Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beslenme terapisi aldıkArkadaşlar aranızda oyun ve şema terapisi eğitimi alan varmı sormak istediğim bir kaç soru var
Peki tavsiye ediyor musunuz gerçekten işe yarıyormu bu eğitim cocuğumu doğduğu günden itibaren daha iyi yönlendirmemi sağlar mı sizce kararsız kaldım alıp almamakta çünkü 20 bin istiyorlar ve ben ev hanımıyımAkran zorbalığı yaşayan kızım için oyun terapisi almıştık 4 sene oldu.
Merhaba çok fazla eğitim var hangi eğitimi alıcam diye şaşırıyorum artık peki beslenme eğitiminin gerçekten bir faydası oldumu yoksa internetten yeterli arastırma ile yeterli bilgi sahibi olabilir miyimBeslenme terapisi aldık
4 sene önce seans 1200 dü gerçekten çok pahalı... Ama ben çok faydasını gördüm. Biz zorbalıktan dolayı sınıf değiştirmiştik ve oyun terapisini kızımın yeni öğretmeni önermişti. Çok ciddi faydasını gördük ama şu var ki bizim öğretmenimizde mükemmel biriydi dolayısıyla iki taraflı destek olunca çabuk toparladı.Peki tavsiye ediyor musunuz gerçekten işe yarıyormu bu eğitim cocuğumu doğduğu günden itibaren daha iyi yönlendirmemi sağlar mı sizce kararsız kaldım alıp almamakta çünkü 20 bin istiyorlar ve ben ev hanımıyım
Korkunç bişi ya.. umarım iyidir minikAkran zorbalığı yaşayan kızım için oyun terapisi almıştık 4 sene oldu.
4 sene önce seans 1200 dü gerçekten çok pahalı... Ama ben çok faydasını gördüm. Biz zorbalıktan dolayı sınıf değiştirmiştik ve oyun terapisini kızımın yeni öğretmeni önermişti. Çok ciddi faydasını gördük ama şu var ki bizim öğretmenimizde mükemmel biriydi dolayısıyla iki taraflı destek olunca çabuk
Ne güzel bir çabaBende çoçukken akran zorbalığına çok maruz kaldım geeçekten kötü bir şey ve sizin bunu fark edip çözmenize çok sevindim ve dediğiniz gibi öğretmen çok önemli
Ben YouTube de oyun yerapistiyoe ilgili dersler olduğunu gördüm bugün yarın ilk iş onları inceleyeceğim eğer yeterli ve faydalı göremezsem galiba eğitim almam gerekecek çoçukken kendi yaşadığım sorunları cocuğumda yaşasın istemiyorum ama o kadar çok eğitim var ki kafam karışıyor para tuzağımı yoksa gerçekten faydalımı bende bilemiyorum
Yani sizin durumunuz ve ihtiyaçlarınızı bilemiyorum. Benim kızım prematüre doğdu ve yemek reddi sorunumuz oldu kilosu da düşük bu yüzden aldık ama işe yaramadı bizim için. Yüzyüze şeklinde Ergoterapi desteği aldık birebir Ergoterapist ilgilendi ama dediğim gibi kızım direnç gösterdi bazı çocuklarda ile yarıyorMerhaba çok fazla eğitim var hangi eğitimi alıcam diye şaşırıyorum artık peki beslenme eğitiminin gerçekten bir faydası oldumu yoksa internetten yeterli arastırma ile yeterli bilgi sahibi olabilir miyim