Oynatmama az kaldı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Taş çatlasın yer yerinden oynasın 3900 en fazla . Oda zaten bitti gitti şuan

Birde iş veren ne diyecek buna bakalım..
Merak ediyorum bende . Eşimle konuştum öğleden sonra gidip çocuğun altınını alalım durmuyor durmayacak dedim yani çare bitti . Bugün yine kantine girdim ağlayacaktım artık bitmişiz. O bebek mamalarının fiyatları inanamadım . Burada pirinç unu yedirenlere saydırıyordum valla insanlar bundan sonra ne yedirsin ki

Aynen dışa bağımlılık var zaten..
Kardeşimle konuştum müşteriye fiyat verdim teyit için bir üst merciyi aradım 2 saat içinde fiyat %25 artmış müşteriye ne diyeceğimi şaşırdım dedi

Yeni iktidar bu enkazla bogusurken bu comar takimi aynen soyle diyecek: yaaaa gordunuz muuu reis gitti, bunlar ulkeyi batirdi.
Tabi ki öyle diyecekler simdi sessiz sessiz ondan izliyorlar ama zor dayaniyorlar saldırmamak için tabi baştakilerde herseyin farkında son demlerini yasiyorlar ne kadar kotü bırakabilirlerse o kadar kötü bırakma derdindeler olan bize oluyor

Kızlar sizce bilezik bozdurup cumhuriyet altını almak daha mı kâr getiriyor bu konudan anlayan biri var mı?

Ben alidigimda tek renkti. Kırmızı falan çıktı. Beden tam oluyor. Dokusu falan sadece iç çamaşırı giymiş gibi. Memnun kalacağını düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…