sabah biyopsiye gittim...yanımda bekleyen hanımların hepsi de biyopsi için bekliyordu...hepsi 50-55 yaşın üzerindeydi...içlerinde en genci ben olduğum için hepsi bana sanki acıyan gözlerle baktılar...bir hanım da dillendirdi zaten...vah vaaahhh artık gençler de kanser oluyor,bize ne kalmış...dedi...yutkundum...patoloji sonucum çıkana kadar ihtimal %50 diyemedim...cesaret alıp yanındakiler de konuşsun istemedim...dün yeterince dağıldım,bugün felaket tellalım onlar olsun istemedim...sakince,hatta eşimi rahatlatmak için şakalaşarak girdim...zaten korkum biyopsi değildi...okuyanlar da bilsin ki;biyopsi acısız,basit bir işlemmiş...benden sonra gelen hanım anestezi istedi ama gerek yokmuş...kanama falan da olmuyor...kan aldırırken hissedilen acı kadar...şimdi beni rahatlatan haberi söyleyeyim;dr iğneyi sokar sokmaz,içinin dokuyla dolu olduğunu zannettiği şey patladı!!!meğer içi su dolu kistmiş(us da gördüğü kadarını söylüyor,kesin değil)...diğerini göremediği için örnek alamadı...10 gün sonra sonuçları almaya gittiğimde diğerinden de biyopsi olacağım...ama şimdi pataloğum;kist çıkacak bu bak görürsün dediği için rahatım...ruhen iyiyim...kist ise korkulacak birşey yok demektir...şimdi beklemedeyim,sabırsızım...hepinize çoook çok teşekkür ediyorum...
Gözünüz aydın:).Sanırım ben iyi bir doktorum.Dün iyi tahminde bulunmuşdım.Hemşiremizde gülüyor bakın.Eki Görüntüle 794465
boğazım düğüm düğüm...haykırmak,bağırmak istiyorum...doktorum kanserden şüpheleniyor...hep eşten dostta duyardım,falanca kansere yakalanmış,filanca kanserden ölmüşya şimdi bende de bu dert varsa????yarın sabah biyopsiye gideceğim...sonra sancılı geçecek olan 10-15 gün...kendimi bu kadar sağlıklı hissediyorken,hayatımda herşey yolunda iken olacak şey mi bu?çok kötü hissediyorum kendimi çok...kızım hiçbirşeyden habersiz,hissediyor ters bişeyler var,gözümün içine bakıyo nasıl da....eşim...uykuları kaçtı şimdiden....gözleri dolu dolu geziyor...dik durmam lazım ama nasıl...
siz çok tatlı biri olmalısınız
sabah biyopsiye gittim...yanımda bekleyen hanımların hepsi de biyopsi için bekliyordu...hepsi 50-55 yaşın üzerindeydi...içlerinde en genci ben olduğum için hepsi bana sanki acıyan gözlerle baktılar...bir hanım da dillendirdi zaten...vah vaaahhh artık gençler de kanser oluyor,bize ne kalmış...dedi...yutkundum...patoloji sonucum çıkana kadar ihtimal %50 diyemedim...cesaret alıp yanındakiler de konuşsun istemedim...dün yeterince dağıldım,bugün felaket tellalım onlar olsun istemedim...sakince,hatta eşimi rahatlatmak için şakalaşarak girdim...zaten korkum biyopsi değildi...okuyanlar da bilsin ki;biyopsi acısız,basit bir işlemmiş...benden sonra gelen hanım anestezi istedi ama gerek yokmuş...kanama falan da olmuyor...kan aldırırken hissedilen acı kadar...şimdi beni rahatlatan haberi söyleyeyim;dr iğneyi sokar sokmaz,içinin dokuyla dolu olduğunu zannettiği şey patladı!!!meğer içi su dolu kistmiş(us da gördüğü kadarını söylüyor,kesin değil)...diğerini göremediği için örnek alamadı...10 gün sonra sonuçları almaya gittiğimde diğerinden de biyopsi olacağım...ama şimdi pataloğum;kist çıkacak bu bak görürsün dediği için rahatım...ruhen iyiyim...kist ise korkulacak birşey yok demektir...şimdi beklemedeyim,sabırsızım...hepinize çoook çok teşekkür ediyorum...
Gözünüz aydın çok sevindimsabah biyopsiye gittim...yanımda bekleyen hanımların hepsi de biyopsi için bekliyordu...hepsi 50-55 yaşın üzerindeydi...içlerinde en genci ben olduğum için hepsi bana sanki acıyan gözlerle baktılar...bir hanım da dillendirdi zaten...vah vaaahhh artık gençler de kanser oluyor,bize ne kalmış...dedi...yutkundum...patoloji sonucum çıkana kadar ihtimal %50 diyemedim...cesaret alıp yanındakiler de konuşsun istemedim...dün yeterince dağıldım,bugün felaket tellalım onlar olsun istemedim...sakince,hatta eşimi rahatlatmak için şakalaşarak girdim...zaten korkum biyopsi değildi...okuyanlar da bilsin ki;biyopsi acısız,basit bir işlemmiş...benden sonra gelen hanım anestezi istedi ama gerek yokmuş...kanama falan da olmuyor...kan aldırırken hissedilen acı kadar...şimdi beni rahatlatan haberi söyleyeyim;dr iğneyi sokar sokmaz,içinin dokuyla dolu olduğunu zannettiği şey patladı!!!meğer içi su dolu kistmiş(us da gördüğü kadarını söylüyor,kesin değil)...diğerini göremediği için örnek alamadı...10 gün sonra sonuçları almaya gittiğimde diğerinden de biyopsi olacağım...ama şimdi pataloğum;kist çıkacak bu bak görürsün dediği için rahatım...ruhen iyiyim...kist ise korkulacak birşey yok demektir...şimdi beklemedeyim,sabırsızım...hepinize çoook çok teşekkür ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?