oyy ahmettt cok tatlısın
köpeginde cok hoş
serapcım agzının oradakiler ne allerjim :?
serap bizimkide çok öpülünce kabarıyor:)
serap kaça aldın köpeği ben sordum 70 dedi alamadım onun yerine fisher price eğitici kaplumbağa aldım 37e o da pahalı ama ne yapacaksın
serap köpek çok güzel güle güle oynasın erkin bey türkçe konuşuyor değilmi
yanlız dikkat ettimde hala sıfır kollu giyidiriyorsun üşümüyormu biz uzun kollulara geçeli çok oldu
hatta ben artık çift pijama giydiriyorum bacakları üşüyor kuzumun
Sibel'ciğim birşey sorabilir miyim? Fisher Price telefondan memnun musunuz? Sesi az çıkmıyor mu? Ben oğluma alacaktım ama vazgeçtim. Bir de Eğitici Masalcı ... dan memnun muısunuz? Çınar'ın hoşuna gidiyor mu?
selma ve sibel bebişleriniz güle güle oynasın oyuncaklarınız çok güzel
çınar bebek ne güzel oyuncakların var senin emir bebekle birlikte oynarmısınız?
bende mümkün olduça fischer price almaya çalışıyorum ama çok pahalı her ek derste maaşta az az alıyorum geçen hafta ek dersle fisher price in mama sandelye oyuncağını aldım bence alın hatta size fotoğrafını bir ara koyarım her yere yapışıyor emire onun sayesinde yemek yediriyorum.
teşekkür ederim arkadaşlar
ama işim zor o bir gerçek çünkü tüm sertifikalı ve kaliteli oyuncakların çoğu yurtdışı markası onlardan temsilcilik almaya çalışacağım
ve kesinlikle cindy barbi gibi kalıplaşmış plastik bişey olmayacak
bu konuda seminerlerede katılacağım çünkü cidden çok özel bir konu seçerken aslında çok dikkat edilmesi gereken şeyler varmış
hem yarın birgün çocuk sahibi olursamda insallah faydası olucak
biz eskiden sanslı idik çünkü genelde örgü yada lahana bebekler vardı,
plastik birtek arabalarımızda vardı
ama şimdi neye elini atsan plastik
ben en çok çocukların bişeyler yapmasını seviyorum mekanın bir kısmında belki onada yer vereceğim
ebruli yapsınlar,çamurdan çömlek yapsınlar ,düğme diksinler,ve özellikle tahta oyuncaklar olmalı belki organik boyalar ile onları boyarlar
zaten bunlar bi nebzede olsa o bağımlı oldukları tv ve çocuk programlarından sıyrılıp nefes almalarını sağlar
sizlerde fikirlerinizi paylaşabilirsiniz arkadaşlar inanın bunlar çok önemli çünkü siz annesiniz ben daha aday adayı:)
teşekkür ederim arkadaşlar
ama işim zor o bir gerçek çünkü tüm sertifikalı ve kaliteli oyuncakların çoğu yurtdışı markası onlardan temsilcilik almaya çalışacağım
ve kesinlikle cindy barbi gibi kalıplaşmış plastik bişey olmayacak
bu konuda seminerlerede katılacağım çünkü cidden çok özel bir konu seçerken aslında çok dikkat edilmesi gereken şeyler varmış
hem yarın birgün çocuk sahibi olursamda insallah faydası olucak
biz eskiden sanslı idik çünkü genelde örgü yada lahana bebekler vardı,
plastik birtek arabalarımızda vardı
ama şimdi neye elini atsan plastik
ben en çok çocukların bişeyler yapmasını seviyorum mekanın bir kısmında belki onada yer vereceğim
ebruli yapsınlar,çamurdan çömlek yapsınlar ,düğme diksinler,ve özellikle tahta oyuncaklar olmalı belki organik boyalar ile onları boyarlar
zaten bunlar bi nebzede olsa o bağımlı oldukları tv ve çocuk programlarından sıyrılıp nefes almalarını sağlar
sizlerde fikirlerinizi paylaşabilirsiniz arkadaşlar inanın bunlar çok önemli çünkü siz annesiniz ben daha aday adayı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?