- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi Leylleyl06
-
Bu benim fikrim .bence çıkarılmalısınız .herkes Tc vatandaşı olmasın .kendi ülke insanını sırf çocuk seviyor diye hakir gören tipler defolsun gitsin .
Uğraşamıyacağım senle .alıntılayıp durmayın .boş beleş işsiz güçsüz birisin belli .ben çalışıyorum işime döneyim .önce ayaklarının üstünde dur sonra milleti eleştir bence .sizin gibilere tahammulum yok ..su üslubunuzdan sonra size cevap vermek dahi zaman kaybi olacak. ama söyle diyim cocuk sevenleri yermiyoruz saldirgan hosgörüsüz sinirli tipleri yeriyoruz. sabah sabah sizde de ne sinir varmis burada cirkin cirkin defolun gidin yaziyorsunuz bahsettigim de tam olarak bu. yazik.
Bu tavrınızı hissettikleri için kimse artık çocuklu insanlara öncelik tanımıyor. Şahsınıza konuşmuyorum ama saygı duymayan saygı göremez. Avrupa'da da bulundum Asya'da da. Avrupalılar zaten genel anlamda mesafeliler ki benimde oldukça hoşlandığım bir durumdur ama Asya'da gayette bebek seven insanlar gördüm hiçbirinin annesi bizim Türk anneleri gibi değil. Kuzenim eşi Uzakdoğulu bizimkilerin yaptığı saçmalıkların binde birini bile yapmadı. Son olarak dediğim gibi kimse kimsenin çocuğuna ölmüyor. Herkesin daha yakınında bebek var. Sizin çocuğunuz size güzel, size sevimli. Ay benim çocuklarım çok tatlı herkes sevmek istiyor pfff konumuna getirmeyin olayı lütfen. Gelinlerimizin biri Yunan biri Ukraynalı. Bebekleri kartpostal bebeği gibi. Türkiye'ye gelince bebekleri oldukça dikkat çekiyor ve ikisi de bu Türk annelerinde olan triplere girmiyorlar. Gayet kibar ve güleryüzlüler. İnsanlarda onlara öncelik tanıyor ama bunu başaran yine kendileri. Milleti dövecek gibi bakıp sonra neden bize öncelik tanınmıyor deselerdi cevabım aynen yukarıda gibi olurdu. Şükür ki medeni ve sağduyu sahibi insanlar.avrupalilar cocuk sevmezin bana hicbir zarari yok. aksine faydasi var. kimse cocuguma dokunmuyor. bes senedir burada yasiyorum cahilce yorum yapamam herhalde yasadigimi yaziyorum. cocuk sevmeyenler de cok. ama demek degildir ki herkes boyle. kucuk yerlerde tam aksine cocuklar cok degerli. heryerde de sevilir cocuklarim.cocuk sevmeyen cocuk yapmiyor zaten. avrupali cocugu da kendi kulturune gore seviyor. sevmeyen de yapmiyor. ben tabularsan siyrilalim diye yazdim. hepsi sehir evsanesi. turkiyede buyuk yozlasma var. hosgoru kalmamis. ananiza kufretmedim ben de Turk vatandasiyim memleketim. yerme cabasinda hic degilim. olani soyluyorum. ben bebegimle burada daha cok rahat ediyorum sokaklarda. turkiyede yasadiklarim ise utanc verici oluyor. ne sira beklemeyi biliriz ne de cocuklulara oncelik tanimayi. ha burada da hosgorusuz insanlar var, girla. ama bu turkiyedeki genel yozlasmayi degistirmez.
+1su üslubunuzdan sonra size cevap vermek dahi zaman kaybi olacak. ama söyle diyim cocuk sevenleri yermiyoruz saldirgan hosgörüsüz sinirli tipleri yeriyoruz. sabah sabah sizde de ne sinir varmis burada cirkin cirkin defolun gidin yaziyorsunuz bahsettigim de tam olarak bu. yazik.
y benim çocuklarım çok tatlı herkes sevmek istiyor pfff konumuna getirmeyin olayı lütfen
ahgshghsdhaha ben sizi haklı buluyorum. sakin olunyasiniz 13 alti sanirim. yaris yaptigimizi sandiniz galiba.
sustum diye susturdum sanip su el isareti de nedir Allah askina. isiniz yokmuydu sizin öyle diyordunuz niye yine mantar gibi ciktiniz. simdi de sana mi sorcam ister yazar ister yazmam diyeceksiniz gelecegi görüyorum bak
Vatanıma insanıma hiç yoktan hakeret eden insanlara üslubum budur.karşıma kim gelse değişmez bu ..burda paranız yok diye orda gurbetçi oldunuz buna saygı duyuyorum ama haddinizi bileceksiniz..
Ya siz gerçekten dışarda ki vatandaşların ne yaşadığını biliyor musunuz?İyi eğitim değil sadece bence para veriyorlar olay bu .neyse tartışmak istemiyorum siz orda mutluysanız sorun yok .herles istediği gibi çocuk yetiştirmekte serbest .isterseniz dokunmayın diye sert bir şekilde uyarırsınız buraya gelince .
Bide yazmış benim bilmediğim neyi biliyorsun diye .çok şeyi biliyorum.5 seneden beri Almanya da sın çocuk yapmaktan başka ne yaptın orda?eğitimin ne ?sen nesin ki burdaki insanı beğenmiyorsun.kaç tane Alman arkadaşın var?o topluma entegre oldun mu?!yooo bütün gün evde oturup çocuk bakıyorsun .Kaç tane Alman'la sizin gibiler yüzünden tartıştım biliyor musun?hepsi sen burdaki Türk'ler gibi değilsin dedi bana.ben Türk'üm dedim gururla.beğenmeyen çeksin gitsin .ama yani gerçekten sen bu aşağılanmayı hak eden tiplerdensin.
cok haklisiniz, burada tartismamam gerekiyor2 konu okudum ikisi de son mesajlarda alakaya maydanoz olmuş. Nereden nereye gelmişsiniz. Nasıl başardınız bunu?
Mune bence konuya müdahale etmelisiniz. Açılan konuyla zerre alakası yok çünkü şuan.
Söylediklerimin doğru olduğunu sende biliyorsun.banlanırsam umrumda değil ki mune u çağırıyorsunuz falan.Mune de dediklerimin doğru olduğunu biliyor.beni tanimadan hakkimda o kadar cok yorum yaptin ki hayal gücüne sasiriyorum su an. anlat anlat daha neymisim ben cekirdegimi alip geliyorum su an zevk vermeye basladi
tabiji biliyorum.diğer tarafın ne düşündüğünü daha iyi biliyorum.kopyalarom buraya bir Alman'ın sözleriniYa siz gerçekten dışarda ki vatandaşların ne yaşadığını biliyor musunuz?
Az önce onları savunuyorum onlar için tartışıyorum diyordunuz bir mesajda.Sizin savunmanıza muhtaçlar mı?
O memleketim memleketim diyenler neden gelmiyorlar memleketlerine?
Çünkü keyifleri yerinde,tüm hakları ellerinde ve gerçekten çocuklarına orda boş beleş öpücükler, sevgi gösterileri değil değer veriliyor,eğitim veriliyor..Bunları da kafamdan yazmadım yurtdışından yaşayan tanıdıklarım sık sık dile getirirler.Onların devlet okulları eğitim yönunden bizim özel okullarımızı ikiye katlıyor
eğer onlarla tartışırken de böyle saygısızsanız, sizi susturmak için farklı olduğunuzu söylemişlerdir. hakaret etmeyin lütfen..hepsi sen burdaki Türk'ler gibi değilsin dedi bana.ben Türk'üm dedim gururla
Sananeeğer onlarla tartışırken de böyle saygısızsanız, sizi susturmak için farklı olduğunuzu söylemişlerdir. hakaret etmeyin lütfen..
yasiniz 13 alti sanirim. yaris yaptigimizi sandiniz galiba.
sustum diye susturdum sanip su el isareti de nedir Allah askina. isiniz yokmuydu sizin öyle diyordunuz niye yine mantar gibi ciktiniz. simdi de sana mi sorcam ister yazar ister yazmam diyeceksiniz gelecegi görüyorum bak
Dıger tarafın ne düşündüğü kimin umrunda.Verilen haklardan herkes faydalanıyor mu? Faydalanıyor olay bitmiştir.tabiji biliyorum.diğer tarafın ne düşündüğünü daha iyi biliyorum.kopyalarom buraya bir Alman'ın sözlerini
Kaç Türk ün evi yakıldı be sen ne konuşuyorsun ordan?tabiki korurum Türkleri .bunun gibi hainleri korumam ama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?