- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.073
- 798
- 33
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Taş çatlasın yer yerinden oynasın 3900 en fazla . Oda zaten bitti gitti şuanHiçbir şey değişmeyecek ben sadece sövmek için açıklanmasını bekliyorum şahsen.
Bu zamlara bir şey yapılmadıkça kaç yaparlarsa yapsınlar bir şey değişmeyeceğini çocuklar bile anladı.
Aynen öyle.Taş çatlasın yer yerinden oynasın 3900 en fazla . Oda zaten bitti gitti şuan
Net fiattır herhalde oda.Taş çatlasın yer yerinden oynasın 3900 en fazla . Oda zaten bitti gitti şuan
TabiNet fiattır herhalde oda.
Birde iş veren ne diyecek buna bakalım..
Merak ediyorum bende . Eşimle konuştum öğleden sonra gidip çocuğun altınını alalım durmuyor durmayacak dedim yani çare bitti . Bugün yine kantine girdim ağlayacaktım artık bitmişiz. O bebek mamalarının fiyatları inanamadım . Burada pirinç unu yedirenlere saydırıyordum valla insanlar bundan sonra ne yedirsin kiBirde iş veren ne diyecek buna bakalım..
Bir tek onlar anlamak istemiyor.Hiçbir şey değişmeyecek ben sadece sövmek için açıklanmasını bekliyorum şahsen.
Bu zamlara bir şey yapılmadıkça kaç yaparlarsa yapsınlar bir şey değişmeyeceğini çocuklar bile anladı.
Zaten esnaf kan ağlıyor nasıl maaş verecek elemanına işçi çıkarmalar olacak bu durumda.Merak ediyorum bende . Eşimle konuştum öğleden sonra gidip çocuğun altınını alalım durmuyor durmayacak dedim yani çare bitti . Bugün yine kantine girdim ağlayacaktım artık bitmişiz
Üretim bitti benceZaten esnaf kan ağlıyor nasıl maaş verecek elemanına işçi çıkarmalar olacak bu durumda.
Aynen dışa bağımlılık var zaten..Üretim bitti bence
Kardeşimle konuştum müşteriye fiyat verdim teyit için bir üst merciyi aradım 2 saat içinde fiyat %25 artmış müşteriye ne diyeceğimi şaşırdım dediAynen dışa bağımlılık var zaten..
Tabi ki öyle diyecekler simdi sessiz sessiz ondan izliyorlar ama zor dayaniyorlar saldırmamak için tabi baştakilerde herseyin farkında son demlerini yasiyorlar ne kadar kotü bırakabilirlerse o kadar kötü bırakma derdindeler olan bize oluyorYeni iktidar bu enkazla bogusurken bu comar takimi aynen soyle diyecek: yaaaa gordunuz muuu reis gitti, bunlar ulkeyi batirdi.
Ne kadar üzücü aslında ..Kardeşimle konuştum müşteriye fiyat verdim teyit için bir üst merciyi aradım 2 saat içinde fiyat %25 artmış müşteriye ne diyeceğimi şaşırdım dedi
Bilezikte işçilik düşüyor saterken,cumhuriyet altını daha karlı bence.Kızlar sizce bilezik bozdurup cumhuriyet altını almak daha mı kâr getiriyor bu konudan anlayan biri var mı?
İktidar değişince altın doların düşüceğini mi düşünüyorsunuz ben mi yanlış anladım
Değil mi bende öyle düşünüyorum.Bilezikte işçilik düşüyor saterken,cumhuriyet altını daha karlı bence.
Ben alidigimda tek renkti. Kırmızı falan çıktı. Beden tam oluyor. Dokusu falan sadece iç çamaşırı giymiş gibi. Memnun kalacağını düşünüyorum.Baktım şimdi trendyoldan. Mantığını pek kavrayamadım ama sanırım normal bir külot görüntü olarak.
Pedler beni alerji yapıyor. Tampon ile de pek rahat edemedim. Bu peddon tavsiyen hoşuma gitti. Ekleyeceğin bi şey var mı.
Mesela renk beden önerisi filan
Bencede öyle işçilik düşünce elde ne kalır bakmak lazım.Değil mi bende öyle düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?