Oyun arkadaşı

Kızacağını bildiğim için soramıyorum.

ne konuşulduğu önemli

oğlum bir oyun oynuyor

rast gele eşleşiliyor ve sonra ekip olunuyor ona göre de herkes diğerinin hangi rolde olduğunu tahmin ediyor vs

oradan yazışıyorlar işte

X mavi, Y yeşil bence gel birlikte şuraya saklanalım

ya da futbol tarzı oyunlar var öne çık arkaya gel sen samanın arkasına saklan arkanda geliyor vs vs

bunları yazmanızda bir gariplik yok

ama ben 23 yaşındayım evliyim

aaa evli misin ben seni bekar sanmıştım

evli olduğun halde oynuyorsun burada eşin de oynar mı

aaa ben eşimle de oynamak isterdim çiftli oynardık çok güzle olurdu

sen de istemez misin

eşinle hobileriniz uyuşmuyor mu gibi gibi

konuşmalar tabibi ki hoş olmaz

oyunda zaten nick vardır ki ben genelde bu tarz yerlerde uniseks isim severim

mesafeli olunca kadın mı erkek mi olduğum da anlaşılmayınca oyun hakkında yazışırım kimse de rahatsız etmez, başka soru dahi sormaz

Bisey olmaz oyun sonuçta. Içinde olan her türlü yapar zaten . Bebeğim doğmadan önce bende sürekli oynuyodum o oyunu kafa dagitiyo . Çokta özledim oynamayı ama fırsat olmuyo

Yukarıdaki belirttiğiniz oyunları benim oğlanlar da oynuyor. Aşağıda belirttiğiniz türden konuşmalar da oluyor, savaş hakkında da oluyor. Zaten ne zaman ismimi değiştirdim, kadın ismi ile oynadım o zaman konuşmalar başladı, ondan rahatsız oluyorum

İnanın işler hiiiç bitmiyor, arada kendime küçük molalar veriyorum o kadar. Stres atıyorum oyunlarla
O küçük molalar bazen öyle bir yer değiştiriyor ki bitanem bir bakmışsın günün 1 saatini asıl yapman gerekenlere geri kalan vaktini oyuna ayirmissin.
Bağımlılık yapıyor bu tür oyunlar.
Sohbet de varsa aklın hep orda.

Bence o güzel kaliteli zamanını kitap okuyarak da değerlendirebilirsin.
Iki sayfa kitap okusak bizden huzurlusu olmaz kitap = aşk ❤❤❤

Kitap da okuyorum, kitap okumak da benim vazgeçilmezim. Şu an daha önce okuduğum halde tekrar sefiller i okuyorum.

Evet rahatsız oldum, içim rahat değil hiç. Eşim böyle konularda kendisi oldukça rahat olsada beni sıkboğaz eder hep
Tipik türk erkeği modeli. Öyle olur genelde. Ben de aşırı okey oynuyordum. Meğer mesaj atiliyormus ben o mesajlarin otomatik olduğunu falan sanıyordum Sonra rahatsız oldum sildim okeyi.

Tipik türk erkeği modeli. Öyle olur genelde. Ben de aşırı okey oynuyordum. Meğer mesaj atiliyormus ben o mesajlarin otomatik olduğunu falan sanıyordum Sonra rahatsız oldum sildim okeyi.
Eşim de okey oynuyor ve oynarken ne sohbetler dönüyor hiç haberim olmuyor.

Reactions: Z P
Ben kadın halimle eşim e tek bir bayanla oynarsan kıyamet kopar diom bence sizin de sorun olur bi oyun için huzursuzluğa gerek yok. Bana çok yanlış geliyor

ben sizi yeni evli 20li yaşların başında sanmıştım

benim oğlanlar da oynuyor diyecek kadar büyük çocuklarınız varsa yazana da dur demeyi bilirsiniz

ben sizi yeni evli 20li yaşların başında sanmıştım

benim oğlanlar da oynuyor diyecek kadar büyük çocuklarınız varsa yazana da dur demeyi bilirsiniz
Yok büyüğüm baya. Çocuklar alıştırdı zaten oyuna. Zaten dur demeyi biliyorum burda sorun yok ama savaş ile ilgili konuşmalar oluyor ben onlardan dahi rahatsız oluyorum, sorum bu

Sizin eşiniz sizi önceden aldatmis diye hatırlıyorum
Affetmek zorunda kaldim demistiniz yanlış hatırlamıyorsam
Oyuzden acaba bilinç altınızda bu düşünceler oluşuyor
Bende mi aldatıyorum yada aldatmaya gider mi
Yada o aldattı bende konuşsam nolcak gibisinden

Ben de among us oynuyorum onda konuşmak zorunda kalıyorsun , acil toplantılar ,katil kim falan ama hiç başka muhabbet dönmüyor

Tanıyıp, doğru yorum yapmak muhteşem. Evet birinci şık acaba aldatma gibi olur mu diye korkuyorum.

Yok büyüğüm baya. Çocuklar alıştırdı zaten oyuna. Zaten dur demeyi biliyorum burda sorun yok ama savaş ile ilgili konuşmalar oluyor ben onlardan dahi rahatsız oluyorum, sorum bu
Tebrik ederim vala ben de öğrenmeye çalıştım eşimle beraber oynarız diye ama bi baktım olmuyor sildim hemen

Oyunun dışında konuşmadıktan sonra neden sorun olsun?

Eşiniz kendisi gayet rahatken sizi neden sıkabiliyor? Vermeyin şu adama öyle haklar, dönsün kendine baksın ilk önce.

savaş ile ilgili konuşmalar oluyor ben onlardan dahi rahatsız oluyorum, sorum bu

işte neden

yani savaşta sen arkadan dolan bombayı ben atarım deyince insan neden rahatsız olur ki

ben oyunu bilmiyorum,içeriği bilmiyorum

küfürler falan mı var o mu rahatsız ediyor

yoksa hadi hadi oğlum vur, kahretsin,

lannn olamaz yedi beniii

gibi yazışmalar beni rahatsız etmez mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…