Ben daha önceki konuna da yazmıştım
Bu çocuk sana limdi baya sempatik geliyor ama sorumluluk alacak bir tipe benzemiyor
sen evlenmiş ayrılmış bir insansın herşeyin farkında olduğuna eminim..
Ve olumlu bir şey yaptığında "bu benim için artı oldu şimdi değil mi" diyor.
Gerçekten istediği içinde çabalıyo olabılır.. Ama direk senın muzdarip oldugun yerden bonus toplamak istemiş bilemedim şimdi :Sevettt o da farkında olduğumun bilincinde. o yüzden oynuyor galiba
Kızlar malum bir haftadır görüştüğüm biri var. Önceki evliliğimi bilenleriniz vardır. para pul çok iğrenç meseleler yaşadım. Sömürülmeye kalkıldım. Değer görmedim. Ex şahsiyet maaşını dahi gizleyip ortadan yok ediyordu. Ailesi her şeyden önceydi bana sadece uymak kalıyordu. Uymayınca da kavga gürültü.
Şimdi bu hayatımdaki kişi, yani şu anlık arkadaş kalmak için zorluyorum ona kalsa evleneceğiz şimdiden. Geçen bana birikim yapmaya başladığını söyledi evlilik için. Ama kendisi tutmakta zorlanıyormuş yani kesin harcarım dedi. Sana versem sen biriktirir misin benim için dedi. Ben şok. Sonra ailesine bir konuda yardımda bulunması gerekti arayıp benim de fikrimi sordu ben yine şok. Ex şahsiyet yüzümü görmeye dahi gelmezdi bu fırsat kolluyor. Onunla nişanlıyken 9 kere belki görüşememişizdir beyefendinin işinden gücünden ailesinden. Bu daha haftada 4-5'e çıkardı daha yeni olduğu halde.
Ve olumlu bir şey yaptığında "bu benim için artı oldu şimdi değil mi" diyor. Neleri değerlendirdiğimin çok farkında.
Yani bazı insanlar vardır hani yeni tanırsın ama hep hayatında gibidir. O kadar samimi biri ki yani daha 1 hafta olmasına rağmen yanında ayran içer beyaz bıyık yaparım birlikte güleriz. Hiç de utanmam. O derece cana yakın biri :) Oynuyor olabilir mi? Bana bir fikir verin lütfen. Zaman tanıdım gerçi ama her şeyini değerlendiriyorum. Belki önceki evliliğimde burayı görmüş olsaydım o zaman da bir şeyleri daha farklı yapabilirdim. O yüzden iyi ki varsınız, teşekkürler şimdiden.. Bir de fazla evham yapıyorum ya bununla da evlenirsem her şey kötü olursa gibi. O yüzden sürekli sizlere danışmak durumundayım :) Seviliyorsunuz sevgili kk üyeleri..
Doğru tespiti sen yapmışsın ki zaten. Bu kadarı normal değil bu kadar kısa sürede. Senin önceki konuda şikayetçi olduğun eksiklikleri tamamlaya çalışıyor bu bariz ama neden böyle davranıyor bir de bunu düşünmek gerek bence.evettt o da farkında olduğumun bilincinde. o yüzden oynuyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?