• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa _BUGÜN_ hersey duzelecekti..

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.754
133
36
_______ son olanlar 7.sayfada..ben şoktayim______

Kac gundur esimle tartisiyorum o beni ben onu anlamadim derken o bilirki ben ozel gunleri fazla onemserim veee bugun benim dogum gunum..is yerinden erken cikar guzelde bi surpriz yapar gonlumu alir diyodum..ki yapardida sabah guzel bi mesaj atip kutladi devaminida yapar tatliya baglariz diyodum
Bakin kimine sacma gelebilir ama ben oyle alistim dogumgunleri ozeldir benim icin annemin babaminkini bile hala kutlariz disarda filan..
Neyse kac gundur tartismamizdada hakliydim esimde fark etti sonlara dogru..ve dogum gunum mahfolmayacakti hevesliydim biraz once esim aradi isten erken cikmis cunku cenaze varmis e simdi kacta gelir belli degil son dakkaya kadar biseyde almamis alip almamasindan ziyade ben bu kadar onemserken beni onemsemedigini dusundum ona uzuldum e simdi cenazeden cikip bana bisey almayada gitcegini sanmam
Aslinda mevzu hediye degil evlendigimizden beri cok maddi sorun cektik ne evimiz ne esyamiz olmadan siginti gibi gunlerimiz oldu ise giderken allahin bi pohacasini alamazdim derken bicak kemige dayandigi bi gun benim aileminde destegiyle birden hayatimiz duzene girdi esim memur oldu ailem ev verdi derken allah yuru ya kulum dedi ilerledik tam rahata erince ilk isi pahali bi araba almak oldu yine aldigimiz borca gitti bize sira gelemedi bende bu dogum gunumde biseyler bekledigimi ona citlattim o tatile cikalim dedi bende senden kalici bisey olsun istiyorum dedim derken bu gun olmus dogum gunum ve 1 haftadir izinliydi bisey yapmadi ve bugune kadar tartistik tam bugun herseyi toparlar derken cenazede suan...ve ben arada kaynasin istemiyorum cunku hep ayni oluyo arabasi ailesi arkadasi yorgunlugu derken yillardir sirami bekliyorum bugunde arada kaynasin istemiyorum bunca zaman hediye veya maddiyat gerektiren hic bisey beklemedim cunku yoktu uzulur yapamadim diye gururu kirilir diye kendim kapadim ustunu..
ama elinde oluncada ilk onceligi kendi oldu e bende degerli oldugumu hissetmek istiyorum

Son düzenleme:
Madem bu kadar onemsiyorsun doğum gününü,eşinin bunu heba etmesine izin verme. Hazirlan güzelce bu akşamki nerde geçirmek istiyorsan git oraya eşini de Cavit. Sanırım gelmememzlik etmez.

Cenaze kimin bu arada Allah rahmet eylesin eşini çok etkileyecek kadar yakın biri mı

Valla ben işimi şansa bırakmamak için şimdiden nerede yemeğe gitmeyi istediğimi söyledim eşime. Unutur da rezervasyon yaptırmaz diye bikaç gün kala tekrar hatırlatacağım. Onun dışında da çiçek alacak biliyorum, adamın supriz ve hediye kapasitesi bu. Fazlasını beklemek hayal kırıklığı, ki gerek de yok. Size de bunu tavsiye ederim. Hazırlanın, rezervasyonunuzu yaptırın ve eşiniz gelince çıkın dışarı onunla. Hatasını anlar yarın da olsa gönlünüzü alır bu durumda.

Iste disardan bakinca sorun ettigim sey
" ya bana bisey almazsa " gibi gozuyo ama oyle degil 1 haftadir evde hep arabanin sorunlariyla ilgilendi ve ben aylardir dogumgunumden icjn biseyler bekledim cunku 10 senedir imkaan yoktu hep gecistirdik kirilir incinir diye hic bahsini dahi etmedim ama eline para gecincede ilk kendi heveslerini dusundu ben yine ses etmedim onu herseyin en iyisine layik gordum ve ondanda ilk kez bi beklentiye girdim bunu dusunemicek biri oldugu icin ustune bide dillendirdim ve her planimda hevesimde istisnasiz her sefer araya bisey girmesi cok ust uste geldi ondan dert ettim

Belki almıştır nereden biliyorsunuz, size sürpriz yapacaktır, erkenden mahvetmeyin gününüzü.
Ha hiçbirşey yapmazsa yine mahvetmeyin ama bekleyin bakalım akşam olsun.
Mutlu yıllar bu arada :)

Madem bu kadar onemsiyorsun doğum gününü,eşinin bunu heba etmesine izin verme. Hazirlan güzelce bu akşamki nerde geçirmek istiyorsan git oraya eşini de Cavit. Sanırım gelmememzlik etmez.
2 tane cocuk var canim .. Birakcak yerde yok oyle disarda gozum yok bisey alsin getirsin bi gonlumu alsin yeter

Yaa bende senin gibiyim. Ozel gunlere cok onem veririm.onem verilsin isterim.basit gecirilen onemsenmeyen bir dogumgunumde bunalima girmistim.
Bence sen hemen şık bir restoranta rezerve yaptir.ismini adresini at esine.basbasa sık bir yemekle kutlayalim yaz.hediyeni alir gelir.sende super super giyin suslen kendini iyi hisset.mutlu yaslar

Dogum gunlerine ozel gunlere fazla anlam yuklememeye calisiyorum ancak son dogum gunumde esim hatirlamadi unuttum diyor ama unutmadi bence de neyse.yakin zamanda arkadasinin dogum gununu hatirlamis gece vardiyasinda arkadasini is yerine cagirmis mumlu pastali surpriz yapmislar o zamandan beri esime acaip gicigim gecmedi.

Dünyaya gelişiniz şerefine elbette ki gönül alıcı bir davranışta bulunması hoş olur ,aradaki buzları eritir
Lakin fazla mi önem veriyorsunuz bu tür şeylere...
Daha akşama çok var. Merak etmeyin .

Siz çok takıntılı bir insansınız. Eski konularınızda da habire çocuklarınıza takıyordunuz. Sonra sıra eşinize geldi. Allah çocuklarınızın ve eşinizin yardımcısı olsun bu kadar takıntılı insanla yaşamak zor.
Terapi almaya ne dersiniz? Siz de hayatı kendinize zindan ediyorsunuz...

Daha önce de anneler günü için yüzük begendiginizi söylemiştiniz. Aldı mı?
Anladığım kadarıyla şimdiye kadar özel kutlama olmamış başka sebeplerden dolayı. Talebinizi acikca ifade edin. Aklına gelsin diye beklemeyin.
Özel hissetmek tabi ki hakkınız ama çok kafaya takmayın eşinizle ilgili her şeyi.

Dünyaya gelişiniz şerefine elbette ki gönül alıcı bir davranışta bulunması hoş olur ,aradaki buzları eritir
Lakin fazla mi önem veriyorsunuz bu tür şeylere...
Daha akşama çok var. Merak etmeyin .
Valla fazla onem vermiyorumda dedimya 10 yildir hic imkaan olmadi tam hersey yoluna girmisken ilk defa bi jest bekledim ve adam 1 haftadir evde izinliydi hani bekledigim gotursun biseyler alsin gezdirsin diye cocuklardan onada firsat olmadi avm ge girmemizle bizim cocuklarin cildirmasi aglamalari bir oluyor apar topar bisey anlamadan donuyoruz hani son gune kadar dusunmemesine zaten uzuldum arti 10 yilda bir kerede bisey beklemekte hakkim degil mi ilk eline gecen parayla gitti butcemizi zorlayan bi araba aldi en buyuk hayali diye ses etmedim destek oldum bi kere benim gonlumce olsun biseyler ve bugunu onemsedigimi bekledigimi tam 2 aydir beynine isledim resmen
Gene son gune kadar yapmadi bisey bugun cenazeden cikip sap gibi gelmezse buyuk surpriz olur bana

Back
X