oyuncak tükyanı

Dılek koysana Şu mama sandalyesı oyuncaĞının resmını canım ve kaÇa aldın

oyy ahmettt cok tatlısın
köpeginde cok hoş
serapcım agzının oradakiler ne allerjim :?

oyy ahmettt cok tatlısın
köpeginde cok hoş
serapcım agzının oradakiler ne allerjim :?

evet canım yaa alerji oldu nazar degdi bebegime..şimdi geçti canım birsey kalmadı çok kalabalık ortamdan olur dedi doktor krem verdi şimdi bişeyi yok çok sükür güzellginie güzellik kattı oğlumun....sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

serap köpek çok güzel güle güle oynasın erkin bey türkçe konuşuyor değilmi
yanlız dikkat ettimde hala sıfır kollu giyidiriyorsun üşümüyormu biz uzun kollulara geçeli çok oldu
hatta ben artık çift pijama giydiriyorum bacakları üşüyor kuzumun

serap kaça aldın köpeği ben sordum 70 dedi alamadım onun yerine fisher price eğitici kaplumbağa aldım 37e o da pahalı ama ne yapacaksın

ben bu köpeği gereksiz buluyorum. kendimiz öğretemez miyiz bebeğimize kulağı ayağı? hem de çok pahalı

evet canım türkçe konuşuyor valla biz çok sevdik yok canım bende pijama giydiriyorum o gün çok sıcaktı o yüzden kolsuz giydirdim...

valla canım haftasonuna kadar pek de kullanışını görmemiştim işin aslı
dediğin gibi sesi çok az çıkıyor
fakat haftasonu yoldayken özellikle hava karardıktan sonra ışıkları iyi oyaladı çınarı
bir de arabanın içinde sesi daha duyulabilir oldu
tırtıl kısa süre için güzel ama uzun süre oyalanamıyor
gerçi alerjileri sebebiyle 1-2 haftadır plastik oyuncaklarını da ortadan kaldırdık o yüzden istese de oynayamadı onlarla

selma ve sibel bebişleriniz güle güle oynasın oyuncaklarınız çok güzel

teşekkür ederiz canım

çınar emiri seve seve misafir eder annesi :))
zaten oğluş başka bir bebek veya çocuk görünce sevinçten deliriyor
valla dilekçim oyuncağınızın resmini koyabilirsen hakikaten çok iyi olur çünkü çınarın da mama sandalyesine karşı takıntısı var
daha oturtmaya çalışırken bile ayaklarını kasıyor dimdik tutuyor alttan ayaklarını çekip öyle kaydırarak ancak yerleştiriyorum

köpeğimizi çok seviyoruz biz de
tek kötü tarafı bazen kimse dokunmasa da konuşabiliyor neden olduğunu hala çözemedim ama :))

pregant canım köpek sadece el ayak falan demiyor şarkılar falan da söylüyor

slm kızlar henuz çocugum yok ama bu konu benimde çok takıldığım bir konu
bir arkadaşımın kızı için uzman doktor oynadığı oyuncakların çok rahatsız ettiği ve sınırlandırdığı bilgisini verdi.
bilirsiniz çocugumuz için bazen yoldan gecerken bile eve boş gitmemek onu sevindirmek için oyuncak alırız ve genelde fiyatı uygun olur.ama arkasındaki zararlar saymakla bitmiyormus meger...
iyisi olsun diyincede bulundumuz yerde alışveriş merkezleri var onlarda dükkan kiraları fazla olduğu için çok yüksek fiyatlar veriyorlardı.

bizde şimdi araştırıp doktorunda yardımı ile de en uygun en sağlıklı ve ozellikle organik urunlerin uretildiği firmaları araştırarak bulunduğumuz yerde bir oyuncakçı açıcağız
en çok organik ve eğitimsel setler olucak bu işin öneminin kavranması için uzmanlar ile çalışmayı düşünüyoruz.
eğer açılışımız olursa yakın sürede ocak gibi düşünüyoruz
verilen bilgileri sizler ilede zevkle paylaşırım

teşekkür ederim arkadaşlar
ama işim zor o bir gerçek çünkü tüm sertifikalı ve kaliteli oyuncakların çoğu yurtdışı markası onlardan temsilcilik almaya çalışacağım
ve kesinlikle cindy barbi gibi kalıplaşmış plastik bişey olmayacak
bu konuda seminerlerede katılacağım çünkü cidden çok özel bir konu seçerken aslında çok dikkat edilmesi gereken şeyler varmış
hem yarın birgün çocuk sahibi olursamda insallah faydası olucak
biz eskiden sanslı idik çünkü genelde örgü yada lahana bebekler vardı,
plastik birtek arabalarımızda vardı
ama şimdi neye elini atsan plastik
ben en çok çocukların bişeyler yapmasını seviyorum mekanın bir kısmında belki onada yer vereceğim
ebruli yapsınlar,çamurdan çömlek yapsınlar ,düğme diksinler,ve özellikle tahta oyuncaklar olmalı belki organik boyalar ile onları boyarlar
zaten bunlar bi nebzede olsa o bağımlı oldukları tv ve çocuk programlarından sıyrılıp nefes almalarını sağlar

sizlerde fikirlerinizi paylaşabilirsiniz arkadaşlar inanın bunlar çok önemli çünkü siz annesiniz ben daha aday adayı:)

canım o organik oyuncaklar çok pahalı oluyor. genelde ahşaptan yapıyorlar. ufacık oyuncaklar fazlaca pahalı. mesela inci Türkay'ı biliyorsundur (sihirli annem) onun sahip olduğu Tayga Toys var. dergilerde fiyatlarını görüyorum bana tuzlu görünüyor.

evet aslında önemsiz gibi görünsede çok önemli bir konu oyuncak meselesi
bu arada arkadaşım mesleğine bankacı yazıyor hem oyuncak işi hem bankacılık nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…