Oyun hastalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem de nasıl :)
Adam bezdi benden yapışıp kalıyodum tablete.
Saysa sövse de umursamadan oyun oynuyodum.
Çünkü resmen bağımlılık yani sigara içki uyuşturucu gibi bişey.
İllallah etmişti benden artık hergün kavga ediyoduk.
Bu arada o oyunda sohbet de var bilgin olsun herkes birbirine yazıyo çünkü savaşlar falan ortak yapılır herkes haberleşir o sırada.
Evet sohbet var biliyorum ortak savaş yapiyorlar

Yok ben kendiliğimden sıkıldım.
Bi de artık herkes şikayet ediyodu annem babam eşim kardeşim iş yerindeki arkadaşlar diğerleri artık baskılara dayanamadım diyebilirim.
Cok sukur canim cok kotu bisey gercekten oyun bagimliligi insallah konu sahibinin esi de birakir

Bilemezsin.Bi an muhabbet döner kapanır.Bi an girer çıkar falan.Kalıcı olmayabilir vs.Ama herkes bi haltlar yicek diye bişi yok tabi.
Canim kusura bakma son birsey daha sormak istiyorum peki bu oyunda herkes birebir sohbet edebiliyor mu yoksa herkesin sohbet yaptigi tek biyer mi var

Canim kusura bakma son birsey daha sormak istiyorum peki bu oyunda herkes birebir sohbet edebiliyor mu yoksa herkesin sohbet yaptigi tek biyer mi var

Yok klanın ortak sohbeti var ordan konuşuyosun. Veya globalde klanında olmayan birileriyle de tanışabiliyosun ama ora boş mubabbet herkes başka bişey yazıyo takip bile edilmiyo.Ama sen klan sohbetlerini iyi takip et derim :) 2 sene çok klanda gezdim hep erkek muhabbeti ve itiraflar dönüyo baya paylaşımları var birbirleriyle.

Yok klanın ortak sohbeti var ordan konuşuyosun. Veya globalde klanında olmayan birileriyle de tanışabiliyosun ama ora boş mubabbet herkes başka bişey yazıyo takip bile edilmiyo.Ama sen klan sohbetlerini iyi takip et derim :) 2 sene çok klanda gezdim hep erkek muhabbeti ve itiraflar dönüyo baya paylaşımları var birbirleriyle.
canim bi ozeline bakar misin:)

Savaş oyunlarını genelde erkekler oynuyor,merak etmeyin.Hatta bazı kadınlar kadın olduklarını gizliyorlar benim gibi mesela.Ben yaklaşık 10 yaşından beri oyun oynuyorum daha bir oyunda kız olduğumu söylemedim :olamaz: Bir sürü erkek muhabbeti gördüm,okudum,duydum,hayattan soğudum :deli:

Savaş oyunlarını genelde erkekler oynuyor,merak etmeyin.Hatta bazı kadınlar kadın olduklarını gizliyorlar benim gibi mesela.Ben yaklaşık 10 yaşından beri oyun oynuyorum daha bir oyunda kız olduğumu söylemedim :olamaz: Bir sürü erkek muhabbeti gördüm,okudum,duydum,hayattan soğudum :deli:
ne gibi muhabbetler mesela:KK57::sopa:

Evlenmeden önce eşimle sık sık onlıne savaş oyunları oynuyorduk.
Evlendik 7 yıl oldu hala akşam kızı yatırıp kahvelerimizi alıp oynuyoruz saatlerce bazen gün içinde bile..
Birlikte oynayacağınız oyunlar bulun oynayın sizede iyi gelecek:)
İnsanın kafası dağılıyor ve çok iyi vakit geçirmenizi sağlıyor.
Biz birazdan başlıyoruz bekleriz:KK70:

Sende anlat biraz canim nasil bir ortami var:)))
Oyui. Gercekten harika. Ayrica ergenlerle dolu. Hatta bizim klanimizda kari-koca dahi vardi. Oyle suphelenecek bi oyun deil bence. Ayrica whapsapp grubu kurmalari klani guclendirmek icin. Bu oyunda birliktelik onemli cunku. Ayrica oyun para eden bi oyun hastasi cokk.

Oyunun adı neydi

ne gibi muhabbetler mesela:KK57::sopa:

Çok girmiyordum tabi ben genelde öyle muhabbetler çıkınca görmemiş gibi yapıyordum,işte ne bileyim küfürlü konuşma zaten her an var,genelde bir iki tane sürekli kızlardan bahseden elemanlar oluyor sürekli ortamı trollüyorlar falan filan,pek biz kadınlara uygun konuşmalar değil kısacası :olamaz: Ama genel olarak oyun üzerine konuşmalar tabi.Arada beni de dahil etmeye çalışıyorlardı muhabbetlere falan ben genelde işim var deyip kaçardım :deli: Tabi benim bahsettiğim pc oyunları.Ama sohbet ortalama aynıdır.Bu klan oyununun eskiden internette ünlü bir versiyonu vardı.Oradaki ortam çok ciddiydi,sürekli savaş raporları falan yayınlanıyordu :KK49:Belki sizinki de öyledir.

Çok girmiyordum tabi ben genelde öyle muhabbetler çıkınca görmemiş gibi yapıyordum,işte ne bileyim küfürlü konuşma zaten her an var,genelde bir iki tane sürekli kızlardan bahseden elemanlar oluyor sürekli ortamı trollüyorlar falan filan,pek biz kadınlara uygun konuşmalar değil kısacası :olamaz: Ama genel olarak oyun üzerine konuşmalar tabi.Arada beni de dahil etmeye çalışıyorlardı muhabbetlere falan ben genelde işim var deyip kaçardım :deli: Tabi benim bahsettiğim pc oyunları.Ama sohbet ortalama aynıdır.Bu klan oyununun eskiden internette ünlü bir versiyonu vardı.Oradaki ortam çok ciddiydi,sürekli savaş raporları falan yayınlanıyordu :KK49:Belki sizinki de öyledir.
benim esimin oynadigi Clans of clan bilmiyorum canim insallah iyi bi ortami vardir oyunla ilgili dediklerin hic hos degil ama bakacaz artik:))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X