oyuncak tükyanı

ay herkes anlatıyo da resim koyan yok. neyse ben koyarım artık

bir sürü oyuncağın içinde bizimkinin en faforileri bilumum biyerlerden sarkan ip sap terlik sandalye ayakları çorap ve kıyafet etiketleri poşet bunlar varken ikra hanıma oyuncak ne hacet bacılar...

Evet canım kullanıyor ama bazen heyecanlanıp.çok hızlı itiyor..O yüzden ben bir yorganın üzerinde sürmesine izin veriyorum ve yakınında olmaya çalışıyorum..Çok şükür bir kaza yaşamadık henüz..

tabi şimdi en çok oynadıgımız oyuncak sebze meyve emzigimiz onu çok seviyoruz benimde işime geliyo tabi armut elma kemiriyo ...sırnaşık şeysırnaşık şey

oooooo serapcım senin oğlan ayaklanmış. maşallah çok tatlı. ilk tüktanı sen açmışsın. ben de koyuyum bari. piller şarz olsun da :)

oooooo serapcım senin oğlan ayaklanmış. maşallah çok tatlı. ilk tüktanı sen açmışsın. ben de koyuyum bari. piller şarz olsun da :)

evet yaa çok güzel bir konu olmuş gözümüz açılsın valla koy koy çok sevdim ben bu konuyu aklına fikrine saglık ....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Oh çok güzel oyuncaklarınız var sizin Ahmet bize gelseniz oynamaya .Bu arada oyuncakların arasında dikkatimi çekti tekerlek var hani saplı o yenimi yoksa sizden kalan birşeymi biz çocukken yürüme arkadaşım onlardı yok tabii o zaman playskool ilk arabam falan

özlemcim hala var onlardan ben gçen gün kelebklisini gördüm yürdükçe kanatlaı açılıp kapanıyo çok güzel alıcam kızıma

kardelenin favori oyuıncağı benim gözlüğüm çekip alıyor gözümden zor kurtarıyorum elinden ya
dokunamadığı içinde çok cazip geliyor ona almak için elinden gelini yapıyor

Bunlarda bizim oyuncaklarımız sol alttaki bebeklerle oynamasına henüz izin vermiyoruz tabii onlar benim oyuncaklarım Hangisiyle oynuyor valla belli olmuyor ama favorilerimiz su şişeleri ıslak mendiller mama sandalyesinin oyuncağından hiç sıkılmadı ama oynuyor hala birde renkli topların üzerindeki küçük sarı top var ya o vazgeçilmezi

Son düzenleme:
özlemcim hala var onlardan ben gçen gün kelebklisini gördüm yürdükçe kanatlaı açılıp kapanıyo çok güzel alıcam kızıma

Ay çok sevindim yaa bende bulurum inşallah bakınayım bakalım tarif ettiğin playskool da var o değil dmi ?

zuhal playskool un konuşan ineğini o fiyata nasıl adın kız?ben 32 ye aldım kazık mı yedim ...
benim oğlan o inekle yatıp kalkar oldu çok seviyor onun haricinde çıngırak ve diş kaşıyıcıları yumşak küçük topu ve arabasıyla ağzına götürmek yoluyla oynuyor.bende oyuncak ararken kılı kırk yarıyorum. çok fazla oyuncak almamak için daha doğmadan eşimle birbirimize söz verdik iyi kaliteli ve onu geliştirici oyuncaklar almak istiyorum abartmadan inş muvaffak olurum.

merhaba kızlar ben mart annesiyim çok güzel bir konu olmuş ellerinize sağlık benim kızım tam bir oyuncak delisi:))
en sevdiğimiz fisher price eğitici köpek
fisher price cd çalar
playskool emekleme arkadaşım

ve en son aldığım yumuşak küpler aslında 24+ ibaresi var üzerinde ama kızım herşeyi önce tattığı için çok sağlıklı buldum bu küpleri hem eğitici hem de güvenli blokları üstüste koymayı öğretmeye çalışıyorum oturup oynuyoruz eğlenceli bir aktivite ben 35 tl ye aldım ama nette 65 lerden bahsediyor fiyat olarak işte yumuşak küplerimiz

Bizimkinin birsürü oyuncağı var ama hemen sıkılıyor . Uzaktankumandayı çok seviyor onu istiyor. oyuncaklar dışında herşeyi oynamak istiyor. Ben bu yaşlarda çocuklara oyuncak almayı önermiyorum . Çünkü çok çabuk sıkılıyorlar ve farklı şeyler istiyorlar.Bizim oyuncalkar hediye hep biz sadece çıngırak almıştık. Abimin oğlu hiçbir oyuncağını oynamamıştı. Mutfaktaki eştaları isterdi hep. Tencere tava kaşık. Benimkide öyle evdeki eşyaları istiyor

canım benim biliyorum küçükken benimde vardı ondan hep dışarda yürütürdük çok severdim bir gün bir baktım teyzesi almış bulmuş burda çok var onlardan nasıl sevindim anlatamam aslında sapı daha uzun daha ellemesine izin vermiyorum biraz daaha büyüyünce ben kısalttım resmi olsun istedim....a.s.a.s.a.s.

sevcancım hakikaten de küçükmüş bu ilk arabam
ben de almayı düşünüyordum ama bu durumda farklı bişeyler bakacağım sanırım
tşk. eklediğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…