evet burdan kafam karışıyor zaten :) bir arkadaşımız tanıştırdı. bütün çevresinin ismini de veriyor, tanınan isimler üstelik. gel beni araştır her yerden diyor. aslında gündüz hep olumsuz oluyorum bu şekilde. yüzünü görünce o olumsuzluk hissi geçiyor. terazi burcuyum bir de kararsızlık üstüne. kafayı yiyeceğim
Parasini teslim etmek istemesi bende suphe uyandirdi acikcaci. O paranin helal yolla kazanilan para olduguna nasil emin olacaksiniz ki? Ya kanun disi bir durum var ve sizi kullanmaya calisiyorsa... Ya bir dolandirilicik vakasiyla karsi karsiyaysaniz... 1 haftada veya 1 ayda kimse bu iyi niyeti gostermez ya da gostermemeli. Ya gercekten goz boyamaya calisiyor, oynuyor (daha onceki evliliginizdeki para ile ilgili sikintilardan bahsettiyseniz ona, olabilir.) ya da hakikaten o paranin nereden geldigi belli degil bir seyleri saklamaya calisiyor. Sizi de kullaniyor. Ben guvenemedim. Cok supheci yaklasmis olabilirim ama samimi gelmedi.
yani eşten dosttan sizi sormuş ve beklentileriniz doğrultusunda hareket etme olasılığı var. sonuçta siz karar vereceksiniz buna. kim olsa kararsız kalır bu durumda dert etmeyin. umarım paranoyalarım asılsız çıkar ve mutlu bi gelecek sizin olur. zamana yayarak tanıyın illaki kötü düşünceliyse bi yerde hata yapacak:) dimi
Kızlar malum bir haftadır görüştüğüm biri var. Önceki evliliğimi bilenleriniz vardır. para pul çok iğrenç meseleler yaşadım. Sömürülmeye kalkıldım. Değer görmedim. Ex şahsiyet maaşını dahi gizleyip ortadan yok ediyordu. Ailesi her şeyden önceydi bana sadece uymak kalıyordu. Uymayınca da kavga gürültü.
Şimdi bu hayatımdaki kişi, yani şu anlık arkadaş kalmak için zorluyorum ona kalsa evleneceğiz şimdiden. Geçen bana birikim yapmaya başladığını söyledi evlilik için. Ama kendisi tutmakta zorlanıyormuş yani kesin harcarım dedi. Sana versem sen biriktirir misin benim için dedi. Ben şok. Sonra ailesine bir konuda yardımda bulunması gerekti arayıp benim de fikrimi sordu ben yine şok. Ex şahsiyet yüzümü görmeye dahi gelmezdi bu fırsat kolluyor. Onunla nişanlıyken 9 kere belki görüşememişizdir beyefendinin işinden gücünden ailesinden. Bu daha haftada 4-5'e çıkardı daha yeni olduğu halde.
Ve olumlu bir şey yaptığında "bu benim için artı oldu şimdi değil mi" diyor. Neleri değerlendirdiğimin çok farkında.
Yani bazı insanlar vardır hani yeni tanırsın ama hep hayatında gibidir. O kadar samimi biri ki yani daha 1 hafta olmasına rağmen yanında ayran içer beyaz bıyık yaparım birlikte güleriz. Hiç de utanmam. O derece cana yakın biri :) Oynuyor olabilir mi? Bana bir fikir verin lütfen. Zaman tanıdım gerçi ama her şeyini değerlendiriyorum. Belki önceki evliliğimde burayı görmüş olsaydım o zaman da bir şeyleri daha farklı yapabilirdim. O yüzden iyi ki varsınız, teşekkürler şimdiden.. Bir de fazla evham yapıyorum ya bununla da evlenirsem her şey kötü olursa gibi. O yüzden sürekli sizlere danışmak durumundayım :) Seviliyorsunuz sevgili kk üyeleri..
Parasini teslim etmek istemesi bende suphe uyandirdi acikcaci. O paranin helal yolla kazanilan para olduguna nasil emin olacaksiniz ki? Ya kanun disi bir durum var ve sizi kullanmaya calisiyorsa... Ya bir dolandirilicik vakasiyla karsi karsiyaysaniz... 1 haftada veya 1 ayda kimse bu iyi niyeti gostermez ya da gostermemeli. Ya gercekten goz boyamaya calisiyor, oynuyor (daha onceki evliliginizdeki para ile ilgili sikintilardan bahsettiyseniz ona, olabilir.) ya da hakikaten o paranin nereden geldigi belli degil bir seyleri saklamaya calisiyor. Sizi de kullaniyor. Ben guvenemedim. Cok supheci yaklasmis olabilirim ama samimi gelmedi.
Sütten ağzın yanmış haklısın kuşku etmekte. Eşimden örnek vereyim sevgiliyken nasılsa şimdi de öyle birkaç huyu değişti o kadar, etrafımdakiler kesin değişir bu adam köprüyü geçene kadar böyle iyi dediler ama yok çok şükür hala aynırol yapmıyor olabilir neden olmasın
Evet, olmayabilir dediginiz gibi. Yalniz saf olma ihtimali ve goz boyama icin bu kadar asiriya kacmasi da guven verici degil. Yine de gozlemleyin tabii.göz boyama ya da saflık riski var şu an yalnız. dolandırıcı olamaz çok sağlam bir yerden tanıyoruz birbirimizi. o nedenle. ama yine de pek iç açıcı durmuyor durum.
Sadece bayanlar evlenmek ister butun erkekler evlilikten kacar diye bir sey yok. Belki de gercekten evlenmek istiyordur. Bana biraz saf ve iyi niyetli gibi geldi. Biz bayanlarin en buyuk sorunu bir iliskiye baslandiginda hemen evlenmeyi dusunmemiz. Boyle yapmayin biraz zaman taniyin kendinize hemen neden ailenizle tanistirdiniz ki 1 hafta icin bu cok erken. Yanlis yapmissiniz aile ile tanistirmak demek isin resmiyete binmesi demek. Adam da haliyle umutlanmis evleneceginize inanmis ve o yuzden parasini size emanet etmek istemis olabilir. Hemen de adami asip kesmeyelim lutfen.
Akisina birakin biraz, sevgili gibi ilerisini dusunmeden tanimaya calisin. Olmazsa da biter ne olmus. Bu evreler insanlarin evlilik icin uygun olup olmadiklarini tartma ve anlama evresidir. Olumsuzluklari kafanizdan atin ve ani yasamayi deneyin biraz. Zaten gecmiste yasadiginiz kotu tecrube size bu konuda yol gostercektir. Zamanini almayayim ya gercekten olsun ya da bitsin diye dusunmeyin lutfen bu sekilde dusunerek hata yaparsiniz. Tekrar soyluyorum acele etmeyin ve gercekten sevgili gibi tanimaya calisin. Hemen evlilik fikrinden uzaklasin...
1 haftada insan karşısındakinin anca adını ezberler..Çok erken.Altı üstü 7 gün yani.Hakkında fikir edinmekte,düşünmekte,acabaları sorgulamakta acele etmiyor msun?
Şu an iki tarafta birbirine hoş görünmeye çalışır.
Bir de insan niye birikim yapmak için parayı birine verme ihtiyacı duyar.Kendisi harcarmış.Tut kardeşim kendini soruumluluk sahibiysen.Daha 7 günlük tanışıklıkta para mevzusuna girip,parayı teslim etme ihtiyacı yanlış.Bir de insan anası babasına yardım etmek için bunu 1 haftalık arkadaşına mı danışacak.İsterse 1 yıllık sevgilisi olsun.Kaç yaşında bu çocuk.Hiç olgunca hareketler değil.Smimi olayım derken kantarın topuzunu kaçırmış.
Sen de ondan bahsederken,1 haftalık değil de uzun süredir çıkıyormuş gibi anlatıyorsun canım."Ayran içerken bıyık yapar güleriz..." "haftada 4-5 e çıkardı görüşmeleri" zaten 1 haftadır tanışmıyor musunuz.
Evlilik hayatı sürdüğün insanla,daha dün tanıştığın insanı kıyaslama.Birinde evlilik olmuş.Diğeri çok yeni.
Amin herkes çok mutlu olsunhm böyle bir ihtimal de olabilir mi yani? maşallah bu arada hep mutlu olursunuz inşallah :)
sen eski esini anlattiysan o sana ben onun gibi degilim bak para mi sana veriyorum mesaji veriyor fakat tuhaflik var bankaya koyabilir parasini biraz yapmaciklik var gibi olmayada bilir dikkat et neye dikkat ettigini beli etmemeye calis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?