oyun bağımlısı eşim

ona deki
bak hamileyim, bu oyunu bırakırsan söz çocuğumuzun ismini metin koyacam

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oyuna başlamak mı saçmalamayın allah askına hayat kararıo bu oyun yuzunden savaş turu bi oyun sanal alemde oynuolar arkadaş ortamı falan

yok zaten öle savaşlı mavaşlı şeyler ilgimi hiç çekmez. ama yapılan aşırılıklara takıldım. 3000-4000 tlye item alıp satmalar falan. hastalık derecesine gelmiş anlaşılan. bu da bir tür psikolojik bağımlılık resmen

kenarda 1 liran yok, laptop alacak paran yok
ayrı eve çıkacak paran yok
hiç bişeye paran yok
ama hamile kalırsınız
ben de bunu anlamıyorum ya
kazayla falan da değil gönüllü
ne bileyim bunca maddi kaygı arasında
o kalabalıkta
bir çocuk doğurmak doğru muydu

ona deki
bak hamileyim, bu oyunu bırakırsan söz çocuğumuzun ismini metin koyacam

kız sen şakamısın yaa gül gül öldürdün beni walla
benim herif oyun oynamıyo şirket işlerini ewde pc başından halediyo...bende mal gibi ortada kalıyorum yemeklerde karşılaşıyoruz sadece

yenibi hayat yarışmasında bi tane kadın var fulya, sarışın, oda metin2kolik

kalbimdesi, kaynattın

asude doğru söylüyor ha..

niye hamile kaldın sen?

Son düzenleme:

canım hamdolsun 5tane dairemiz var ama kiracılar oturuo dükkanımızda var ama ayrılmıolar şu an için param yok biraz borç yaptık araba aldık o yuzden ben borcun bitmesini beklersem hiç çocuğum olmaz

Aynısını soracaktım ben de, güzel oldu yorumunu gördüğüm, +1 de benden.

canım hamdolsun 5tane dairemiz var ama kiracılar oturuo dükkanımızda var ama ayrılmıolar şu an için param yok biraz borç yaptık araba aldık o yuzden ben borcun bitmesini beklersem hiç çocuğum olmaz

güzelim 5 tane daire kiracı oturuyo
sen kayınvalide kayınpeder kaynınla yaşıyosun
bunu sorun edeceğine, eşinin metin2 sevdasını mı sorun ediyosun?
bence önceliklerin farklı
araba alan laptop da alır
aldır sen bişe olmaz

canım ben eşiimin üstüne çok düşüyorum bu düşkünlüğümü çocuğuma aktarmak onunla vakit geçirmek için istedim belki eşimde düzelir dedim amaaaa

hiç değilse yatakta oynar iki lafın belini kırarlar uyumadan önce:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…