Ve olumlu bir şey yaptığında "bu benim için artı oldu şimdi değil mi" diyor.
Baştan okumaya başlayınca ne güzel dedim ta ki şu cümleyi okuyana kadar:
Sonrasında ise hiç samimi bulmadım. Rol yapma ihtimali yüksek.
Bu cümle bana ilk okulda öğretmenin gözüne girmek için uğraşıp ,elması kızarsın diye çabalayan kendimi hatırlattı.
ne demek + puan oldu değil mi bariz bilgisayar oyunu oynuyor sanki
puanları toplaya toplaya amaca ulaşıcak
hugo geldi aklıma yazını okuyuncaBu cümle bana ilk okulda öğretmenin gözüne girmek için uğraşıp ,elması kızarsın diye çabalayan kendimi hatırlattı.
ne demek + puan oldu değil mi bariz bilgisayar oyunu oynuyor sanki
puanları toplaya toplaya amaca ulaşıcak
Bu dediklerin 1 haftada mı oldu
canım önceki olayını bilmiyorum ben uzaktan takip ederdim üye yenilerde oldum.. sonuçta tecrübe sayabilceğin bi evliliğin olmuş..Dilerim mutlu olursun boşanmakta evlenmek gibi insanlara mahsus asla yadırgamam nolcagmız bellı degıl..Ama cabuk hareket etme derim ben bıraz tanı zaman gecırın kısa sürede olcak seyler degıl bunlar ama bana guven verdı hıkayenın basını okuyunca :)
Bu lafada inanılmaz gıcık oldum. Sana bir yüzüğü taksın emin ol ne borç istemesi bitecek ne maddi sorunları bak gör..
Gerçekten istediği içinde çabalıyo olabılır.. Ama direk senın muzdarip oldugun yerden bonus toplamak istemiş bilemedim şimdi :S
Tüm bu dediklerin bir haftada olduysa, sanki biraz göz boyamaya çalışır gibi, ya da çok saf ..
bir hafta da fazla hızlı değilmi?
Sutten agzi yanan,yogurdu üfleyerek yemeli..
Sonucta kotu sonuclanan bir iliskiden cikmisin,su.andaki es adayinin senin icn yaptigi hersey senn basini donduruyor olabilir..ama iliskinin yavas ilerlemesi daha iyi,sindire sindire,birbirnizi daha iyi tanimaniz acisindan.daha sonradan tekrar uzulen sen olma diye soyluyorum.ha bu arada ailesine sizden bahsetmis mi,lafi geciyor mu bu tip seylerin aranizda.sizi taniyorlar mi
üzgünüm ama oynuyor.
mantığı yerinde olan bir insan 1 hafta içinde tanıdığı birine alnının teriyle kazandığı parayı emanet etmez. ya saftır (ileride elinde bişey tutamaz onun bunun maskarası olur) ya da oynuyordur dediğin gibi.
sürekli sırnaşmaz biraz olgun durur. seni sıkmamak için.
yavaş yavaş sağlam adımlar atar. bana samimiyetsiz geldi.
bence dikkat edin 2. bir facia yaşamayın..
Tanı biraz daha , birşeyler içine sinmemiş galiba ...
Kimse bu kadar iyi olamaz..
Olursa da ilk başlarda olur sadece..
eğer eski evliliğindeki maddiyat sorunlarını ve eski eşinin ailesine çok fazla değer verdiğini anlattıysan, boşanma gerekçeleri olarak, kendisi "tam tersi" olduğunu ispatlamaya çalışıyor gibi.
sanki fazla göze soka soka yapıyor ama.
1 hafta evlilik düşünmesi için çok erken değil mi bu arada?
bir hafta da bu kadar gelecekle ilgili laflar etmesi doğrusu normal değil,
senin ayrıldığını biliyor mu?biliyor sa daha farklı davranır çekinir en azından
paramı sana vereyim sende biriksin gibişeyler çokçocukca geldi bana
bana göre daha temkinli ol,daha iyi gözlemle sonuçta ayrılık yaşamış biri olarak adımlarını daha düşünerek atıcagına eminim..
Sen kendini bu kadar kaptırmasan iyi olacak(eski konularına istinaden söylüyorum)
Bu çocuk flört ederken sana dünya tatlısı gelebilir ama işler ciddiye binince gerçek yüzüyle yüzleşirsin.
ben o kadarda umutsuz bakmadım olaya sonuçta ilgini çekmek istemesi sana danışması kötü şeyler değil neden sürekli bunları irdeleyip mutluluğu kaçırıyorsunuz? Eski eşiniz gibi ailesine düşkün ya da ilgisiz olsa bu bariz bişeydir o zaman evet düşünün derim ama herşey yolundaykende bu kadar endişelenmeyin hemen yarın evlenecek değilsiniz evliliği en az iki yıl flörtten sonra düşünün ama o iki yılı doya doya yaşayın.
Doğru tespiti sen yapmışsın ki zaten. Bu kadarı normal değil bu kadar kısa sürede. Senin önceki konuda şikayetçi olduğun eksiklikleri tamamlaya çalışıyor bu bariz ama neden böyle davranıyor bir de bunu düşünmek gerek bence.
Saft uzaklaş canım ya..
Göz boyuyor gibi.. 1 hafta, sana her konuda danışacak kadar güvenmesi için çok erken. Ya herkese hemen güvenen bir yapısı var, ya da köprüyü geçene kadar misali.
Şimdi ben bu şekilde artı puan aldım demesi de çok itici.
Oynuyorsa bile bayağı abartılı oynuyor belli
ama her halükarda para tutamadığını beli etmiş,
para tutamayan adamla evlenirsen bu işin sonu ne olur sen düşün.
evet o yüzden de korkuyorum
güven veriyor gibi ama ağzından da kaçırıyor işte artı toplamaya çalıştığını
bana da aynen böyle geliyor canım
yok benim evliliğimdeki sorunların çoğunu bilmiyor. maddi ve ailevi hiçbir sorunu anlatmadım.
saf olsa da sorun, göz boyamaya çalışıyorsa da
kesinlikle
tabi ki ben de yavaş tanıma taraftarıyım ama ona kalsa ilk günden alıp gidecekti o derece. zaten tanıştıran kişi de demişti çevresinde de hep böyle aceleci sabırsız ve aşırı heyecanlı olarak tanınan biri. ailesine bahsetmiş benim ailemle de tanıştı.
aynen bir haftada para teslim edecek olması bana da garip geldi. yani ben kötü biri de olabilirdim. böyle çok da dolandırılır. bir de sanki öncekinde yaşadığım şeyleri tekrar yaşıyorum gibi. dejavu gibi..
evet sinmeyen bariz şeyler var
çok doğru. zaten o yüzden 1, 1.5 yıl öncesinde evlenmeye karar vermemi bekleme dedim ona da.
yok eski evliliğimdeki sorunların hiçbirini bilmiyor. yani soracağın bir şey yok mu dedim. benim için sorulacak hiçbir şey yok kaderdir olabilir dedi.
evet o yüzden zaman tanıdım ama bir şeyler boğuyor beni. eski şeyleri yaşayacağım korkusu sanırım
çok doğru. aslında dünya tatlısı da gelmiyor da işte yani kötü biri olduğunda hissedersiniz ya, öyle değil de saf gibi sanki ya. bilemedim.. hani oynasa artı puan toplamaya çalıştığını da söylemez sanki. bence direk saf bu.
ama bir haftada olmuş olması beni olumsuz düşüncelere sevk ediyor
ama dediğim gibi ailecilikten filan hiç bahsetmedim mesela. sorularımı tersten soruyorum ki oynayamasın diye. benim düşüncelerimi bilmeden hareket ediyor ama aslında ne düşüneceğimi de tahmin ediyor..
dimi canım( ben de şok oldum zaten. bana niye soruyorsun dedim. artık hayatımda sen de varsın dedi. hani olması gereken davranış bu ama bu kadar erken olunca ben bile ne alaka dedim.
doğru
baştan bütün hayatı anlatmanın sakıncası bu olsa gerek. zaaflarını ve isteklerini biliyor... daha ne olsun.
dikkatli olmakta fayda var sanırım. zaten evlenmek için neden acele ediyorsunuz ki. biraz hayatınızı yaşayın yani
baştan bütün hayatı anlatmanın sakıncası bu olsa gerek. zaaflarını ve isteklerini biliyor... daha ne olsun.
dikkatli olmakta fayda var sanırım. zaten evlenmek için neden acele ediyorsunuz ki. biraz hayatınızı yaşayın yani
Tanıyın, zaman verin. Şöyle veya böyle diye genellemelerin içine sokmak doğru değil.iyi de sadece aile yaşantımı ve gelecekten beklentilerimi biliyor. boşanmamın sebeplerini zaaflarımı bilmiyor ki.
iyi de sadece aile yaşantımı ve gelecekten beklentilerimi biliyor. boşanmamın sebeplerini zaaflarımı bilmiyor ki.
ben yazana kadar konu anlaşılmış gibi pardon:) adam hayatınızı bilmiyorsada genel anlamda bi kadını tatmin edecek durumlar sergilemenin olumlu olacağını biliyor olmalı. aklıma başka şeylerde geliyor. nerde tanıştığınızı bilmiyorum ama sizi bi şekilde takip edip ya da birilerine sorarak hakkınızda bilgi edinmiş olabilir mi. daha önceki eşinizin maddiyatla ilgili olan kısmıyla, bu adamın emanetçi olması biraz kafa kurcalayıcı....
Tanıyın, zaman verin. Şöyle veya böyle diye genellemelerin içine sokmak doğru değil.
Gerçekten evlilik odaklı, kalbi saf biri de olabilir. Heyecan yapmıştır belki, sizinle bir yuva fikrine. O yüzden hissetiklerini, aklına geleni tartmadan sizinle paylaşıyordur. Sanınlanın aksine sadece kadınlar değil, evlenmek isteyip, bunu yapamayan erkeklerde var.
2. alternetifte ince hesaplı olması.
Özetle en az 1 sene tanıyın bence. Zaten ikiniz de çok gençsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?