- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Eyvah eyvah alt tarafı çubuk kraker yani yense ne olur ki onu.Evet düz tuzlu cubuk.
Bize 3 ayda bir esimin fabrikadan geliyor erzak
Yag seker flaan .
Hergün soruyorm yag ne zman gelir diye
resmen evde az kaldı stres yaptım.
Z.yagı ile yapardım yemekleri ayciceğe döndüm valla.
Zammı gectim saglıgımızla oynuyorlar direkt:S
Süte zammı fark etmiyorum.İzmir belediyesi sağolsun süt yağdırıyor bizim eve ama ikizlerimin son ayı böyle zamma denk geldi şansaTuvalet kağıdı olayı bence biraz abartılıyor neticede siliyoruz ve atıyoruz tek kullanımlık birşey . İlla solo marka olmasına gerek var mı diye düşünüyorumben A101 den alıyorum 20 TL . Süte yoğurda gelen zam bu kadar konuşulmadı asıl önemli olan o zamlar aslında
Pınar marka 1 litre tam yağlı süt şuan 15 TL . A101 den tuvalet kağıdı kullanılıyor ama süt içilmiyor işte sorun buSüte zammı fark etmiyorum.İzmir belediyesi sağolsun süt yağdırıyor bizim eve ama ikizlerimin son ayı böyle zamma denk geldi şansa
Canım, toplumca kafayı yedik. Burada da eminim ne varmış ekonomideaaah diyecek çok kişi vardır.Az bile kalmadı oynattım. İsmi lazım değil efendi Türk kahvesi 7.90’dan 13.90’a çıkmıştik geldi yemin ediyorum kaşım gözüm seğiriyor. Bir sene evvel endişeliyim diye açtığım konu yabancı (Alamancı yaah) sabotesiyle kapanmıştı o zamanlar endişe değilmiş yaşadığım(ız).
Çırılçıplak soyunmalı deliricem imdaaaaaatne yiycez, ne içicez, ne yapıcaz bilmiyorum. Herşey hayal oldu ve ben hayallerimden de utanıyorum. İnsanlar evine ekmek götüremezken çok utanıyorum yazmaya ama tüm tatil hayallerim bitti. Aslına bakarsanız genel olarak hayallerim bitti. Bir yandan şükrediyorum diğer yandan deliriyorum ülke dengemi bozdu.
Türk kahvesi zamlanmasa bu kadar delirmezdim ama kahve kırmızı çizgim dayanamadım.
Amin. Kötü zamana denk geldik vallahi. Yani yeni evlenen, yeni çocuğu olan, çocuğu okula giden kısacası hepimiz kötü zamana denk geldik. Ve gündem de hala asgari ücretinin ne olduğunun belirlenmesi. Belirlense ne olacak sanki ne değişecek?Allah yardımcınız olsun
Ceyrek 1300 tl.
5 kisi ceyrege gircek herhdle artık millet birlesip
en azından benim için lüks :)Aslında Zara’yı Mango’yu lüks zannetmek de çok acınası bir durum ya. O fiyatlar burada diye o kadar pahalı, İspanya’da 19 Euro o gömlekler. Zenginlik anlayışımız bile fakir
Dün 1350 de olan çeyrek şuan 1420 nefesimi tuttum artık ben uçurumdan aşağı yuvarlanıyoruz
Burada bir üyeye çeyrek sözün var unutmagördüğün altınlardan yok ama bol miktarda tuvalet kağıdım var allaha şükür
Kafam o kadar karışık ki günlerdir bende bunu düşünüyorum ve nerede duracak diye merak ediyorum. Yani ne olmalı ki durmalı ? Oğluma 10 çeyrek altın borcum var şuan . Eşime msj attım eksi hesaptan para çekip alalım altını . 1325 TL ye çeyrek aldım şuan hale bak durduğumuz nefes aldığımız her saniye uçuyor .Maalesef yuvarlaniyoruz.
Benim anlamadigim bir de su var; mesela önemli bir olay olur, dolar euro firlar. Bu zamanlarda freni patlamis kamyon gibi devamli yukseliyor. Yani bunun sebebi ne?
Merkez bankasi baskanini degistirir falan anliyorum ama artik bir saat bile sabit kalamiyor kur.
Granolayı kendim yapıyorum, bayağı uzun süre tok tutuyor. Günde bir öğüne özendirmeler başladı zaten.Ahsshshsjdjddjdjj aynı ben. Granola aldım
Sağol canim bakicamHepsiburada satıyor Milo adı, 10 kg, temiz mamanın michosuna benziyor, yemeyen kedi olmadı daha, benim evdeki bile aşırıyor bazen
Kafam o kadar karışık ki günlerdir bende bunu düşünüyorum ve nerede duracak diye merak ediyorum. Yani ne olmalı ki durmalı ? Oğluma 10 çeyrek altın borcum var şuan . Eşime msj attım eksi hesaptan para çekip alalım altını . 1325 TL ye çeyrek aldım şuan hale bak durduğumuz nefes aldığımız her saniye uçuyor .
Hiçbir şey değişmeyecek ben sadece sövmek için açıklanmasını bekliyorum şahsen.Amin. Kötü zamana denk geldik vallahi. Yani yeni evlenen, yeni çocuğu olan, çocuğu okula giden kısacası hepimiz kötü zamana denk geldik. Ve gündem de hala asgari ücretinin ne olduğunun belirlenmesi. Belirlense ne olacak sanki ne değişecek?
Teyze diyorki evime Türk bayrağı asamıyordum reis sayende asıyorum diyoo ne dersiniz buna ..Yeni iktidar bu enkazla bogusurken bu comar takimi aynen soyle diyecek: yaaaa gordunuz muuu reis gitti, bunlar ulkeyi batirdi.
Yakinda bayrağını asacak bir ülke kalmayınca ne asacaklar acaba.Teyze diyorki evime Türk bayrağı asamıyordum reis sayende asıyorum diyoo ne dersiniz buna ..
Acıyorum bu insanlara artık,beyin var akıl yok bunlarda..Yakinda bayrağını asacak bir ülke kalmayınca ne asacaklar acaba.
İktidar değişince altın doların düşüceğini mi düşünüyorsunuz ben mi yanlış anladımIktidar degisince iyice tavan yapicak bence, sonra peyderpey dusecek. Ama yeni iktidar da enkaz devralacagi icin isi coook zor olacak.
Bir de secim olur mu bunu zorla mi indirirler bilemiyorum. Zorla inerse tabii saksakcilari tarafindan ic savas cikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?