• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa _BUGÜN_ hersey duzelecekti..

Ben sizin demek istediğinizi ve hislerinizi anladığımı düşünüyorum.
Sizden önde tutmuş bir çok şeyi, düşünceli davranmamış, eşime bir şey yapayım dememiş anlattığınıza göre, değer verildiğinizi çok hissetmiyor gibisiniz. Açıkçası ben en yakınım dediğim insanın hiç hediyesini falan almadıysam, kutlama vs. yapmamışsak bu beni düşündürür biraz. Sadece alışkanlıksa abartıyor olabilirsiniz ama değil gibi geldi.
Söylemenize rağmen yapmazsa daha da kırıcı olabilir bu sizin için...
Umarım telafi eder.

________SON DURUM_________
Dun kabus gibi bi gundu aksam esim eve gelecekken bi haberle sarsildik 9 aylik hamile olan eltim cocukla bitlikte vefat etmis!! Sara hastasiydi kaynim yaninda yokken krizi tutmus kaynim geldiginde cok gecmis gece gec saatlere kadar oradaydik simdi bugunde cenaze islemleri olacak hala şoktayiz

Dun kabus gibi bi gundu aksam esim eve gelecekken bi haberle sarsildik 9 aylik hamile olan eltim cocukla bitlikte vefat etmis!! Sara hastasiydi kaynim yaninda yokken krizi tutmus kaynim geldiginde cok gecmis gece gec saatlere kadar oradaydik simdi bugunde cenaze islemleri olacak hala şoktayiz
Yok artık ya ! Kara bela dolanıyor gibi tepenizde ... Allah rahmet etsin :( çok kötü olmuş, Allah hepinize sabır versin

Başınız sağolsun çok üzüldüm

Ay ne diyorsunuz ya! Başınız sağolsun çok feci olmuş :( siz doğum gününüzü degistirin bence. Mesela 1 hafta öne alın falan. Sonraki senelerde de bu kötü haberin izi kalır, hani çok önemli ya sizin için özel günler..
Bizim dertlerimize bak, milletin yaşadığına bak.. Şımarıklıgımızdan silkelenip kendimize geliriz umarım

İnanılmaz üzüldüm Allah rahmet eylesin çok çok üzücü bir olay

İnanmıyorum . Çok gecmıs olsun basınız sagolsun cok kotu bır haber

Ay ben bu haberi okudum galiba ya.
Başınız sağolsun,nur içinde yatsın inşallah...
Çok çok üzüldüm.

Kizlar daha 25 yasindaydi ve hic kimsesi yok baska bi sehirden kacip geldi ailesi ressetmisti cenazeye sahip cikan bile yok doguma bir haftasi vardi ve benim cocugumun butun kucuk gelenlerini vermistik daha bi kac gun once..nasil sevindi hic biseycigi yoktu bu kiyafetler baya bi yeter dedi
Esimde uzgun..haberi aldik hemen gittik ve esimle hala konusmuyoruz bide bana ters davraniyo tavir yapiyo sebep ise dun beni aradi boyle boyle olmus gelip seni aliyim hemen onlara gecelim dedi bende suan ben gelemem dedim babam hastane donusu bize ugramisti tansiyonu dusmus biraz uzaniyim bi ayran yap cok kotuyum dedi bende babama kalk git mi deyim rengi atmis gozum kapkaranlik bisey goremiyorum dedi zaten zor goruyo gozunden rahatsiz..kalk git ben gitcem demedim esimde ayip senin yaptigin filan diye mesaj atmis babam yarim saate gitti bende hemen ciktim evden dolmusla gittim aradim esimi bindim geliyorum diye bana gelme artik istemez filan diyo alti ustu 20 dk anca gecti olayi anlattim onlarada babam boyle boyle oldu o gidince geldim hemen diye herkes olsun kizim diyo milletin derdi kendine yetiyo bizimkide bana tavirli..e tabi bende ona tavirli..bi sure kimse kimsenin ustune gitmesin patlamayalim dedim

Kizlar daha 25 yasindaydi ve hic kimsesi yok baska bi sehirden kacip geldi ailesi ressetmisti cenazeye sahip cikan bile yok doguma bir haftasi vardi ve benim cocugumun butun kucuk gelenlerini vermistik daha bi kac gun once..nasil sevindi hic biseycigi yoktu bu kiyafetler baya bi yeter dedi
Esimde uzgun..haberi aldik hemen gittik ve esimle hala konusmuyoruz bide bana ters davraniyo tavir yapiyo sebep ise dun beni aradi boyle boyle olmus gelip seni aliyim hemen onlara gecelim dedi bende suan ben gelemem dedim babam hastane donusu bize ugramisti tansiyonu dusmus biraz uzaniyim bi ayran yap cok kotuyum dedi bende babama kalk git mi deyim rengi atmis gozum kapkaranlik bisey goremiyorum dedi zaten zor goruyo gozunden rahatsiz..kalk git ben gitcem demedim esimde ayip senin yaptigin filan diye mesaj atmis babam yarim saate gitti bende hemen ciktim evden dolmusla gittim aradim esimi bindim geliyorum diye bana gelme artik istemez filan diyo alti ustu 20 dk anca gecti olayi anlattim onlarada babam boyle boyle oldu o gidince geldim hemen diye herkes olsun kizim diyo milletin derdi kendine yetiyo bizimkide bana tavirli..e tabi bende ona tavirli..bi sure kimse kimsenin ustune gitmesin patlamayalim dedim
Inanamiyorum ya. Eltiniz 9 aylık bebeğiyle birlikte vefat etmiş ve siz hala tavır trip derdinde misiniz? Iyi ki benim eltim degilsiniz, dirilip gırtlağınızı sıkardım

Inanamiyorum ya. Eltiniz 9 aylık bebeğiyle birlikte vefat etmiş ve siz hala tavır trip derdinde misiniz? Iyi ki benim eltim degilsiniz, dirilip gırtlağınızı sıkardım
Sacma sapan konusmayin acimiz zaten buyuk biraz sayginiz olsun esinizle son durum ne diye sormuslar bende okan durumu yazdim ne hadsiz bi mesaj bi siz bikiyonuz demi bi de su durumda bile insanlari yargiliyosunuz allaha havale ediyorum

İyi de babanız demedi kızım sen git ben iyi olunca çıkar giderim diye, eşin gelene kadar zaten yarım saat geçerdi.
Çok şaşırdım
Babamin gozlerinde sorun var zaten tansiyonda okunca goremiyorum hic dedi evleride biraya uzak hastaneden cikinca yakin diye bize gelmis esimden 20 dk sonra zaten ciktim ben yani gec kalmadim gelmicemde demedim b

Sacma sapan konusmayin acimiz zaten buyuk biraz sayginiz olsun esinizle son durum ne diye sormuslar bende okan durumu yazdim ne hadsiz bi mesaj bi siz bikiyonuz demi bi de su durumda bile insanlari yargiliyosunuz allaha havale ediyorum
Aciniz buyukse acinizi yasayin. Hala esim bana surat asti, ben ona trip yaptım yaziyorsunuz. Su telefonu bi elinizden bırakın da cenaze evine çorba kaynatin, bi fatiha okuyun. Hala laf dalaşı pesindesiniz. Ölüm ya hu ölüm! Ötesi nedir anlamıyorum. Ölümün bile etkilemedigi insanlar daha neden etkilenir bilmiyorum

Babamin gozlerinde sorun var zaten tansiyonda okunca goremiyorum hic dedi evleride biraya uzak hastaneden cikinca yakin diye bize gelmis esimden 20 dk sonra zaten ciktim ben yani gec kalmadim gelmicemde demedim b

Ne bileyim hani çok kötü bir durum ya başka bir şey düşünülmez diye düşündüm. Başınız sağolsun gerçekten çok üzüldüm Allah ailesine de vicdan versin.

dun beni aradi boyle boyle olmus gelip seni aliyim hemen onlara gecelim dedi bende suan ben gelemem dedim babam hastane donusu bize ugramisti tansiyonu dusmus biraz uzaniyim bi ayran yap cok kotuyum dedi bende babama kalk git mi deyim rengi atmis gozum kapkaranlik bisey goremiyorum dedi zaten zor goruyo gozunden rahatsiz..

Başınız sağolsun. Bu soğukkanlı ve rahat tavrınız da beni şaşırttı doğrusu. Tabiki babanız da önemli ama insan hemen hazırlanıyorum vs der, o sırada da zaten babanıza ayran fln verirdiniz, şuan gelemem denmez ki..

Allah rahmet eylesin başınız sağolsun mekanları cennet olur inşallah

Back
X