ıslak mendil paketleri, mause, terlikler,su damacanası,buzdolabındaki magnetler ilgi alanımız:)
bide pilli trenimiz var ışıklı müzikli ona deli oluyor.ve ailecek oynadığımız uzaktan kumandalı arabamız:) aslında babasına almıştım geçen sevgililer gününde ama şimdi efeyle beraber oynuyoruz biz kullanıoz efe yakalamaya çalışıyor.deli gibi çocuk peşinden gidiyor ama emeklemesi son sürrat oldu sayesinde buda kötü tarafı:)
NERY canım ilk arabamın yürüteç halini rahat kullanabiliyormu şuanda ?bende almak istiyorum ama acaba ileri iterken kayıp düşermi diye tereddüt ediyorum
oooooo serapcım senin oğlan ayaklanmış. maşallah çok tatlı. ilk tüktanı sen açmışsın. ben de koyuyum bari. piller şarz olsun da :)
özlemcim hala var onlardan ben gçen gün kelebklisini gördüm yürdükçe kanatlaı açılıp kapanıyo çok güzel alıcam kızıma
Oh çok güzel oyuncaklarınız var sizin Ahmet bize gelseniz oynamaya .Bu arada oyuncakların arasında dikkatimi çekti tekerlek var hani saplı o yenimi yoksa sizden kalan birşeymi biz çocukken yürüme arkadaşım onlardı yok tabii o zaman playskool ilk arabam falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?