Oynatmama az kaldı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eyvah eyvah alt tarafı çubuk kraker yani yense ne olur ki onu.
Ayçicek yağı zaten altınla yrışıyor şu anda.

Süte zammı fark etmiyorum.İzmir belediyesi sağolsun süt yağdırıyor bizim eve ama ikizlerimin son ayı böyle zamma denk geldi şansa

Süte zammı fark etmiyorum.İzmir belediyesi sağolsun süt yağdırıyor bizim eve ama ikizlerimin son ayı böyle zamma denk geldi şansa
Pınar marka 1 litre tam yağlı süt şuan 15 TL . A101 den tuvalet kağıdı kullanılıyor ama süt içilmiyor işte sorun bu margarin 10 TL burada 3750 gram yoğurt 40 TL

Canım, toplumca kafayı yedik. Burada da eminim ne varmış ekonomideaaah diyecek çok kişi vardır.
Hep yazıyorum yine yazacağım.
Çalışan bir kadınım. Yeri geliyor bazen cumartesileri saat 19.00 a kadar ofiste oluyorum , olmasan patronun gözüne batacaksın, işini kaybedeceksin napayım.
Tek yaşıyorum. Bundan bir kaç yıl önce, kiramı ödüyor, elektriğimi suyumu ödüyor, cnaım istedimi bir iki arkadaşla arada geziyor ve üstüne para biriktiriyordum. Önce gezmelerimi yok ettim ki para biriktirebileyim. Öyle ya, para biriktirmezsem ne anlamı kalır çalışmanın. Sonra, evde otururken doğalgazı yapmadım çoğu zaman battaniye ve örtüyle oturdum. Sonra biriktirmekten vazgeçtim ki ayı çıkarabileyim. Şu anda bunları tümden yapmama rağmen, ay sonu annemi arıyorum anne borç verir misin diyorum, ay yazık kadın emekli maaşından ne artarsa veriyor onla ayı kapatıyorum, gelecek ay maaşı alınca geri veriyorum, aam ay sonu yine arıyorum. En kötüsü de ne biliyor musunuz? Her ay annemden aldığım borç artıyor.
Zam alamıyorum çünkü zam istedin mi işten çıkarılma tehlikem var...

Allah, aile gçeindiren babalara, annelere kolaylık versin. Yok ben evlenmeyi de üdşünmüyorum artık. Hayalleri geçtim, aileyi de geçtim artık. Bilmiyorum. Yakında belki ben de semt pazarlarından arta kalanalrı toplayacağım ki annemden aldığım borcu kapatbileyim.

Teşekkür ederim hayatımızı çaldığınız için.

Allah yardımcınız olsun
Ceyrek 1300 tl.
5 kisi ceyrege gircek herhdle artık millet birlesip
Amin. Kötü zamana denk geldik vallahi. Yani yeni evlenen, yeni çocuğu olan, çocuğu okula giden kısacası hepimiz kötü zamana denk geldik. Ve gündem de hala asgari ücretinin ne olduğunun belirlenmesi. Belirlense ne olacak sanki ne değişecek?

Dün 1350 de olan çeyrek şuan 1420 nefesimi tuttum artık ben uçurumdan aşağı yuvarlanıyoruz

Dün 1350 de olan çeyrek şuan 1420 nefesimi tuttum artık ben uçurumdan aşağı yuvarlanıyoruz

Maalesef yuvarlaniyoruz.

Benim anlamadigim bir de su var; mesela önemli bir olay olur, dolar euro firlar. Bu zamanlarda freni patlamis kamyon gibi devamli yukseliyor. Yani bunun sebebi ne?

Merkez bankasi baskanini degistirir falan anliyorum ama artik bir saat bile sabit kalamiyor kur.

Kafam o kadar karışık ki günlerdir bende bunu düşünüyorum ve nerede duracak diye merak ediyorum. Yani ne olmalı ki durmalı ? Oğluma 10 çeyrek altın borcum var şuan . Eşime msj attım eksi hesaptan para çekip alalım altını . 1325 TL ye çeyrek aldım şuan hale bak durduğumuz nefes aldığımız her saniye uçuyor .

Iktidar degisince iyice tavan yapicak bence, sonra peyderpey dusecek. Ama yeni iktidar da enkaz devralacagi icin isi coook zor olacak.

Bir de secim olur mu bunu zorla mi indirirler bilemiyorum. Zorla inerse tabii saksakcilari tarafindan ic savas cikar.

Hiçbir şey değişmeyecek ben sadece sövmek için açıklanmasını bekliyorum şahsen.
Bu zamlara bir şey yapılmadıkça kaç yaparlarsa yapsınlar bir şey değişmeyeceğini çocuklar bile anladı.

İktidar değişince altın doların düşüceğini mi düşünüyorsunuz ben mi yanlış anladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…