gelen bir kaşık pasiflora dayamış ağzıma.. Ben farkında bile değilim.. Gelen vermiş giden vermiş.. hemen hemen yarım şişe pasiflorayı içmişim...
Neyseki kaza hafif bişeydi... Kınada hiç yerimde durmadım desem yeridir... Ve kınaya gelen herkes Ashemêz'e ne olmuş böyle, bu kız oynarmıydı falan demiş... Ki daha önce teyzelerim dayılarımın hiçbirinin düğününde oynamamış asla oynamayan biriydim.... Oynamayı bilip bilmediğimi bile bilmiyordum, biliyormuşum :)

ayyyyy ben de severim oynamayı ama tek oynarım karşımda biri varken oynayamam. benim düğünüm olmadı nikahtan gittim. içimde kaldı gelinliğimle oynamak.
senağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleme:
benim sorunum da başka... Oynamak hoşuma gider, hele ki kendi düğünüm de böyle eğlene eğlene oynamak ama nişanlım oynamam diyor napıyım tek başıma kendi çalıp kendi oynayanlar gibi ortada yaaa:( nişanlım sadece ayakta durup böyle yapcak kesinalkisalkisalkis

Bende amann oynamam ne o oyle kro gıbı derdım ama dugun gunumde saat aksam 10 dan sabah 4 bucuga kadar valla oynadım :)))

insanın kendi düğününde oynamasından daha doğal ne olabilir. ben de oynamayı çok sevmem ama kendi düğünümde hiç oturmadım. e ben oynamıycam da kim oynayacak dimi ama.

:umursamaz:her düğünde ve kınada bu seklım budur.zaman yaklaştıkca dugunumde ne yapacagımı dusunuyordum kı nıkah olmasını ıstıycem sonrada oynamak ısteyenlerın gonlu kalmasın dıe 1saat kadar muzık olsun yeter ne gerek var saatlerce ayakta sallanmaya kendı etrafında donmeye :mymeka: anlamsız.damadımıda yalnız bırakamam:içelim:

ben gidip nikah kıyıp döncem akrabalardanda soran olursa dugun Malezyada oldu o yüzden kimseyi çağırmadık gelemessiniz diye desinler maksat annem babam utanmasın elaleme karşı

ben de ömrümde ilk defa kendi kınamda oynadım,çok gereksiz bişi yani olmasa da olurdu.çok da zorlanmadım bakarak öğrenmişiz bişeyler şimdiye kadar.

Olur mu yaa... O gün oynamayacagımda ne zaman oynayacagım... Hıc olur mu düğününde oynamayan gelin...
Eşimde sımdıye kadar hıcbır düğünde oynamamıs ama kendı düğünümüzde tüm akrabaları aılesı şokk oldu :)))

evet yaa oynamadan olurmuu bende cok oynarim kendi dügünümde ayipmi olur aceba diye düsünüyorum bu kiz hic oturmadi pek gitme meraklisi fln denmesin sonra :p:p

valla bence birazda düğünü gelin şenlendirir odun odun duran bi geliine kimse oynamak istemez gelinin oynaması çok şeker oluyo tabi fazlada abarmıycak ohh sonunda kocaya gidiyorum der gibi

vallahi ben oynamyı severim hiçbi düğündde de oturmam
kendi düğünümde oynadım diye eşimin tarafından düğüne gelen bi iki densiz
gelinde çok oynuyor demiş (yani ne hevesliymiş evlenmeye babında)
oynasan hevesli olursun oynamasan steksiz olursun iki ucu.......... değnek anlayacağın benm gibi küçük bi ilçede büyümüşsen

ah ah oynamayı sevipte oynamayan tek gelin ben miyim acep?
ne düğünüm oldu ne yakınlarım çağırdığım yemeye geldi.

bende 2 defa oynadım oturdum onuda yapmazdımda çok ısrar ettiler salona inmeden çocuklara söyledim gidip adama söyleyin öyle gelinin annesi damadın babası fln demesin bizi kaldırmasın diye adamda dansdamı etmycekler demiş:kedi: yok yawww dedim biguzel dansımıza ettik

oynamayı hiç beceremiyorum,utanıyorum... kendi düğünümde bile doğru düzgün oynamadım..şimdi oynayan gelinleri gördükçe özeniyorum vallahi.. keşke oynasaymışım..

Back
X