Oynuyor olabilir mi?

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
Kızlar malum bir haftadır görüştüğüm biri var. Önceki evliliğimi bilenleriniz vardır. para pul çok iğrenç meseleler yaşadım. Sömürülmeye kalkıldım. Değer görmedim. Ex şahsiyet maaşını dahi gizleyip ortadan yok ediyordu. Ailesi her şeyden önceydi bana sadece uymak kalıyordu. Uymayınca da kavga gürültü.

Şimdi bu hayatımdaki kişi, yani şu anlık arkadaş kalmak için zorluyorum ona kalsa evleneceğiz şimdiden. Geçen bana birikim yapmaya başladığını söyledi evlilik için. Ama kendisi tutmakta zorlanıyormuş yani kesin harcarım dedi. Sana versem sen biriktirir misin benim için dedi. Ben şok. Sonra ailesine bir konuda yardımda bulunması gerekti arayıp benim de fikrimi sordu ben yine şok. Ex şahsiyet yüzümü görmeye dahi gelmezdi bu fırsat kolluyor. Onunla nişanlıyken 9 kere belki görüşememişizdir beyefendinin işinden gücünden ailesinden. Bu daha haftada 4-5'e çıkardı daha yeni olduğu halde.

Ve olumlu bir şey yaptığında "bu benim için artı oldu şimdi değil mi" diyor. Neleri değerlendirdiğimin çok farkında.

Yani bazı insanlar vardır hani yeni tanırsın ama hep hayatında gibidir. O kadar samimi biri ki yani daha 1 hafta olmasına rağmen yanında ayran içer beyaz bıyık yaparım birlikte güleriz. Hiç de utanmam. O derece cana yakın biri :) Oynuyor olabilir mi? Bana bir fikir verin lütfen. Zaman tanıdım gerçi ama her şeyini değerlendiriyorum. Belki önceki evliliğimde burayı görmüş olsaydım o zaman da bir şeyleri daha farklı yapabilirdim. O yüzden iyi ki varsınız, teşekkürler şimdiden.. Bir de fazla evham yapıyorum ya bununla da evlenirsem her şey kötü olursa gibi. O yüzden sürekli sizlere danışmak durumundayım :) Seviliyorsunuz sevgili kk üyeleri..

Ben daha önceki konuna da yazmıştım
Bu çocuk sana şimdi baya sempatik geliyor ama sorumluluk alacak bir tipe benzemiyor,ayrıcada tek derdinin maddiyat olduğunu düşünüyorum.
sen evlenmiş ayrılmış bir insansın herşeyin farkında olduğuna eminim..

Ben daha önceki konuna da yazmıştım
Bu çocuk sana limdi baya sempatik geliyor ama sorumluluk alacak bir tipe benzemiyor
sen evlenmiş ayrılmış bir insansın herşeyin farkında olduğuna eminim..

evettt o da farkında olduğumun bilincinde. o yüzden oynuyor galiba

canım önceki olayını bilmiyorum ben uzaktan takip ederdim üye yenilerde oldum.. sonuçta tecrübe sayabilceğin bi evliliğin olmuş..Dilerim mutlu olursun boşanmakta evlenmek gibi insanlara mahsus asla yadırgamam nolcagmız bellı degıl..Ama cabuk hareket etme derim ben bıraz tanı zaman gecırın kısa sürede olcak seyler degıl bunlar ama bana guven verdı hıkayenın basını okuyunca :)

Tüm bu dediklerin bir haftada olduysa, sanki biraz göz boyamaya çalışır gibi, ya da çok saf ..

Sutten agzi yanan,yogurdu üfleyerek yemeli..
Sonucta kotu sonuclanan bir iliskiden cikmisin,su.andaki es adayinin senin icn yaptigi hersey senn basini donduruyor olabilir..ama iliskinin yavas ilerlemesi daha iyi,sindire sindire,birbirnizi daha iyi tanimaniz acisindan.daha sonradan tekrar uzulen sen olma diye soyluyorum.ha bu arada ailesine sizden bahsetmis mi,lafi geciyor mu bu tip seylerin aranizda.sizi taniyorlar mi

üzgünüm ama oynuyor.
mantığı yerinde olan bir insan 1 hafta içinde tanıdığı birine alnının teriyle kazandığı parayı emanet etmez. ya saftır (ileride elinde bişey tutamaz onun bunun maskarası olur) ya da oynuyordur dediğin gibi.

sürekli sırnaşmaz biraz olgun durur. seni sıkmamak için.
yavaş yavaş sağlam adımlar atar. bana samimiyetsiz geldi.
bence dikkat edin 2. bir facia yaşamayın..

Tanı biraz daha , birşeyler içine sinmemiş galiba ...

eğer eski evliliğindeki maddiyat sorunlarını ve eski eşinin ailesine çok fazla değer verdiğini anlattıysan, boşanma gerekçeleri olarak, kendisi "tam tersi" olduğunu ispatlamaya çalışıyor gibi.
sanki fazla göze soka soka yapıyor ama.

1 hafta evlilik düşünmesi için çok erken değil mi bu arada?

bir hafta da bu kadar gelecekle ilgili laflar etmesi doğrusu normal değil,

senin ayrıldığını biliyor mu?biliyor sa daha farklı davranır çekinir en azından

paramı sana vereyim sende biriksin gibişeyler çokçocukca geldi bana

bana göre daha temkinli ol,daha iyi gözlemle sonuçta ayrılık yaşamış biri olarak adımlarını daha düşünerek atıcagına eminim..

Sen kendini bu kadar kaptırmasan iyi olacak(eski konularına istinaden söylüyorum)

Bu çocuk flört ederken sana dünya tatlısı gelebilir ama işler ciddiye binince gerçek yüzüyle yüzleşirsin.

ben o kadarda umutsuz bakmadım olaya sonuçta ilgini çekmek istemesi sana danışması kötü şeyler değil neden sürekli bunları irdeleyip mutluluğu kaçırıyorsunuz? Eski eşiniz gibi ailesine düşkün ya da ilgisiz olsa bu bariz bişeydir o zaman evet düşünün derim ama herşey yolundaykende bu kadar endişelenmeyin hemen yarın evlenecek değilsiniz evliliği en az iki yıl flörtten sonra düşünün ama o iki yılı doya doya yaşayın.

evettt o da farkında olduğumun bilincinde. o yüzden oynuyor galiba
Doğru tespiti sen yapmışsın ki zaten. Bu kadarı normal değil bu kadar kısa sürede. Senin önceki konuda şikayetçi olduğun eksiklikleri tamamlaya çalışıyor bu bariz ama neden böyle davranıyor bir de bunu düşünmek gerek bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…