Oynatmama az kaldı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar sizce bilezik bozdurup cumhuriyet altını almak daha mı kâr getiriyor bu konudan anlayan biri var mı?
Bileziğin işçiliğine bakmak lazım . Benimkiler işçiliksin mesela aynı noktaya geliyor

Asla böyle birşey olmaz dokundukları yeri asla unutmazlar bunu göreceğiz

Ne demek istediginizi anlamiyorum. Benim demek istedigim bunlar inince, yeni iktidar basa gelince ekonomi bir daha sallanacak ve kur en tavani görecek. Cünkü yabanci yatirimci bilmedigi bir yönetimle karsi karsiya kalacak ve yatirimi ilk etapta geri cekecek. Sonrasinda biraz biraz düzen oturdukca peyderpey düser diye umuyorum.

Bileziğin işçiliğine bakmak lazım . Benimkiler işçiliksin mesela aynı noktaya geliyor
Bir dışarı çıkabilsem alıp kuyumcuya bir götüreceğim ama eve tıkılıp kaldım resmen yattığım yerden ne yapabilirim diye düşünüyorum hayrolsun sonumuz

Şimdi şöyle söyleyeyim ben mesela şuan altın 1450 diyelim ki 1300 e düştü ama hemen ardına 1450 yi kesin geri görüyor bir kere altın böyle hızlı yükselmişti bir Temmuz ayıydı sanırım .sonra 100 TL düştü ama ardına hemen geri yükseldi . Siyaset ile ilgili birşey diyemem açıkçası zaten uzun yıllardır iktidar değişmediği için eğer böyle birşey olursa tepki ne olur asla kestiremiyorum

Bir dışarı çıkabilsem alıp kuyumcuya bir götüreceğim ama eve tıkılıp kaldım resmen yattığım yerden ne yapabilirim diye düşünüyorum hayrolsun sonumuz
Zaten al satan zarar edeceksin o yüzden hiç bu işe girme sen . Bir daha birikim vs için alacak olursan direk cumhuriyet alırsın . Ben hep öyle yapıyorum

Zaten al satan zarar edeceksin o yüzden hiç bu işe girme sen . Bir daha birikim vs için alacak olursan direk cumhuriyet alırsın . Ben hep öyle yapıyorum
Öyle mi diyorsun? Zaten birkaç aya bozdurmaya başlarız herhalde

Asgari ücrette 3900de anlaşmışlar son kararı Erdoğan verecekmiş. Saat 3'de açıklanacakmış. Hadi bakalım.

Asgari ücrette 3900de anlaşmışlar son kararı Erdoğan verecekmiş. Saat 3'de açıklanacakmış. Hadi bakalım.
Kötü olacak işçiye yetmeyecek, işverene çok gelecek, yine kayıt dışı çalışmaya dönecek bir çok yer çaresiz kalan işçi sigortasız çalışırım diyecek

Emekli öğretmen annem 4000 alıyor . Zamla 4500 alırsa razı olmuyor asgari ücrete yakın maaş almaya. Aradaki fark 1150 den fazlaydı . Gene aynı farkı istiyor haksız mı? Okuyanlar crzalandırılıyor böyle de

İnsanlarım ömürlük emeğini hiç ettiler... Bende eyt liyim, üstelik çalışmaya devam ettiğim için gelecekte almam gereken maaş düşüyor, Allaha havale ettim, edecek bedduam kalmadı artık

O da haklı. Herkes kendince haklı.

Kötü olacak işçiye yetmeyecek, işverene çok gelecek, yine kayıt dışı çalışmaya dönecek bir çok yer çaresiz kalan işçi sigortasız çalışırım diyecek

Aynen öyle maalesef. Çalışma diren de diyemiyorum ki işçiye. Taş mı yesin. Ah ne hale geldik ya

İnsanlarım ömürlük emeğini hiç ettiler... Bende eyt liyim, üstelik çalışmaya devam ettiğim için gelecekte almam gereken maaş düşüyor, Allaha havale ettim, edecek bedduam kalmadı artık
Kendim idare ederim de çocuğa eğitim aldıramıyorum hakkınca. Seviyesi çok düşük sorunlu çocuklarla okumaya çalışıyor yavrucak. Tek maaşlı annemse beni özel üniv. tede okutabilmişti. Eskiden pahalılık aynıysa nasıl okuttu ayol?

Çözüm bulamayınca eskiye sarıyorlar, eskiden bir baba tek maaşıyla evini bakar iki üç çocuk okutur, emekli ikramiyesiylede ev alırdı, bol bulamaç değildi her şey, teknolojisi olmayan bir hayattı ama yaşanıyordu, ortaya bir şeyler çıkıyordu, eskiye kurban olsunlar hey gidi....

herkes maaş derdinde şuan. arttırma konusunda .açıklansa ne ki açıklayana kadar erdi zaten maaşlar. kadının biri haberde diyor ki bir ürün aldım kasaya varmadan 10 lira arttı dedi. çalışan yeni fiyat geçerli diyince geri bıraktım dedi. yani 1000-2000 artsada değeri yok gözümde. sadece aç kalmamak için çalışıyor millet. hadi bir acı kahve içelim keyiflenelim diyecemde malum fiyatlar !

O da haklı. Herkes kendince haklı.

Aynen öyle maalesef. Çalışma diren de diyemiyorum ki işçiye. Taş mı yesin. Ah ne hale geldik ya
Asıl filmi dolar kuru çarşıya pazara tam yansıdığında, stoklar bittiğinde göreceğiz, karaborsa dönemi geri geliyor gibi görünüyor, sigortayı bırakın gıda bulamayacak insanlar

Kesinlikle öyle . Ya bak yine başıma ağrı girdi Asgari ücret bu durumda enflasyona yenilmedi yani pessss

Asıl filmi dolar kuru çarşıya pazara tam yansıdığında, stoklar bittiğinde göreceğiz, karaborsa dönemi geri geliyor gibi görünüyor, sigortayı bırakın gıda bulamayacak insanlar
Takip ettiğim astrolokların söylediği 24 aralığın olduğu haftanın büyük olaylı olacağı . Ayrıca 18-29 Ocak aralığının

A ile başlayan yerden 85 kuruşa markasız mocha alıyorum. O bile günde 3 tane içince ev halkı bayağı para yapıyor. 10 tl de günlük çocuğa harçlık veriyorum okul için. Daha kış gelmeden 574 tl doğalgazım geldi tey teyyy. Başka da sözüm yok. Bıktım hesap kitap yapmaktan

Takip ettiğim astrolokların söylediği 24 aralığın olduğu haftanın büyük olaylı olacağı . Ayrıca 18-29 Ocak aralığının
Astrolojiden anlamam ama bu olanlar görünen köy, bu film daha öncede çekildi, yazılı tarihte örnekleri dolu maalesef. 24 Aralık ta bişey olmasın yaaa evlilik yıldönümüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…