- 26 Eylül 2016
- 57
- 12
- 88
- 31
- Konu Sahibi Kara sevdamm
Eşimin oynadığı legend online galibaClash of clans
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin oynadığı legend online galibaClash of clans
benim esimin oynadigi Clans of clan bilmiyorum canim insallah iyi bi ortami vardir oyunla ilgili dediklerin hic hos degil ama bakacaz artik:))
O oyundan mı bahsediliyor hala kaç sene oldu yahu hala o kadar popüler mi![]()
Denicem bakalım teşekkürlerEvlenmeden önce eşimle sık sık onlıne savaş oyunları oynuyorduk.
Evlendik 7 yıl oldu hala akşam kızı yatırıp kahvelerimizi alıp oynuyoruz saatlerce bazen gün içinde bile..
Birlikte oynayacağınız oyunlar bulun oynayın sizede iyi gelecek:)
İnsanın kafası dağılıyor ve çok iyi vakit geçirmenizi sağlıyor.
Biz birazdan başlıyoruz bekleriz![]()
Aboooo insallah bu oyundada yoktur oyle seylerGenelde savaş raporu falan atıyorlardır,o oyunlarda öyle oluyor sanırım.
Pc oyunlarının toplu chat kısımları felaket oluyor![]()
Yok kimse oynamıyor cevresindekilerde kızıyor hatta ama umursamiyor sesimi çikarmiyorum belki kendim bırakır diyorum aynıBen 1 sene oynadım hastalık gibiydi sonradan sıkıyor. Belki eşiniz de sıkılır bir süre sonra. Çevresinde oynayan kişiler varsa o da bu durumu tetikliyor olabilir
Canim sen bilirsin ama cokda kemdi haline birakma deeim.azicik ustune git iyice boslayincada ilerde tek kelime bile etsen batiyor bence alistir simdiden ama uygun bi dillw anlatYok kimse oynamıyor cevresindekilerde kızıyor hatta ama umursamiyor sesimi çikarmiyorum belki kendim bırakır diyorum aynı
Canım her yolu denedim konuştum her gün tartışma ama aynı dinlemiyi hicCanim sen bilirsin ama cokda kemdi haline birakma deeim.azicik ustune git iyice boslayincada ilerde tek kelime bile etsen batiyor bence alistir simdiden ama uygun bi dillw anlat
Seni cok iyi anliyorum canim allah sabir versinCanım her yolu denedim konuştum her gün tartışma ama aynı dinlemiyi hic
Bir parca daha iyi evet.Sizinki yine birakiyormuş bizde o da yok bırakmıştı bi ara geri başladı 19 dakika işim var diyo ama saatlerce bitmiyo
Bence de öyle farkı yok bizden daha mı değerlicanim bence psikolojik tedavi olsun bunlar kumar gibi bagimlilik yapıyor onunla konus birlikte gidn zaten kisa bir surede atlaticaktir tahminimce
Aynen çabalıyorum ama boşaSeni cok iyi anliyorum canim allah sabir versinkendilri birakmadigi surece biz ne yapsak bos aslinda
Değil tabiki evde yok gibiBir parca daha iyi evet.
Ama cekilecek cile degil. Bana kizardi hep