- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.668
- 498
- Konu Sahibi Vazelin005
-
telefondan zor olmuyor mu oynaması?Merhabalar. Merak ettiğim, son günlerde kafamı bir hayli karıştıran bir şey var artık sormak istiyorum.Telefonda oynadığım bir savaş oyunu var, oyun sırasında konuştuğumuz arkadaşlar oluyor yüzde doksan da savaş hakkında konuşuyoruz onun dışında yaşlarımızı sormanın fazlasını da konuşmadık. Düşünüyorum eşim görse çok kızar. Acaba ben yanlış bir şey mi yapıyorum?
Eşim istese belki oynamazdım, çocuklar mutlu olsun diye başladım sonra bağımlılık yaptı. Görseniz arkadaşlarına nasıl gurur duyarak anlatıyorlar, annem savaş da böyle de şöyle diye.Tebrik ederim vala ben de öğrenmeye çalıştım eşimle beraber oynarız diye ama bi baktım olmuyor sildim hemen
Ozaman sohbet bölümünü kullanmayacaksinizTanıyıp, doğru yorum yapmak muhteşem. Evet birinci şık acaba aldatma gibi olur mu diye korkuyorum.
asdsadasd ben tüm oyunlara hakimim bu arada:)))Ben de among us oynuyorumonda konuşmak zorunda kalıyorsun , acil toplantılar ,katil kim falan ama hiç başka muhabbet dönmüyor
Ben de among us oynuyorumonda konuşmak zorunda kalıyorsun , acil toplantılar ,katil kim falan ama hiç başka muhabbet dönmüyor
Şu şekilde oluyor. Tebrik ederim, gün geçtikçe daha iyi oynuyorsun gibiişte neden
yani savaşta sen arkadan dolan bombayı ben atarım deyince insan neden rahatsız olur ki
ben oyunu bilmiyorum,içeriği bilmiyorum
küfürler falan mı var o mu rahatsız ediyor
yoksa hadi hadi oğlum vur, kahretsin,
lannn olamaz yedi beniii
gibi yazışmalar beni rahatsız etmez mesela
Benim oğlanlar da gerçeğini de oynuyorlar. Çok da eğleniyorlarbir de bizimkiler okul varken onun gerçeğini oynuyordu okulda
:))))
Çocuklarınızla takım kurup devam edin hoşunuza gidiyorsa silmek zorunda değilsin ama için rahat değilse diğer kişilerle muhbbete girme hiç CanmEşim istese belki oynamazdım, çocuklar mutlu olsun diye başladım sonra bağımlılık yaptı. Görseniz arkadaşlarına nasıl gurur duyarak anlatıyorlar, annem savaş da böyle de şöyle diye.
Şu şekilde oluyor. Tebrik ederim, gün geçtikçe daha iyi oynuyorsun gibi
Huzursuzluk çıkarıyor ondan korkmuyorum evde çıkan huxırsuzluktan korkuyorum aslındaOyunun dışında konuşmadıktan sonra neden sorun olsun?
Eşiniz kendisi gayet rahatken sizi neden sıkabiliyor? Vermeyin şu adama öyle haklar, dönsün kendine baksın ilk önce.
oyun ortamları öyle ortamlar değil sadeceişte neden
yani savaşta sen arkadan dolan bombayı ben atarım deyince insan neden rahatsız olur ki
ben oyunu bilmiyorum,içeriği bilmiyorum
küfürler falan mı var o mu rahatsız ediyor
yoksa hadi hadi oğlum vur, kahretsin,
lannn olamaz yedi beniii
gibi yazışmalar beni rahatsız etmez mesela
İdare ediyortelefondan zor olmuyor mu oynaması?
Söyledim evliyim, eşim de oynuyor oyunu falan dedim ama kimse için farketmiyor buoyun ortamları öyle ortamlar değil sadece
2 oyun oynuyorsunuz kadın/kız birisi olduğunuzu farkettiklerinde sizinle ilgilnmeye ve çokça soru sormaya başlıyorlar
evliyim ve 2 çocuğum var dese konu sahibi konu kapanır ama
bir "e-girl" tabiri ve silüeti var kafalarında oyun oynayan kızlara karşı ve direk bunu yapıştırıyorlar size
oyun dünyası öyle tertemiz değil yani özetle:)) ama buna izin vermek veya vermemek konu sahibinin elinde
oyun ortamları öyle ortamlar değil sadece
2 oyun oynuyorsunuz kadın/kız birisi olduğunuzu farkettiklerinde sizinle ilgilnmeye ve çokça soru sormaya başlıyorlar
evliyim ve 2 çocuğum var dese konu sahibi konu kapanır ama
bir "e-girl" tabiri ve silüeti var kafalarında oyun oynayan kızlara karşı ve direk bunu yapıştırıyorlar size
oyun dünyası öyle tertemiz değil yani özetle:)) ama buna izin vermek veya vermemek konu sahibinin elinde
Ben yanlış olduğunu düşünüyorum. Çünkü sizin niyetiniz sadece oyun oynamak olabilir ama yaş neden önemli??? Bu şeyler küçük ama böyle başlıyo ben böyle şeylerin ne ucunda ne kıyısında olmamanizi tavsiye ederim. Sürekli insanların niyetlerini ölçmek de yorucu bişey ne kendinizi ne de eşinizi böyle durumlara sokmayınMerhabalar. Merak ettiğim, son günlerde kafamı bir hayli karıştıran bir şey var artık sormak istiyorum.Telefonda oynadığım bir savaş oyunu var, oyun sırasında konuştuğumuz arkadaşlar oluyor yüzde doksan da savaş hakkında konuşuyoruz onun dışında yaşlarımızı sormanın fazlasını da konuşmadık. Düşünüyorum eşim görse çok kızar. Acaba ben yanlış bir şey mi yapıyorum?
O zaman hoş degilKızacağını bildiğim için soramıyorum.
Burdaki yorumlara göre oyunu bırakacaktım, sanırım bırakmalıyım.Ben yanlış olduğunu düşünüyorum. Çünkü sizin niyetiniz sadece oyun oynamak olabilir ama yaş neden önemli??? Bu şeyler küçük ama böyle başlıyo ben böyle şeylerin ne ucunda ne kıyısında olmamanizi tavsiye ederim. Sürekli insanların niyetlerini ölçmek de yorucu bişey ne kendinizi ne de eşinizi böyle durumlara sokmayın
demek ki insanlar çirkin iç dünyalarını yansıtabiliyor işteSöyledim evliyim, eşim de oynuyor oyunu falan dedim ama kimse için farketmiyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?