oyuncak tükyanı

Arkadaşlar fotoları nasıl görünür hale getirebilirim bilen söyleyebilri mi?

Ay inşallah denk gelir bana bu arada sen nerelisin diye bakarken bir baktım ki İzmittenmişsin .Serapppppp benim eşim gölcükte yapıyor askerliğini genelde o geliyor ama havalar erken kararmaya başlayınca biz gidicez ay çok isterim görüşmek nerden nereye yaaa

Olmamış NERY ben tarif etmeye çalışayım bu çıkan url ler var ya onları mesaj kısmındaki grafik ekleye kopyalayıp yapıştırıyorsun o zaman çıkıyor resimler çok güzelmiş oyuncaklarınız sizin araba 2010 model galiba ama Arda nın kinden farklı gibi sanki

özlemcim eşin gölcükte mi devam etti ??
ay süper olmuş canım ya
aksaz değil yani di mi

AAAAAAA ben haber vermedimmi size neyse diğer sohbet ettiğimiz yere yazayım ayrıntıları

..........................

kızlar slm mart annesiyim fisher price eğitici türkçe konuşan puppy öneriyorum şarkılar söylüyor,vücut bölümlerini öğretiyor netten bakın çok güzel oyuncak.

aaaa gerçektenmi evet izmit merkezdeyim canım ben gölcükle izmit arası 45 dk hatta biliyosundur o zaman sen izmiti güzelim yaa keşke öyle bir fırsat olsa bende çok isterim bu arada hayırlı teskereler canım Allahım kavuştursun...:1hug::1hug:

bu köpegi aldık dün cıngırak var elinde bacagında bi de içince pırtlayan bişey var burnundan müzik sesi olması gerekiyo ama bozukmus galiba evde farketttim degiştiricem bu gün napiyim szce baska oyuncakmıs aliyim köpek iyimi

demircool oyuncaklar güzel. kızın seviyorsa böyle şeyleri değiştir köpeği sağlam polanla

çınar bebek ne güzel oyuncakların var senin emir bebekle birlikte oynarmısınız?
bende mümkün olduça fischer price almaya çalışıyorum ama çok pahalı her ek derste maaşta az az alıyorum geçen hafta ek dersle fisher price in mama sandelye oyuncağını aldım bence alın hatta size fotoğrafını bir ara koyarım her yere yapışıyor emire onun sayesinde yemek yediriyorum.

selma ve sibel bebişleriniz güle güle oynasın oyuncaklarınız çok güzel

Sibel'ciğim birşey sorabilir miyim? Fisher Price telefondan memnun musunuz? Sesi az çıkmıyor mu? Ben oğluma alacaktım ama vazgeçtim. Bir de Eğitici Masalcı ... dan memnun muısunuz? Çınar'ın hoşuna gidiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…