- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.211
- 133
- 40
- Konu Sahibi Vazelin005
-
oynadıgın oyun papçi bence hıc gerek yok.. oymamayaMerhabalar. Merak ettiğim, son günlerde kafamı bir hayli karıştıran bir şey var artık sormak istiyorum.Telefonda oynadığım bir savaş oyunu var, oyun sırasında konuştuğumuz arkadaşlar oluyor yüzde doksan da savaş hakkında konuşuyoruz onun dışında yaşlarımızı sormanın fazlasını da konuşmadık. Düşünüyorum eşim görse çok kızar. Acaba ben yanlış bir şey mi yapıyorum?
Bağımlılık yaptıoynadıgın oyun papçi bence hıc gerek yok.. oymamaya
Aynen, özel bir şey soracak olsalar cevap vermiyorum bilebirşey yapacak olsanız oynadığınız oyundan bulmaya gerek yok ki, her zaman bulur konuşur ilerletirsiniz.
o işlerde gözünüz yoksa gönül rahatlığı ile oynayın.
duzen olan hayatını bozma ıstersen gerek yokAynen, özel bir şey soracak olsalar cevap vermiyorum bile
Haklısınız ama kapatamıyorumSohbet kapatiliyorsa kapatın. Bazı şeyler ufak ufak konuşmayla başlar Allah korusun
Bence hoş bişey değil yine de siz bilirsiniz tabi. Hani rahatsız olmuşsunuz belli . Sanki eşinizin arkasından iş çeviriyor gibi bı hisse kapilmissiniz belliki. Ben olsam oyunu tamamen siler kafam rahat ederdi.Haklısınız ama kapatamıyorum
Aynen, özel bir şey soracak olsalar cevap vermiyorum bile
Evet rahatsız oldum, içim rahat değil hiç. Eşim böyle konularda kendisi oldukça rahat olsada beni sıkboğaz eder hepBence hoş bişey değil yine de siz bilirsiniz tabi. Hani rahatsız olmuşsunuz belli . Sanki eşinizin arkasından iş çeviriyor gibi bı hisse kapilmissiniz belliki. Ben olsam oyunu tamamen siler kafam rahat ederdi.Tabi sizin tercihiniz size kalmış bisey
Kızacağını bildiğim için soramıyorum.Bence bize degil eşinize sorun. Kendi adıma ben öyle yapardım
Yaniii. Kendim büyük olsamda içimdeki çocuk oynamam için zorluyor, yoksa ağlıyor. Kıyamam ki içimdeki çocuğa.çocuk musunuz Allah aşkına? kapatamıyorum ne demek21 gün de alışkanlıkları bırakmak ile ilgili yazı okuyun. Belki daha faydalı olur..
devam o zaman kanks.Yaniii. Kendim büyük olsamda içimdeki çocuk oynamam için zorluyor, yoksa ağlıyor. Kıyamam ki içimdeki çocuğa.
Aynen sizin gibi yapıyorum, özel bir soru olursa cevap vermiyorum, ilerleten olursa şikayet ediyorum onun dışında oyun ile ilgili konuşmak hoşuma gidiyoraslında şöyle diyeyim, kendinize güveniyor musunuz bu konuda ?
ben de çok oyun oynarım, nickimle yer alırım oyunlarda ama asla muhabbeti ilerletmem. ve sadece oyunla ilgili konuşurum yada hiç cevap vermem.
siz ben konuşmaya devam ederim kaygısı taşıyorsanız oynamayın. öyle bir kaygınız yoksa oyun oynamak kötü birşey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?