Oynuyor olabilir mi?

yani eşten dosttan sizi sormuş ve beklentileriniz doğrultusunda hareket etme olasılığı var. sonuçta siz karar vereceksiniz buna. kim olsa kararsız kalır bu durumda dert etmeyin. umarım paranoyalarım asılsız çıkar ve mutlu bi gelecek sizin olur. zamana yayarak tanıyın illaki kötü düşünceliyse bi yerde hata yapacak:) dimi

Parasini teslim etmek istemesi bende suphe uyandirdi acikcaci. O paranin helal yolla kazanilan para olduguna nasil emin olacaksiniz ki? Ya kanun disi bir durum var ve sizi kullanmaya calisiyorsa... Ya bir dolandirilicik vakasiyla karsi karsiyaysaniz... 1 haftada veya 1 ayda kimse bu iyi niyeti gostermez ya da gostermemeli. Ya gercekten goz boyamaya calisiyor, oynuyor (daha onceki evliliginizdeki para ile ilgili sikintilardan bahsettiyseniz ona, olabilir.) ya da hakikaten o paranin nereden geldigi belli degil bir seyleri saklamaya calisiyor. Sizi de kullaniyor. Ben guvenemedim. Cok supheci yaklasmis olabilirim ama samimi gelmedi.

artık erkeklerden o kadar çok korktuk ki bu adam iyi düşüncelerle gelmiş olsa da bizler mutlak altında binbir türlü sorun arar haldeyiz...

biraz zaman verin ilişkinize çok yeni henüz.. ilerki günler daha da iyi tanımanızı sağlayacaktır..
umarım yüzünüz güler..

şüpheci olmiiimm diyorum ama benim gibi düşünen çok

tamamen rol yapıyor ben öle hissettim
bu şahsiyet bekar mı peki

Bir hafta cok kisa bir zaman .Bir insani tanimak icin asla yeterli bir sure degilki ki kaldiki insanlar yillardir evli oldugu beraber yasadigi eslerini bile yanlis tanimis olabiliyor.Acele etmeyin derim,biraz zaman verin ,karar vermek icin cok erken

Sütten ağzın yanmış haklısın kuşku etmekte. Eşimden örnek vereyim sevgiliyken nasılsa şimdi de öyle birkaç huyu değişti o kadar, etrafımdakiler kesin değişir bu adam köprüyü geçene kadar böyle iyi dediler ama yok çok şükür hala aynırol yapmıyor olabilir neden olmasın

sen eski esini anlattiysan o sana ben onun gibi degilim bak para mi sana veriyorum mesaji veriyor fakat tuhaflik var bankaya koyabilir parasini biraz yapmaciklik var gibi olmayada bilir dikkat et neye dikkat ettigini beli etmemeye calis

Sadece bayanlar evlenmek ister butun erkekler evlilikten kacar diye bir sey yok. Belki de gercekten evlenmek istiyordur. Bana biraz saf ve iyi niyetli gibi geldi. Biz bayanlarin en buyuk sorunu bir iliskiye baslandiginda hemen evlenmeyi dusunmemiz. Boyle yapmayin biraz zaman taniyin kendinize hemen neden ailenizle tanistirdiniz ki 1 hafta icin bu cok erken. Yanlis yapmissiniz aile ile tanistirmak demek isin resmiyete binmesi demek. Adam da haliyle umutlanmis evleneceginize inanmis ve o yuzden parasini size emanet etmek istemis olabilir. Hemen de adami asip kesmeyelim lutfen.
Akisina birakin biraz, sevgili gibi ilerisini dusunmeden tanimaya calisin. Olmazsa da biter ne olmus. Bu evreler insanlarin evlilik icin uygun olup olmadiklarini tartma ve anlama evresidir. Olumsuzluklari kafanizdan atin ve ani yasamayi deneyin biraz. Zaten gecmiste yasadiginiz kotu tecrube size bu konuda yol gostercektir. Zamanini almayayim ya gercekten olsun ya da bitsin diye dusunmeyin lutfen bu sekilde dusunerek hata yaparsiniz. Tekrar soyluyorum acele etmeyin ve gercekten sevgili gibi tanimaya calisin. Hemen evlilik fikrinden uzaklasin...

o da doğru. falsolarını da biriktirmiş olurum hem. çok teşekkür ediyorum hepinize kızlar iyi geldiniz.

1 haftada insan karşısındakinin anca adını ezberler..Çok erken.Altı üstü 7 gün yani.Hakkında fikir edinmekte,düşünmekte,acabaları sorgulamakta acele etmiyor msun?
Şu an iki tarafta birbirine hoş görünmeye çalışır.

Bir de insan niye birikim yapmak için parayı birine verme ihtiyacı duyar.Kendisi harcarmış.Tut kardeşim kendini soruumluluk sahibiysen.Daha 7 günlük tanışıklıkta para mevzusuna girip,parayı teslim etme ihtiyacı yanlış.Bir de insan anası babasına yardım etmek için bunu 1 haftalık arkadaşına mı danışacak.İsterse 1 yıllık sevgilisi olsun.Kaç yaşında bu çocuk.Hiç olgunca hareketler değil.Smimi olayım derken kantarın topuzunu kaçırmış.

Sen de ondan bahsederken,1 haftalık değil de uzun süredir çıkıyormuş gibi anlatıyorsun canım."Ayran içerken bıyık yapar güleriz..." "haftada 4-5 e çıkardı görüşmeleri" zaten 1 haftadır tanışmıyor musunuz.

Evlilik hayatı sürdüğün insanla,daha dün tanıştığın insanı kıyaslama.Birinde evlilik olmuş.Diğeri çok yeni.

göz boyama ya da saflık riski var şu an yalnız. dolandırıcı olamaz çok sağlam bir yerden tanıyoruz birbirimizi. o nedenle. ama yine de pek iç açıcı durmuyor durum.

hm böyle bir ihtimal de olabilir mi yani? maşallah bu arada hep mutlu olursunuz inşallah :)

göz boyama ya da saflık riski var şu an yalnız. dolandırıcı olamaz çok sağlam bir yerden tanıyoruz birbirimizi. o nedenle. ama yine de pek iç açıcı durmuyor durum.
Evet, olmayabilir dediginiz gibi. Yalniz saf olma ihtimali ve goz boyama icin bu kadar asiriya kacmasi da guven verici degil. Yine de gozlemleyin tabii.

Dedikleriniz çok tezat farkında msınız 1 hafta oldu diyorsunuz ama görüşmeyi de haftada 4-5 kereye çıkardı diyor ne arada o kadar görüştünüz hem de bir insan hiç tanımadığı birine hiç parasını teslim edip sen biriktir der mi komik yani ayrılsanız ne olacak? bu kadar kısa zamanda fazla samimiyetler yani eğer bir birbirimizi tanıyalım diyen biri olsaydı ayakları yere bassaydı filan daha olumlu konuşurdum da bir de ona kalsa evlenecek diyorsunuz başınızdan bir evlilik geçmiş 3 günlük iyi davranan birine hemen nasıl iyi birisi diyebiliyorsunuz. Bu kadarı fazla yani bence ağırdan alın derim fazla kaptırmayın.

biliyorum erken lakin tanıştırılma amacımız evlilikti zaten. bir de şöyle bir durum var ben ailemden gizli iş yapmam, o nedenle onlar da bir görüp tartmak istediler. annem tüm erkek arkadaşlarımı filan da tanır zaten. ama karşı tarafa bildirdim evlenmek zorundaymış gibi hissetmek istemiyorum beni boğma dedim. biraz duruldu o yüzden. ama bu durulmuş hali düşünün yani :) çok istiyor evlenmeyi. da maddi bir süreçten de geçeceğiz o nedenle asıl sorunlar o zaman baş gösterecek zannediyorum. bir de uzun süre oynayamaz heralde. bir yerlerden falso verir umarım..

onu ne kadar samimi biri olduğunu anlatmak için kullandım o ayran ifadesini :) ben kendimi geri çektikçe o bu şekilde davranıyor. yani karakterini anlamanız ve o şekilde değerlendirmeniz açısından. ben de aynı soru işaretleriyle doluyum üstelik. olumlu da bakamıyorum olumsuz da. kafam feci karışık

hm böyle bir ihtimal de olabilir mi yani? maşallah bu arada hep mutlu olursunuz inşallah :)
Amin herkes çok mutlu olsun . Dünyadaki tüm erkekler kötü mü yada bütün gelinler iyi kayınvalideler kötü mü tabi ki hayır kısmet bazı şeyler... 1 kapı kapanır senin için hayırlı olan başka bir kapı açılır. Tabi 1 hafta çok kısa bir süre tecrübelisin en doğru zamanı senden daha iyi bilen olamaz. Bir söz var beni çok motive eder

" Sabreyle ve razı ol, mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler"

sen eski esini anlattiysan o sana ben onun gibi degilim bak para mi sana veriyorum mesaji veriyor fakat tuhaflik var bankaya koyabilir parasini biraz yapmaciklik var gibi olmayada bilir dikkat et neye dikkat ettigini beli etmemeye calis

aynen katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…