Oyun arkadaşı

telefondan zor olmuyor mu oynaması?

Tebrik ederim vala ben de öğrenmeye çalıştım eşimle beraber oynarız diye ama bi baktım olmuyor sildim hemen
Eşim istese belki oynamazdım, çocuklar mutlu olsun diye başladım sonra bağımlılık yaptı. Görseniz arkadaşlarına nasıl gurur duyarak anlatıyorlar, annem savaş da böyle de şöyle diye.

Şu şekilde oluyor. Tebrik ederim, gün geçtikçe daha iyi oynuyorsun gibi

Eşim istese belki oynamazdım, çocuklar mutlu olsun diye başladım sonra bağımlılık yaptı. Görseniz arkadaşlarına nasıl gurur duyarak anlatıyorlar, annem savaş da böyle de şöyle diye.
Çocuklarınızla takım kurup devam edin hoşunuza gidiyorsa silmek zorunda değilsin ama için rahat değilse diğer kişilerle muhbbete girme hiç Canm

Ne kendim için, ne de eşim için boyle birşeyi uygun bulmuyorum. Benimde var arada oynadığım oyunlar. Sohbet kismina hic bakmam bile. Baksamda cevap dahi vermem. Esimde bir tek arada arkadas grubuyla oyun oynar.

Oyunun dışında konuşmadıktan sonra neden sorun olsun?

Eşiniz kendisi gayet rahatken sizi neden sıkabiliyor? Vermeyin şu adama öyle haklar, dönsün kendine baksın ilk önce.
Huzursuzluk çıkarıyor ondan korkmuyorum evde çıkan huxırsuzluktan korkuyorum aslında

oyun ortamları öyle ortamlar değil sadece
2 oyun oynuyorsunuz kadın/kız birisi olduğunuzu farkettiklerinde sizinle ilgilnmeye ve çokça soru sormaya başlıyorlar
evliyim ve 2 çocuğum var dese konu sahibi konu kapanır ama
bir "e-girl" tabiri ve silüeti var kafalarında oyun oynayan kızlara karşı ve direk bunu yapıştırıyorlar size
oyun dünyası öyle tertemiz değil yani özetle:)) ama buna izin vermek veya vermemek konu sahibinin elinde

Söyledim evliyim, eşim de oynuyor oyunu falan dedim ama kimse için farketmiyor bu

tertemiz değil de üstteki yorumumda da yazdım nicklerim unisekstir diye

hatta çoğu yerde seçilecek bir şey varsa erkek seçerim

sonuçta adam asılır da yüz vermezsen asılamaz

pugb oynamaya girdi isem pugb oynarım muhabbet sitesi değil ki bu

Ben yanlış olduğunu düşünüyorum. Çünkü sizin niyetiniz sadece oyun oynamak olabilir ama yaş neden önemli??? Bu şeyler küçük ama böyle başlıyo ben böyle şeylerin ne ucunda ne kıyısında olmamanizi tavsiye ederim. Sürekli insanların niyetlerini ölçmek de yorucu bişey ne kendinizi ne de eşinizi böyle durumlara sokmayın

erkekmiş imajı yaratacak bir nick seçin, o zaman kimse rahatsız edici konuşmaz.
bunun çözümü oyun oynamamak değil zaten.
kitap okumak, müzik dinlemek, yürüyüş yapmak kadar sıradan bir aktivite oyun oynamak. eğer herkes duracağı çizgiyi belirlerse sorun da olmaz ayrıca.
3 kere cevap vermezseniz yazmazlar yada evli ve çocuk sahibi olduğunuz bir nickiniz olursa yada direkt erkekle özdeşleşecek bir nickiniz olursa.

Burdaki yorumlara göre oyunu bırakacaktım, sanırım bırakmalıyım.

Söyledim evliyim, eşim de oynuyor oyunu falan dedim ama kimse için farketmiyor bu
demek ki insanlar çirkin iç dünyalarını yansıtabiliyor işte
şöyle düşünün evli olduğunuzu söylediğiniz halde size yürüyen yazan olursa
"bunun tacizci veya olası bir tecavüzcü zihniyetinden ne farkı var?" engelleyin geçin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…