Oyun arkadaşı

Vazelin005

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2017
1.578
2.211
133
40
Merhabalar. Merak ettiğim, son günlerde kafamı bir hayli karıştıran bir şey var artık sormak istiyorum.Telefonda oynadığım bir savaş oyunu var, oyun sırasında konuştuğumuz arkadaşlar oluyor yüzde doksan da savaş hakkında konuşuyoruz onun dışında yaşlarımızı sormanın fazlasını da konuşmadık. Düşünüyorum eşim görse çok kızar. Acaba ben yanlış bir şey mi yapıyorum?

oynadıgın oyun papçi bence hıc gerek yok.. oymamaya

Simdi esim bu oyunu oynasa ve orda tanimadigi birileriyle konussa kizarim sanki, aslinda kiskanc biri degilim kiz arkadaslari daha onceki is yerinde vardi, benim de is yerinde erkek arkadaslarim var ama bu oyunda tanimadigi biriyle niye konussun, karsidaki insann niyetini de bilmiyorum muhabbet mereye gider onu da bilmiyorum bence gereksiz birsey

Haklısınız ama kapatamıyorum
Bence hoş bişey değil yine de siz bilirsiniz tabi. Hani rahatsız olmuşsunuz belli . Sanki eşinizin arkasından iş çeviriyor gibi bı hisse kapilmissiniz belliki. Ben olsam oyunu tamamen siler kafam rahat ederdi. Tabi sizin tercihiniz size kalmış bisey

Aynen, özel bir şey soracak olsalar cevap vermiyorum bile

aslında şöyle diyeyim, kendinize güveniyor musunuz bu konuda ?
ben de çok oyun oynarım, nickimle yer alırım oyunlarda ama asla muhabbeti ilerletmem. ve sadece oyunla ilgili konuşurum yada hiç cevap vermem.
siz ben konuşmaya devam ederim kaygısı taşıyorsanız oynamayın. öyle bir kaygınız yoksa oyun oynamak kötü birşey değil.

Evet rahatsız oldum, içim rahat değil hiç. Eşim böyle konularda kendisi oldukça rahat olsada beni sıkboğaz eder hep

Aynen sizin gibi yapıyorum, özel bir soru olursa cevap vermiyorum, ilerleten olursa şikayet ediyorum onun dışında oyun ile ilgili konuşmak hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…