oysa daha çok gencim...

gecmıs olsun rabbım evlatlarınıza bagıslasın torunlarınızı gorun ınsallah

ihmal etme git canımm..illa bir şey olması gerekmiyor,ama sürekli aklını kurcaayıp seni strese sokacağına gidip kontrolünü ol..Allahım inşallah sendede hiçbirşey çıkmaz ve rahatlarsın...

amin canım sağol...seninkini de inş...geçmiş olsun,sakın ihmal etme hemen git...sağlık bu ihmale gelmez...umarım ciddi birşey değildir...

zor günler geçirmişsiniz,,,sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alın inş...analı-babalı büyüsün,hayırlı evlat olsun dansöz aklımda

Son düzenleme:
zor günler geçirmişsiniz,,,sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alın inş...analı-babalı büyüsün,hayırlı evlat olsun dansöz aklımda

amin canım,cümlemiz inşallah sağlıkla alalım kucağımıza ve Allahım isteyen herkese nasip etsin,kucaklarını boş bırakmasın...

tamam canım

bugün 2.biyopsimi de oldum...küçüktü ya,ben bir umutla gittim belki kendiliğinden geçmiştir diye...orada duruyormuş,bu kez uzun sürdü biraz...3 yerimden deldiler...ancak asıl canımı sıkan 11 gün önce olduğum biyopsinin raporlarının henüz çıkmamasıydı...bazen özel işlem gerekiyormuş -boyama- gibi...ondan galiba...bu çıksa da, mecburen diğerini bekleyeceğim...umutla...

Son düzenleme:

Seamcim tüm sonuçlarının temiz çıkması için dua edecem,pozitif düşünmeyi bırakma canım.kötü ihtimali düşünecek olursak da çevremde göğüs kanserini yenen bir çok insan var, çok şükür ki tıp çok ilerledi...
Umutla kal : )

umutsuzluğumdan dibe vurduğum dönemde destek olan arkadaşlarımhaberim var size raporumun ilki az önce elime geçti...tanı şöyle;asellüller materyal!!!tabi dr a kadar bekleyemem ne demek bu diye araştırdım şimdi...alınan örneğin içinde hücre yokmuş,yani sıvı dolu kistmiş beni korkutan minicik şey:101::118::124:

Gözünüz aydin, cok sevindim... Kontrolleruniz ihmal etmeyin... Bir ömür saglikli yasam diliyorum :))

çok sevindim Rabbim torunlarını göstersin inşallah, uzun mutlu bir ömrün olsun ablacım

gözünaydın canım çok sevindim !

Hadi gözün aydın; Allah korkularımızla sınamasın hiçbirimizi.

Cok sevindim cnaım gözün aydın:) Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah:)

ohh çok şükür...

Allah düşmanıma vermesin dermansız dert..

Allah kimseyi sevdikleriyle sinamasın..

Allah herkese sağlık sıhhat versin..

Gözün aydın..

ohh çok şükür...

Allah düşmanıma vermesin dermansız dert..

Allah kimseyi sevdikleriyle sinamasın..

Allah herkese sağlık sıhhat versin..

Gözün aydın..

Amin,Amin,Amin bi hürmeti TAHA VE YASİN
konu sahibesi sana da çok çok geçmiş olsun,ALLAHIMA şükür RABBİM evlatlarına bağışlamış seni
RABBİM kimseyi sevdiklerinden ayırmasın,sevdikleriyle imtihan etmesin Amin,Amin,Amin

Gözünüz aydın:).Hepimizin gözü aydın.Allah herkesi korusun

gözünüz aydın ALLAH hepimize sağlıklı uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…