cok gecmis olsun allah seni evladina bagislasin insallah
ya kizlar benim sol gogsum inanilmaz derecede agriyo
elimi vuramiyorum icinde sanki yumurta var
bazen geciyo bugun mesala yok
ama gecen hafta 4 gun hic gecmeden agridi
dr. gitmeye korkuyorum.
ihmal etme git canımm..illa bir şey olması gerekmiyor,ama sürekli aklını kurcaayıp seni strese sokacağına gidip kontrolünü ol..Allahım inşallah sendede hiçbirşey çıkmaz ve rahatlarsın...
cok gecmis olsun allah seni evladina bagislasin insallah
ya kizlar benim sol gogsum inanilmaz derecede agriyo
elimi vuramiyorum icinde sanki yumurta var
bazen geciyo bugun mesala yok
ama gecen hafta 4 gun hic gecmeden agridi
dr. gitmeye korkuyorum.
ilk konunuzu okudum ve inanılmaz duygulandım,üzüldm.. ilerleyen sayfalarda sevindirici haberler almanızla en az sizin kadar mutlu oldum,inşallahhhhhh tertemiz çıkarda iyice rahatlarız hep beraber.. ..
geçtiğimiz mart sonunda bendede meme kanseri şüphesi oluşmuştu.. yaşadığınız korkuyu yaşadığım için anlayabiliyorum.. anneannem 20 küsür yıl önce meme kanseri teşhisiyle bir göğsü alınmıştı,iki teyzemdede geçtiğimiz iki yıl içindede meme kanseri teşhisi konulmuştu ve tümörleri alındı..anneannem ve teyzelerim çok şükür şuan iyiler..iyi sonularını bildiğim halde yinede hem ailede olmasından ötürü hemde iki göğsümdende süt gelmesi ve çöküntü olmasından dolayı korkum fazlaydı...33 yaşındaydım ve kızım 3 yaşındaydı sürekli aklımda kızım vardı,bana bir şey olursa ona kim bakar,iyi bakılır mı diye hiç uyumadan düşünüyordum [ki evlenmeden hemen önce yine (meme değil başka yerde) kanser kuşkusuyla aylarca delik deşik edilmiştim,bakılmadık yerim kalmamıştı,çok şükür temiz çıkmıştım o zaman bile bu kadar korkmamıştım... evlat ayrı bir şey,insanı korkutan o oluyor..] çok şükür günlerce birkaç hastanede dolaştıktan sonra uzmanını bulduk ve biyopsiye bile gerek kalmadan meme kanseri olmadığım anlaşıldıki ve ve veee mayısın başında hamile olduğumu öğrendim... tesadüf işte ilk meme kanseri olmamdan şüphelenen doktora 1 ay sonra gebelik için gitmiştim
Allahım yardımcın olsun ve acil şifalar versin canımm...inşallah tertemiz çıkacak... iyi haberlerini alalım inşallah; hatırlatın bana dansöz oynatayım burada size
zor günler geçirmişsiniz,,,sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alın inş...analı-babalı büyüsün,hayırlı evlat olsundansöz aklımda
bugün 2.biyopsimi de oldum...küçüktü ya,ben bir umutla gittim belki kendiliğinden geçmiştir diye...orada duruyormuş,bu kez uzun sürdü biraz...3 yerimden deldiler...ancak asıl canımı sıkan 11 gün önce olduğum biyopsinin raporlarının henüz çıkmamasıydı...bazen özel işlem gerekiyormuş -boyama- gibi...ondan galiba...bu çıksa da, mecburen diğerini bekleyeceğim...umutla...
umutsuzluğumdan dibe vurduğum dönemde destek olan arkadaşlarımhaberim var size raporumun ilki az önce elime geçti...tanı şöyle;asellüller materyal!!!tabi dr a kadar bekleyemem ne demek bu diye araştırdım şimdi...alınan örneğin içinde hücre yokmuş, yani sıvı dolu kistmiş beni korkutan minicik şey :101::118::124:
umutsuzluğumdan dibe vurduğum dönemde destek olan arkadaşlarımhaberim var size raporumun ilki az önce elime geçti...tanı şöyle;asellüller materyal!!!tabi dr a kadar bekleyemem ne demek bu diye araştırdım şimdi...alınan örneğin içinde hücre yokmuş, yani sıvı dolu kistmiş beni korkutan minicik şey :101::118::124:
ohh çok şükür...
Allah düşmanıma vermesin dermansız dert..
Allah kimseyi sevdikleriyle sinamasın..
Allah herkese sağlık sıhhat versin..
Gözün aydın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?