• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyun ve şema terapisti eğitimi

cankaplan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2025
29
12
3
25
Arkadaşlar aranızda oyun ve şema terapisi eğitimi alan varmı sormak istediğim bir kaç soru var

Akran zorbalığı yaşayan kızım için oyun terapisi almıştık 4 sene oldu.

Akran zorbalığı yaşayan kızım için oyun terapisi almıştık 4 sene oldu.
Peki tavsiye ediyor musunuz gerçekten işe yarıyormu bu eğitim cocuğumu doğduğu günden itibaren daha iyi yönlendirmemi sağlar mı sizce kararsız kaldım alıp almamakta çünkü 20 bin istiyorlar ve ben ev hanımıyım

Beslenme terapisi aldık
Merhaba çok fazla eğitim var hangi eğitimi alıcam diye şaşırıyorum artık peki beslenme eğitiminin gerçekten bir faydası oldumu yoksa internetten yeterli arastırma ile yeterli bilgi sahibi olabilir miyim

Peki tavsiye ediyor musunuz gerçekten işe yarıyormu bu eğitim cocuğumu doğduğu günden itibaren daha iyi yönlendirmemi sağlar mı sizce kararsız kaldım alıp almamakta çünkü 20 bin istiyorlar ve ben ev hanımıyım
4 sene önce seans 1200 dü gerçekten çok pahalı... Ama ben çok faydasını gördüm. Biz zorbalıktan dolayı sınıf değiştirmiştik ve oyun terapisini kızımın yeni öğretmeni önermişti. Çok ciddi faydasını gördük ama şu var ki bizim öğretmenimizde mükemmel biriydi dolayısıyla iki taraflı destek olunca çabuk toparladı.

4 sene önce seans 1200 dü gerçekten çok pahalı... Ama ben çok faydasını gördüm. Biz zorbalıktan dolayı sınıf değiştirmiştik ve oyun terapisini kızımın yeni öğretmeni önermişti. Çok ciddi faydasını gördük ama şu var ki bizim öğretmenimizde mükemmel biriydi dolayısıyla iki taraflı destek olunca çabuk

Bende çoçukken akran zorbalığına çok maruz kaldım geeçekten kötü bir şey ve sizin bunu fark edip çözmenize çok sevindim ve dediğiniz gibi öğretmen çok önemli
Ben YouTube de oyun yerapistiyoe ilgili dersler olduğunu gördüm bugün yarın ilk iş onları inceleyeceğim eğer yeterli ve faydalı göremezsem galiba eğitim almam gerekecek çoçukken kendi yaşadığım sorunları cocuğumda yaşasın istemiyorum ama o kadar çok eğitim var ki kafam karışıyor para tuzağımı yoksa gerçekten faydalımı bende bilemiyorum

Bide masal terapisti diye bir şey çıkmış acaba onun içeriği nasıl hangisi daha faydalı bende bilmiyorum

Bende çoçukken akran zorbalığına çok maruz kaldım geeçekten kötü bir şey ve sizin bunu fark edip çözmenize çok sevindim ve dediğiniz gibi öğretmen çok önemli
Ben YouTube de oyun yerapistiyoe ilgili dersler olduğunu gördüm bugün yarın ilk iş onları inceleyeceğim eğer yeterli ve faydalı göremezsem galiba eğitim almam gerekecek çoçukken kendi yaşadığım sorunları cocuğumda yaşasın istemiyorum ama o kadar çok eğitim var ki kafam karışıyor para tuzağımı yoksa gerçekten faydalımı bende bilemiyorum
Ne güzel bir çaba 🙏🏼 oyun terapisti için gideceğiniz kişinin eğitimini (ne mezunu) ve nereden bu sertifikayı aldığını araştırıp öyle gitmenizi öneririm, şuan her önüne gelen oyun terapisti(!) çünkü. O yüzden önceliğiniz psikoloji alanında yetişmiş ve iyi bir yerde alınmış sertifika olsun. Umarım iyi bir sonuç alırsınız geçmiş olsun 🧚🏼‍♀️

Bilginet akademiden oyun terapisi aldım baharda. Yoğunluktan yavaş ilerliyorum. Ama bana göre değilmiş. Terapistler için eğitim.
Masal terapisini de arayıp önerdiler birkaç kere. Faydasını görürsünüz diye. Almam sanırım.

Merhaba çok fazla eğitim var hangi eğitimi alıcam diye şaşırıyorum artık peki beslenme eğitiminin gerçekten bir faydası oldumu yoksa internetten yeterli arastırma ile yeterli bilgi sahibi olabilir miyim
Yani sizin durumunuz ve ihtiyaçlarınızı bilemiyorum. Benim kızım prematüre doğdu ve yemek reddi sorunumuz oldu kilosu da düşük bu yüzden aldık ama işe yaramadı bizim için. Yüzyüze şeklinde Ergoterapi desteği aldık birebir Ergoterapist ilgilendi ama dediğim gibi kızım direnç gösterdi bazı çocuklarda ile yarıyor

Teşekkür ederim peki tavsiye edebileceğiniz biri var mı kimden almalıyım bu eğiti mi

Yani sizin durumunuz ve ihtiyaçlarınızı bilemiyorum. Benim kızım prematüre doğdu ve yemek reddi sorunumuz oldu kilosu da düşük bu yüzden aldık ama işe yaramadı bizim için. Yüzyüze şeklinde Ergoterapi desteği aldık birebir Ergoterapist ilgilendi ama dediğim gibi kızım direnç gösterdi bazı çocuklarda ile yarıyor

Back
X