• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa _BUGÜN_ hersey duzelecekti..

Dogumgunlerinin özelliğinden bahsederken, annemin babamin "bile" hala kutlarız cümlesinde bile kelimesi çok rahatsız etti beni. Yaşlılar hak etmez ama yine de kutluyoruz işte der gibi.
Madem kutlamak sizin için bu kadar önemli, yaptırın rezervasyonu istediginiz bi yere, hatta bi de internetten hediye alın kendinize. Gelince gosterirsiniz, bak bu senin bana doğum günü hediyen diye..
Aklima bir ihtimal daha geliyor, cenazeyi başkasından öğrenme ihtimaliniz var mi, sadece esinizin tanıdığı biri mi? Belki de size surpriz hazirlamak icin cenaze yalani söylemiştir

Ben de bozulurum doğum günümde hediye alinmasa ama hep hakediyorum benim de hakkim falan yazmissiniz. Hakediyosaniz gidip alin o zaman hayalinizdekini. Eşiniz ilk firsatta gerceklestirmis hayalini beklemek yerine. Bu kadar büyük beklentiyle hayal kirikligina ugrayacaksiniz ne alsa begenmeyeceksiniz gibi sezdim.

Iyiki doğdun canım.Bugün benimde doğum günüm.Akşama bence biseyler yapar çiçek hediye filan.Çok pahalı şeylere gerek yok ama insan benziyor haklısın.

Konu sahibi sürekli çok sıkıntı çektik zor günler geçirdik diyorsunuz da o sıkıntıları birlikte çektiniz tek başınıza değil

Araba aldı diyorsunuz; arabaya sizi bindirmiyor mu eşiniz ?
Çocuklar falan binemiyor mu bu arabaya?
Bu araba da ailenizin değil mi?

Siz anneler gününde de küstünüz eşinizle ve hala yüzük aldırma peşindeydiniz?

Yani zor insanısınız burdan yansıyan bu kusura bakmayın

Hediye alınca çektiğiniz zorlukların nişanesi olarak mı taşıyacaksınız ne yapacaksınız anlamadım

Kendinizi şımartmaksa alın ne istiyorsanız kendinize , zorla eşe aldırınca noluyor bir anlasam şu kadınları?

Ben sizi haklı görüyorum.. 10 yılın birikimi var sizde. herkes özel günlere aynı önemi vermek zorunda değil. şayet kadın önem veriyorsa eşi de en azından önemsediğini hissettirmeli karısına. Benim eşime de sürekli söylemem tembihlemem gerek özel günleri. Ben de takıntılıyım çünkü ben önem veriyorum düşünüyorum onun da düşünmesini istiyorum. Konu sahibine kocaman kadınsınız diyorsunuz da kadın bunca yıl heveslerini içine atmış 2 tane evlat vermiş büyütmüş. bir sürprizi haketmiyor mu.. Bence fazla gereksiz ve ağır yorumlar var... bigunmutlaka bigunmutlaka

14 yıllık evliyim eşim hediye almayı daha flört döneminde bıraktı zaten bu hediye işini beceremeyen biriydi
Bende zor seçen karar veren sonra cayan biriyim , zevklerimiz de uyuşmuyor , niye böyle birine hediye alsın ki, arada bi çiçek alıyor o kadar. Beklenti yok gerginlik yok, öpüşüp sarılıp göz göze bakınca yetip artiyor bile.

Hem doğum gününde kutlanacak ne var ? Ömürden ömür gitmiş zaman azalmış neyi kutlayayım çocuk gibi
Aksine hüzün çöker bana doğum günü deyince

Hayat yeteri kadar zor , zamanımız kısa yok pahasına şeyler için can sıkmaya değer mi?

Zaten adam tatile gidelim vs demiş
Yemek yapma akşam çoluk çocuk binin arabanıza yemeğe gidin, istediğin hediyeyi de söyle gel giderken alalım de alın. Mutlu bi gün geçirin olsun bitsin

50 bine sıfır araba aldı dediniz ama aslında iyi yapmış
İkinci el araç o kadar sıkıntılı o kadar insanı bıktıran birşey ki
En doğrusunu yapmış
İyi günlerde kullanın
Bizde de var ordan biliyorum üç ayda canımızdan bezdirdi
Ben kendim teklif ettim eşime git sıfır araç al diye , onun gereksiz işlerle uğraşıp zaman harcamasına gönlüm el vermedi.

Ben de bozulurum doğum günümde hediye alinmasa ama hep hakediyorum benim de hakkim falan yazmissiniz. Hakediyosaniz gidip alin o zaman hayalinizdekini. Eşiniz ilk firsatta gerceklestirmis hayalini beklemek yerine. Bu kadar büyük beklentiyle hayal kirikligina ugrayacaksiniz ne alsa begenmeyeceksiniz gibi sezdim.
bir kaç yerde üstüne bastıra bastıra
kendi ailesinin sahip çıktığını
eşinin böylelikle memur olduğunu
evlerini onların verdiğini söylemiş
galiba ailesinin fedakarlıklarından dolayı hak ettiğini düşünüyor
umarım eşinede böyle sıralamıyordur
yazık adamın yerinde olmak istemezdim

Bence o kadar üzmeyin kendinizi cenaze çıkmasaydı bence en iyisini yapardı. Bu arada bugün benimde doğumgünüm ve eşim sabah unuttu işin garibi bende unuttum. Eşim beni sabah okula bırakırken radyoda tarih söyledi aaa benim doğumgünüm kutlasana dedim insanlık hali unutulabilir. En yakın arkadaş grubum henüz kutlamadı eğer kutlamazlarsa onlarada hatırlatıcam akşamı bekliyorum. İşten güçten telaştan unutulabilir böyle şeyler. Önemsenmemekten değil üzmeyin kendinizi. Asıl 28 oldum diye üzülüyorum ben yaşlanıyoruz

Aksama kadar surmez cenaze namazi. Gelir bir yerlere cikar kutlarsiniz. Dogum gunun de kutlu olsun bu arada da cok da abartmamis misin? Huzurunuz yerinde olsun. Dogum gunu nedir ki....

Kac gundur esimle tartisiyorum o beni ben onu anlamadim derken o bilirki ben ozel gunleri fazla onemserim veee bugun benim dogum gunum..is yerinden erken cikar guzelde bi surpriz yapar gonlumu alir diyodum..ki yapardida sabah guzel bi mesaj atip kutladi devaminida yapar tatliya baglariz diyodum
Bakin kimine sacma gelebilir ama ben oyle alistim dogumgunleri ozeldir benim icin annemin babaminkini bile hala kutlariz disarda filan..
Neyse kac gundur tartismamizdada hakliydim esimde fark etti sonlara dogru..ve dogum gunum mahfolmayacakti hevesliydim biraz once esim aradi isten erken cikmis cunku cenaze varmis e simdi kacta gelir belli degil son dakkaya kadar biseyde almamis alip almamasindan ziyade ben bu kadar onemserken beni onemsemedigini dusundum ona uzuldum e simdi cenazeden cikip bana bisey almayada gitcegini sanmam
Aslinda mevzu hediye degil evlendigimizden beri cok maddi sorun cektik ne evimiz ne esyamiz olmadan siginti gibi gunlerimiz oldu ise giderken allahin bi pohacasini alamazdim derken bicak kemige dayandigi bi gun benim aileminde destegiyle birden hayatimiz duzene girdi esim memur oldu ailem ev verdi derken allah yuru ya kulum dedi ilerledik tam rahata erince ilk isi pahali bi araba almak oldu yine aldigimiz borca gitti bize sira gelemedi bende bu dogum gunumde biseyler bekledigimi ona citlattim o tatile cikalim dedi bende senden kalici bisey olsun istiyorum dedim derken bu gun olmus dogum gunum ve 1 haftadir izinliydi bisey yapmadi ve bugune kadar tartistik tam bugun herseyi toparlar derken cenazede suan...ve ben arada kaynasin istemiyorum cunku hep ayni oluyo arabasi ailesi arkadasi yorgunlugu derken yillardir sirami bekliyorum bugunde arada kaynasin istemiyorum bunca zaman hediye veya maddiyat gerektiren hic bisey beklemedim cunku yoktu uzulur yapamadim diye gururu kirilir diye kendim kapadim ustunu..
ama elinde oluncada ilk onceligi kendi oldu e bende degerli oldugumu hissetmek istiyorum
Cenaze dönüşüne kadar hiç bişey bitmiş sayılmaz :)

hakikaten takıntılı davranıyorsunuz. tutturmuşsunuz 10 sene de 10 sene. ben de 10 senelik evliyim. bunu da eşimin başına kakmiyorum. onunla isteyerek evlendim. iyi günde kötü günde diye söz verdim. bundan dolayı minnet duymasını bekleyemen doğrusu. çok zor zamnlarimiz da olmadı sizin gibi. ikimiz de gorev yapiyoruz. ama yine de esimden hiç büyük bir hediye almadım... ama hatirlar. ufak tefek bir şeyler alır. sizin eşiniz saat almış. şimdi de takı istiyorsunuz. sürekli bir beklenti, yorulmuyor musunuz? bu arada eşiniz aileniz sayesinde mi devlet memuru oldu? torpil mi yaptırdınız? bunun suç olduğunu biliyorsunuz değil mi? adamcağızı bunaltmayin, rahat bırakın bir nefes alsın. yazık, günah.

bence biraz abartı gibi.siz önem veriyorsunuz diye karşıdan beklemek bence hayal kırıklığı oluyor genelde.eşiniz size sevgi gösteriyorsa bence özel günün bir önemi yok.yinede kutlamak istiyorsanız siz plan yapın o dahil olsun.huzurunuzu bozmanıza değmez.

Back
X