- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Bilmiyorlar ki kendi kafasına göre yada duyduğu habere göre konuşuyor dayılar teyzeler.
Sonrada almanya bizi gıskanıyorrr oluyor..
Ne carparsam kardir diye dusunuyor bence.
Evet öyle ama beni sok eden durum bu insanlarin gercekten, icten inaniyor olmalari.
Yani bu adam kalksa yarin ben sizin Allahinizim bana tapin dese ben tereddut edeceklerini sanmiyorum.
Hani adam saklamiyor da para ortadan uctu, dolar euro aldi basini gidiyor ve tepki yok bu kesimden. Bu buyuk bir basari.
Uzaya 4 şeritli yol misali hatırlarsınız bunu inanan var demişti birisi.Evet öyle ama beni sok eden durum bu insanlarin gercekten, icten inaniyor olmalari.
Yani bu adam kalksa yarin ben sizin Allahinizim bana tapin dese ben tereddut edeceklerini sanmiyorum.
Hani adam saklamiyor da para ortadan uctu, dolar euro aldi basini gidiyor ve tepki yok bu kesimden. Bu buyuk bir basari.
Hatta kuyumcu vitrininde simit takılı foto vardı.daha çarpacak ne kaldı acaba?
satmadığı şeker fabrikası kalmadı bak marketten şekeri 1 paket alabiliyorsun artık
kağıt fabrikasını sattı tuvalet kağıdı kuyumcu raflarında ironi haline geldi.
satacak bir vatandaş kaldı.
Yok artık yaa inanılır gibi değil diyecemde artık inanıyorum bunlara.nikah düşse evlenirim dedi ya bir tanesi.
bence de büyük bir beyin yıkama başarısı.
Dün gazetede vardı 1 dilim kaşar 2,5 tele filandı.Dün esim kasaba gitti,bi teyze gelip 10 tl ye kac köfte olur diye sormus
Kadın alıp bigünü kurtaracak.
Kıyma olmus 85 tl.
1 kg kıymadan köfteyi 2 kerede pisiriyordum.Artık herkese 5 er köfte koyacagım köftecilerdeki gibiYanına salata katık edeceğiz.
Asaplarım bozuluyor artık.
1,5 tl olan kraker 4 tldi gecen.Bugun 5-6 olmusturDün gazetede vardı 1 dilim kaşar 2,5 tele filandı.
Allah yardımcınız olsunHer şey çok hızlı zamlanıyor. E ben niye hala aynı maaşı alıyorum?
Dolar 15 üstüne çıktı euro 17'lerde geziniyordu sabah. Yani gerçekten inanılmaz bıktım. Nişan tarihim belliyken ben vazgeçmeyi düşünüyorum. Altından kalkamayacağız çünkü. Evlenince de yani seneye bu ülkeye ne olur hiç belli değil. Hazır baba evini bırakıp sorumluluk almak artık çoooook uzak geliyor.
Bildiğimiz çubuk kraker demi..1,5 tl olan kraker 4 tldi gecen.Bugun 5-6 olmustur
wc kagıdı falan hic demiyorm zaten.Altınla yarısıyor
Bu neye benziyor biliyormusunuz 80 darbesinde yaşananlara ülke zor toparlanmıştı..Bir de su var bu basimizdan gitse bile toparlanmamiz, enkazi kaldirmamiz yillar alacak.
Ben ülkemizin geldigi bu duruma inanamiyorum. Biri bizi göz göre göre ucuruma sürükledi ve biz bir sey yapamiyoruz.
Bir de bu adam iktidardan inince yargilanacak degil mi?
daha çarpacak ne kaldı acaba?
satmadığı şeker fabrikası kalmadı bak marketten şekeri 1 paket alabiliyorsun artık
kağıt fabrikasını sattı tuvalet kağıdı kuyumcu raflarında ironi haline geldi.
satacak bir vatandaş kaldı.
Ülkeyi komple katara devredebilir.
Evet düz tuzlu cubuk.Bildiğimiz çubuk kraker demi..
Ge.n migrosa gittiğimdekorkudan gidip bakamamıştım.
Yağ yoktu rafta 5 lt olanlardan.
Hepsiburada satıyor Milo adı, 10 kg, temiz mamanın michosuna benziyor, yemeyen kedi olmadı daha, benim evdeki bile aşırıyor bazenAnnemde böyle yapiyor ekmekle 160 lira olan mama hamgisiymiş ben yoyebildikleri mama alayim diyorum 250 lira bi çuvalı her mamayi yemiyor kediler veya çok kalitesiz oluyor bi işe yaramiyor
Alemlerin Rabbi olan Allah- dua ederken biraz daha özenli saygılı davranmak lazım diye düşünüyorum. Böyle sanki bir arkadaşınızdan bahseder gibi olmuş haşa. Tartışma ortamı olsun diye yazmıyorum. tesadüfen gördüm ve uyarma ihtiyacı hissettim.Annem söyledi bugün insanlar bayat ekmekleri topladığından hayvanseverler sokak köpeklerine papara yapacak bayat ekmek bulamıyormuş. İnsana mı üzüleyim hayvana mı üzüleyim, orta direklikten düşen ve bir Avrupa göremeden ölecek olan (inşallah görürüm Allahçım amin) kendime mi üzüleyim of neye üzüleyim başıma ağrı giriyor.
yargılansa ne olacak ki ...ama galiba yargılanmayacak bir yasa çıkarmışlardı bir iki sene önce yanlış hatırlamıyorsam...Bir de su var bu basimizdan gitse bile toparlanmamiz, enkazi kaldirmamiz yillar alacak.
Ben ülkemizin geldigi bu duruma inanamiyorum. Biri bizi göz göre göre ucuruma sürükledi ve biz bir sey yapamiyoruz.
Bir de bu adam iktidardan inince yargilanacak degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?