oysa daha çok gencim...

gözünaydın canım......
çok sevindim......
öpüyorum, sevgiler.....

Gözünüz aydın:).Sanırım ben iyi bir doktorum.Dün iyi tahminde bulunmuşdım.Hemşiremizde gülüyor bakın.

Allah yar ve yardimciniz olsun insallah her testiniz tertemiz cikar kist demis doktor sukur Rabbime herkese saglik versin Allah

Geçmiş olsun canım benim. Nasıl sevindim biraz daha iyi olduğuna. Anlıyorum halini ben de az uğraşmadım doktordu, tahlildi sonuçtu. Ama inşallah kisttir canım. Ailenle birlikte uzun yıllar yaşarsın umarım

Oh çok şükür ya İnşallah bütün testlerin temiz çıkar canım. İçini ferah tut.

ilk okuduğumda cevap yazamamıştım :18: ama şimdi yazabilirim bununla geçmiş olsun gözün aydın

Son düzenleme:
seamcim çok sevindim gerçekten.. bir süredir giremiyor seni çok merak ediyordum çok şükür iyi haberlerini aldım.. kendine iyi bak, çok öpüyorum..

benim 2 yengem kanseri yendiler birisine doktor 2 ay ömür biçmişti, maşallah 10 yıldan fazladır hayatta
diğeri de bir göğsünü kaybetti ama maşallahı var.

diyeceğim o ki kanserden korkmayıınn. insanı bilmediği şey korkuturmuş bol bol okuyup, doktorlarla konuşup temiz bilgiler al ve korkma ablacımm. hele ki umutsuzluğa asla düşmee çünkü kanseri moral yener bedenin dirayeti yener.

korkarım kendini böyle hırpalayarak daha da kötü edeceksin abla kanser bile olduğun belli değil şu an ayrıca çocuğun varmış nasıl böyle hırpalarsın kendini güçlü durmalısın sen de eşin de güçlü olun

siz çok tatlı biri olmalısınız

insanın tanımadıgı birinin acısına mutluluguna bu denli içtenlikle yaklaşabilmesi.. bazen diyorum işte kadın olmak boyle bişey.

siz demeyecegim çünkü samimiyetine inanıyorum, çoçuklarınla eşinle mutlu mesut uzuuuuun yıllar geçirmen dileğiyle ablam

daha o cocuklar evlenicek gelin damat seçilecek zaman zaman begenilmeyecek torunlara kazak orulecek ohoooooo iyi bak kendinee

hep mutlu ol,yuzun gulsun

geç okudum ablam güzel haberlerinii gözün aydınnn :)

ayayayayayayyy konuyu ilk açtığında da okumuştum ama ne denir bilemedim bişey yazamadım bunu okuyunca çok mutlu oldummm geçmiş olsun

geçmiş olsunnn,,,çok sevindim ,tanıyormuscasına,,,Allah seni yavruna bagıslamış...

niyeyse içimden oleey oleey diye bağırmak geldi bişi çıkmamasına sevindim valla,çok geçmiş olsunnn, sağlıklıı mutluluk dolu yıllar geçirirsin inş bundan sonra da

Gözünüz aydın çok sevindim

ilk konunuzu okudum ve inanılmaz duygulandım,üzüldm.. ilerleyen sayfalarda sevindirici haberler almanızla en az sizin kadar mutlu oldum,inşallahhhhhh tertemiz çıkarda iyice rahatlarız hep beraber .. ..

geçtiğimiz mart sonunda bendede meme kanseri şüphesi oluşmuştu.. yaşadığınız korkuyu yaşadığım için anlayabiliyorum.. anneannem 20 küsür yıl önce meme kanseri teşhisiyle bir göğsü alınmıştı,iki teyzemdede geçtiğimiz iki yıl içindede meme kanseri teşhisi konulmuştu ve tümörleri alındı..anneannem ve teyzelerim çok şükür şuan iyiler..iyi sonularını bildiğim halde yinede hem ailede olmasından ötürü hemde iki göğsümdende süt gelmesi ve çöküntü olmasından dolayı korkum fazlaydı...33 yaşındaydım ve kızım 3 yaşındaydı sürekli aklımda kızım vardı,bana bir şey olursa ona kim bakar,iyi bakılır mı diye hiç uyumadan düşünüyordum [ki evlenmeden hemen önce yine (meme değil başka yerde) kanser kuşkusuyla aylarca delik deşik edilmiştim,bakılmadık yerim kalmamıştı,çok şükür temiz çıkmıştım o zaman bile bu kadar korkmamıştım... evlat ayrı bir şey,insanı korkutan o oluyor..] çok şükür günlerce birkaç hastanede dolaştıktan sonra uzmanını bulduk ve biyopsiye bile gerek kalmadan meme kanseri olmadığım anlaşıldıki ve ve veee mayısın başında hamile olduğumu öğrendim... tesadüf işte ilk meme kanseri olmamdan şüphelenen doktora 1 ay sonra gebelik için gitmiştim

Allahım yardımcın olsun ve acil şifalar versin canımm...inşallah tertemiz çıkacak... iyi haberlerini alalım inşallah; hatırlatın bana dansöz oynatayım burada size

ilk basligi okuyunca cok uzulmusttum ama son mesajinizi görunce inanki cok sevindim hadii gözun aydin canim icini ferrah tut hersey yoluna girecek benimde iki gögusumde kist var doktor temiz huylu diyor yani korkulacak bisey yokmus o yuzden icim rahat

cok gecmis olsun allah seni evladina bagislasin insallah
ya kizlar benim sol gogsum inanilmaz derecede agriyo
elimi vuramiyorum icinde sanki yumurta var
bazen geciyo bugun mesala yok
ama gecen hafta 4 gun hic gecmeden agridi
dr. gitmeye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…