- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.211
- 133
- 40
- Konu Sahibi Vazelin005
-
İnanın işler hiiiç bitmiyor, arada kendime küçük molalar veriyorum o kadar. Stres atıyorum oyunlarlaBunlar hep yapacak iş bulamamaktan
Kızacağını bildiğim için soramıyorum.
Yukarıdaki belirttiğiniz oyunları benim oğlanlar da oynuyor. Aşağıda belirttiğiniz türden konuşmalar da oluyor, savaş hakkında da oluyor. Zaten ne zaman ismimi değiştirdim, kadın ismi ile oynadım o zaman konuşmalar başladı, ondan rahatsız oluyorumne konuşulduğu önemli
oğlum bir oyun oynuyor
rast gele eşleşiliyor ve sonra ekip olunuyor ona göre de herkes diğerinin hangi rolde olduğunu tahmin ediyor vs
oradan yazışıyorlar işte
X mavi, Y yeşil bence gel birlikte şuraya saklanalım
ya da futbol tarzı oyunlar var öne çık arkaya gel sen samanın arkasına saklan arkanda geliyor vs vs
bunları yazmanızda bir gariplik yok
ama ben 23 yaşındayım evliyim
aaa evli misin ben seni bekar sanmıştım
evli olduğun halde oynuyorsun burada eşin de oynar mı
aaa ben eşimle de oynamak isterdim çiftli oynardık çok güzle olurdu
sen de istemez misin
eşinle hobileriniz uyuşmuyor mu gibi gibi
konuşmalar tabibi ki hoş olmaz
oyunda zaten nick vardır ki ben genelde bu tarz yerlerde uniseks isim severim
mesafeli olunca kadın mı erkek mi olduğum da anlaşılmayınca oyun hakkında yazışırım kimse de rahatsız etmez, başka soru dahi sormaz
O küçük molalar bazen öyle bir yer değiştiriyor ki bitanem bir bakmışsın günün 1 saatini asıl yapman gerekenlere geri kalan vaktini oyuna ayirmissin.İnanın işler hiiiç bitmiyor, arada kendime küçük molalar veriyorum o kadar. Stres atıyorum oyunlarla
Kitap da okuyorum, kitap okumak da benim vazgeçilmezim. Şu an daha önce okuduğum halde tekrar sefiller i okuyorum.O küçük molalar bazen öyle bir yer değiştiriyor ki bitanem bir bakmışsın günün 1 saatini asıl yapman gerekenlere geri kalan vaktini oyuna ayirmissin.
Bağımlılık yapıyor bu tür oyunlar.
Sohbet de varsa aklın hep orda.
Bence o güzel kaliteli zamanını kitap okuyarak da değerlendirebilirsin.
Iki sayfa kitap okusak bizden huzurlusu olmaz kitap = aşk ❤❤❤
Tipik türk erkeği modeli. Öyle olur genelde. Ben de aşırı okey oynuyordum. Meğer mesaj atiliyormus ben o mesajlarin otomatik olduğunu falan sanıyordumEvet rahatsız oldum, içim rahat değil hiç. Eşim böyle konularda kendisi oldukça rahat olsada beni sıkboğaz eder hep
Eşim de okey oynuyor ve oynarken ne sohbetler dönüyor hiç haberim olmuyor.Tipik türk erkeği modeli. Öyle olur genelde. Ben de aşırı okey oynuyordum. Meğer mesaj atiliyormus ben o mesajlarin otomatik olduğunu falan sanıyordumSonra rahatsız oldum sildim okeyi.
Ben kadın halimle eşim e tek bir bayanla oynarsan kıyamet kopar diom bence sizin de sorun olur bi oyun için huzursuzluğa gerek yok. Bana çok yanlış geliyorMerhabalar. Merak ettiğim, son günlerde kafamı bir hayli karıştıran bir şey var artık sormak istiyorum.Telefonda oynadığım bir savaş oyunu var, oyun sırasında konuştuğumuz arkadaşlar oluyor yüzde doksan da savaş hakkında konuşuyoruz onun dışında yaşlarımızı sormanın fazlasını da konuşmadık. Düşünüyorum eşim görse çok kızar. Acaba ben yanlış bir şey mi yapıyorum?
Evet eşim de tepki verir haberi olsaBen kadın halimle eşim e tek bir bayanla oynarsan kıyamet kopar diom bence sizin de sorun olur bi oyun için huzursuzluğa gerek yok. Bana çok yanlış geliyor
Yukarıdaki belirttiğiniz oyunları benim oğlanlar da oynuyor. Aşağıda belirttiğiniz türden konuşmalar da oluyor, savaş hakkında da oluyor. Zaten ne zaman ismimi değiştirdim, kadın ismi ile oynadım o zaman konuşmalar başladı, ondan rahatsız oluyorum
Bunu bile bile neden o zamanEvet eşim de tepki verir haberi olsa
Aaa tam dayaklık.Eşim de okey oynuyor ve oynarken ne sohbetler dönüyor hiç haberim olmuyor.
Yok büyüğüm baya. Çocuklar alıştırdı zaten oyuna. Zaten dur demeyi biliyorum burda sorun yok ama savaş ile ilgili konuşmalar oluyor ben onlardan dahi rahatsız oluyorum, sorum buben sizi yeni evli 20li yaşların başında sanmıştım
benim oğlanlar da oynuyor diyecek kadar büyük çocuklarınız varsa yazana da dur demeyi bilirsiniz
Ben de among us oynuyorumne konuşulduğu önemli
oğlum bir oyun oynuyor
rast gele eşleşiliyor ve sonra ekip olunuyor ona göre de herkes diğerinin hangi rolde olduğunu tahmin ediyor vs
oradan yazışıyorlar işte
X mavi, Y yeşil bence gel birlikte şuraya saklanalım
ya da futbol tarzı oyunlar var öne çık arkaya gel sen samanın arkasına saklan arkanda geliyor vs vs
bunları yazmanızda bir gariplik yok
ama ben 23 yaşındayım evliyim
aaa evli misin ben seni bekar sanmıştım
evli olduğun halde oynuyorsun burada eşin de oynar mı
aaa ben eşimle de oynamak isterdim çiftli oynardık çok güzle olurdu
sen de istemez misin
eşinle hobileriniz uyuşmuyor mu gibi gibi
konuşmalar tabibi ki hoş olmaz
oyunda zaten nick vardır ki ben genelde bu tarz yerlerde uniseks isim severim
mesafeli olunca kadın mı erkek mi olduğum da anlaşılmayınca oyun hakkında yazışırım kimse de rahatsız etmez, başka soru dahi sormaz
Tanıyıp, doğru yorum yapmak muhteşem. Evet birinci şık acaba aldatma gibi olur mu diye korkuyorum.Sizin eşiniz sizi önceden aldatmis diye hatırlıyorum
Affetmek zorunda kaldim demistiniz yanlış hatırlamıyorsam
Oyuzden acaba bilinç altınızda bu düşünceler oluşuyor
Bende mi aldatıyorum yada aldatmaya gider mi
Yada o aldattı bende konuşsam nolcak gibisinden
Tebrik ederim vala ben de öğrenmeye çalıştım eşimle beraber oynarız diye ama bi baktım olmuyor sildim hemenYok büyüğüm baya. Çocuklar alıştırdı zaten oyuna. Zaten dur demeyi biliyorum burda sorun yok ama savaş ile ilgili konuşmalar oluyor ben onlardan dahi rahatsız oluyorum, sorum bu
savaş ile ilgili konuşmalar oluyor ben onlardan dahi rahatsız oluyorum, sorum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?