Oynatmama az kaldı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorlar ki kendi kafasına göre yada duyduğu habere göre konuşuyor dayılar teyzeler.
Sonrada almanya bizi gıskanıyorrr oluyor..

Evet öyle ama beni sok eden durum bu insanlarin gercekten, icten inaniyor olmalari.

Yani bu adam kalksa yarin ben sizin Allahinizim bana tapin dese ben tereddut edeceklerini sanmiyorum.

Hani adam saklamiyor da para ortadan uctu, dolar euro aldi basini gidiyor ve tepki yok bu kesimden. Bu buyuk bir basari.

Ne carparsam kardir diye dusunuyor bence.

daha çarpacak ne kaldı acaba?
satmadığı şeker fabrikası kalmadı bak marketten şekeri 1 paket alabiliyorsun artık
kağıt fabrikasını sattı tuvalet kağıdı kuyumcu raflarında ironi haline geldi.
satacak bir vatandaş kaldı.

nikah düşse evlenirim dedi ya bir tanesi.
bence de büyük bir beyin yıkama başarısı.

Uzaya 4 şeritli yol misali hatırlarsınız bunu inanan var demişti birisi.
Zaten tapınıyorlar açıkca belli bu tipler.

Hatta kuyumcu vitrininde simit takılı foto vardı.
nikah düşse evlenirim dedi ya bir tanesi.
bence de büyük bir beyin yıkama başarısı.
Yok artık yaa inanılır gibi değil diyecemde artık inanıyorum bunlara.

Dün esim kasaba gitti,bi teyze gelip 10 tl ye kac köfte olur diye sormus
Kadın alıp bigünü kurtaracak.
Kıyma olmus 85 tl.
1 kg kıymadan köfteyi 2 kerede pisiriyordum.Artık herkese 5 er köfte koyacagım köftecilerdeki gibiYanına salata katık edeceğiz.
Asaplarım bozuluyor artık.

Her şey çok hızlı zamlanıyor. E ben niye hala aynı maaşı alıyorum?
Dolar 15 üstüne çıktı euro 17'lerde geziniyordu sabah. Yani gerçekten inanılmaz bıktım. Nişan tarihim belliyken ben vazgeçmeyi düşünüyorum. Altından kalkamayacağız çünkü. Evlenince de yani seneye bu ülkeye ne olur hiç belli değil. Hazır baba evini bırakıp sorumluluk almak artık çoooook uzak geliyor.

Dün gazetede vardı 1 dilim kaşar 2,5 tele filandı.

Allah yardımcınız olsun
Ceyrek 1300 tl.
5 kisi ceyrege gircek herhdle artık millet birlesip

Bu neye benziyor biliyormusunuz 80 darbesinde yaşananlara ülke zor toparlanmıştı..

Bildiğimiz çubuk kraker demi..
Ge.n migrosa gittiğimdekorkudan gidip bakamamıştım.
Yağ yoktu rafta 5 lt olanlardan.
Evet düz tuzlu cubuk.
Bize 3 ayda bir esimin fabrikadan geliyor erzak
Yag seker flaan .
Hergün soruyorm yag ne zman gelir diye
resmen evde az kaldı stres yaptım.
Z.yagı ile yapardım yemekleri ayciceğe döndüm valla.
Zammı gectim saglıgımızla oynuyorlar direkt:S

Annemde böyle yapiyor ekmekle 160 lira olan mama hamgisiymiş ben yoyebildikleri mama alayim diyorum 250 lira bi çuvalı her mamayi yemiyor kediler veya çok kalitesiz oluyor bi işe yaramiyor
Hepsiburada satıyor Milo adı, 10 kg, temiz mamanın michosuna benziyor, yemeyen kedi olmadı daha, benim evdeki bile aşırıyor bazen

Alemlerin Rabbi olan Allah- dua ederken biraz daha özenli saygılı davranmak lazım diye düşünüyorum. Böyle sanki bir arkadaşınızdan bahseder gibi olmuş haşa. Tartışma ortamı olsun diye yazmıyorum. tesadüfen gördüm ve uyarma ihtiyacı hissettim.

yargılansa ne olacak ki ...ama galiba yargılanmayacak bir yasa çıkarmışlardı bir iki sene önce yanlış hatırlamıyorsam...
hem bu ülkede hangi yargılanan siyasetçi yaptığının ,çaldığının bedelini ödedi ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…