- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi Leylleyl06
-
İnşallah şu BULDUMCUKLAR burayı okuyorlardır da tek çocuğun kendilerinde olmadığını anlarlar. Şunu da ekleyeyim anasına babasına sevimli geliyor olabilir ama inanın bebeklerin bazısı OLDUKÇA SEVİMSİZ ve bir çok insanda emin olun NEZAKETEN seviyordu artı onu da kimse yapmıyor. Zaten herkesin çevresinde birden çok bebek var. Emin olun kimse sizin çocuğunuza meraklı değil. Azıcık okuyunda şu forumları insanların gerçek düşüncelerini kavrayın. Kimse sizin bebelerinize ölüp bitmiyor.Evet böyleleri yüzünden şimdilerde kimsenin bebeğinin çocuğunun yüzüne bakmıyorum kıskanır veya surat yapar moralim bozulur diye Zaten alıngan bir insanım bugün markette gider komşunun kızı nereye gidiyorsun abla dedi yanında arkadaşı da vardı markete dedim yardım edelimmi dedi gerk yok dedim marketten iki tane çikolata aldım dönüşte vermeye ama döndüğümde yoklardı seslenmedim veya ev yakındı gidip te vermedim ki çoook yanlış anlarlar diye hak veriyorum ama abartmamak laızm
Arkadaşım sakin ol dünya güzel biyerBizde kimseye vermedik bebeğimizi. Hele yeni doğana annesi veya babası dışında kimse dokunmasın. Ben kizkardesimin evinde kaldım. Son gün giderken resimleri olsun bari deyip kucağına verdim. Kimse de benden soğumadı. O çocuğun hiç bir şeye bağışıklığı yok. Tek koruyucusu annesinden aldigi sut. O da sadece annesindeki bakteriye, virüse bağışıklık sağlar. Sizin vücudunuz sürekli başka başka şeylerle savaş halinde. Yazıktır günahtır. Hele 40 ı çıkmamış bebek. Çok savunmasız. Sizin zaten yeğeninizi düşünüp çok acil durumlar dışında dokunmamaniz lazım.
Bir tek Türk milletinde var bu bebek görünce illa dokunmak olayı. Sinir oluyorum.
Çocuk omzumda başı arkaya bakıyor. Ekmek alıcam satıcıyla konuşuyorum. Kadının biri gelmiş çocuğun yüzüne yüzüne konuşuyor. Nevrim dönüyor resmen. Daha aşıları yok bu çocuğun. Yine marketteyiz bebek arabasına bağlıyorum. Ağlamaya başladı. Kadının biri koştur koştur geldi, arabanın içine eğildi bir de. Kafasının arabanın kepenginin içine soktu şışşş şışşş yapıyor. Ben fark edip mudahale edene kadar bunlari yapiyor. Ne kadar atikler bir de. Sakinleşsin diye yapıyormuş. Sanki yardım istedik. Tanımıyorum etmiyorum. Evde belki çocuğun kızamık veya zaturresin. Ne taşıyorsun allah bilir.
İticisiniz umarım çocuğunuz da sizin gibi parnoyağa bağlamaz insanlara karşı sürekli gıcık olma ve uzak tutma tam ana kuzusu yetiştirme arzusu acil yardım alınBizde kimseye vermedik bebeğimizi. Hele yeni doğana annesi veya babası dışında kimse dokunmasın. Ben kizkardesimin evinde kaldım. Son gün giderken resimleri olsun bari deyip kucağına verdim. Kimse de benden soğumadı. O çocuğun hiç bir şeye bağışıklığı yok. Tek koruyucusu annesinden aldigi sut. O da sadece annesindeki bakteriye, virüse bağışıklık sağlar. Sizin vücudunuz sürekli başka başka şeylerle savaş halinde. Yazıktır günahtır. Hele 40 ı çıkmamış bebek. Çok savunmasız. Sizin zaten yeğeninizi düşünüp çok acil durumlar dışında dokunmamaniz lazım.
Bir tek Türk milletinde var bu bebek görünce illa dokunmak olayı. Sinir oluyorum.
Çocuk omzumda başı arkaya bakıyor. Ekmek alıcam satıcıyla konuşuyorum. Kadının biri gelmiş çocuğun yüzüne yüzüne konuşuyor. Nevrim dönüyor resmen. Daha aşıları yok bu çocuğun. Yine marketteyiz bebek arabasına bağlıyorum. Ağlamaya başladı. Kadının biri koştur koştur geldi, arabanın içine eğildi bir de. Kafasının arabanın kepenginin içine soktu şışşş şışşş yapıyor. Ben fark edip mudahale edene kadar bunlari yapiyor. Ne kadar atikler bir de. Sakinleşsin diye yapıyormuş. Sanki yardım istedik. Tanımıyorum etmiyorum. Evde belki çocuğun kızamık veya zaturresin. Ne taşıyorsun allah bilir.
Aynennnnnn sonra çocuk herşeyden korkan hep yanında anne isteyen itici bir tip oluyorSadece kendileri dogurmuscasina davranan buldumcuk annelerden gına geldi.
Çekip evinize gidin. Ben böyle tiplere hayırlı olsun bile demiyorum.
Cam fanus alıp onda saklamayı deneyin bence
O kadar cok abartmissiniz ki
Yurt dışında çocuk sevmedikleri için dokunmuyorlar.bu Türk'ler çocuk yardımı almak için on tane doğuruyor diye düşünüp antipati duyuyorlar.dokunamaz değil dokunmak istemiyorlar.kendi çocuklarını seviyorlar bide zaten Avrupa da kadınlar kolay kolay dığurmaya yanaşmıyor.Devletler teşvik etmek için para veriyor yinede yapmıyorlar.,Ülkenin gidisatina yoruyorum. Insanlarimiz her gecen gün daha da cahillesip daha da sinirli oluyorlar. Tahammülsüz hosgörüsüz bir milletiz. Ezberi bozmak lazim. Türk milleti olarak ahlak acisindan acinacak hale geliyoruz. Toplum olarak büyük bir tehlikedeyiz.
Yurt disindayim Türkiye ye dönmeye korkar oldum.
Burada kimse cocuguma dokunmaz. Almaz, sevemez.
Gülümsemek sözle sevmek de yeterli olabiliyor. Yaklasamaz.
Onlar bizim emanetlerimiz kimse ah ver elime diyemez. Basina birsey gelse bizim canimiz yanacak heabini da bize soracaklar. Ben de kimsenin cocuguna dokunmam. Bu demek degildir ki sevmiyoruz. Ama dokunmuyoruz.
Ortalik mali mi ya bu bebekler. Dokunmayin.
Kimin pedofili oldugu alninda yazmadigina göre dikkat etmek lazim.
Konuya gelirsem ablam lohusa. Ben ablan degilim ama ben de ilk zamanlar hele kimseye veremedim. Deli gibi saklamak istedim. O psikolojik birsey. Gecicidir. Iki dogumda da acayip bebegimi kiskandim. Dogal birsey bu, sogumaya gerek yok.
Yurt dışında çocuk sevmedikleri için dokunmuyorlar.bu Türk'ler çocuk yardımı almak için on tane doğuruyor diye düşünüp antipati duyuyorlar.dokunamaz değil dokunmak istemiyorlar.kendi çocuklarını seviyorlar bide zaten Avrupa da kadınlar kolay kolay dığurmaya yanaşmıyor.Devletler teşvik etmek için para veriyor yinede yapmıyorlar.,
Bende mesela dokunmam sevmem .mesafelitimdir .ama bazı insanlar çok sıcak kanlı çocuk görünce dayanamıyor sevmek istiyor.her toplumda pedofilik vakalar var .bunu Türkiye ye mal etmek yersiz ve cahilce bir yorum olmuş .yani kimse size Avrupa da ölmüyor .ülkelerine dönsün bunlar gözüyle bakılıyorsunuz .hal böyleyken Türkiye şöle böle diyenlere gülüyorum..
yani kimse size Avrupa da ölmüyor .ülkelerine dönsün bunlar gözüyle bakılıyorsunuz .hal böyleyken Türkiye şöle böle diyenlere gülüyorum
Asıl bebek sevilmez ilgilenilmez ve dokunulmayı hissetmezse guven sorunu yaşar...arkadaşlar günaydın benim benden 10 yaş büyük bir ablam var ben 26 yaşındayım ablam bayramda 5. çocuğunu doğurdu şuanda diğer ablamla beraber doğum yapan ablamın evinde kalıyoruz yardım etmek için.ben bebeği bakmak amaçlı(oynamak değil) ne zaman kucağıma alsam ablam diyor ki alma kucağına temas kurma bebekle mesela bebeği uyutuyordum dizimde gazı vardı kucağıma yasladım masaj yaparak uyuttum geldi yine dedi temas kurma bebekle güvensiz olur zayıf karakterli olur falan dedi sonra yine ağlıyordu ağlatmamak için kucağıma aldım niye kucağına alıyorsun temas kurma beni niye çağırmadın dedi bende dedim ki bebeği ağlatsamıydım dedim ve kendinden çok soğutuyorsun dedim cevap vermedi birşey daha eklemek istiyorum ilk çocuğu olduğunda da böyleydi bize gezmeye gelmişlerdi bebeği sevmek için kucağıma almama izin vermedi.. İlerde inşallah çocuğum olursa böyle itici ve gıcık hareketlerde bulunup çocuğumu sevdirmemezlik yapmak istemiyorum.Sizce de haklı değil miyim
Burdaki insanlar siz yada sizin gibilerin çocuğunu seviyorsa bu çocuk sevgisindendir.dediğim gibi ben sevmem o ayrı konu .ama insanlar sıcak kanlı .hemen topluma kötüye gidiyoruz burda hersey harika.Türkiye şöle böle diye konuşursan gülerim .burdaki insanlar çocuklarımıza dokunamaz diyorsun .dokunmak istemiyorlar ki zaten .umurşarında değilsiniz yani .bunu demek istedim .siz belki çalışma hayatında insanlarla iç içe değilsiniz bunu farkedemiyorsunuz.Gülün gülün, cok gerekli seyler yazmisiniz, siz gülüyorsunuz diye bunlar da bizi sevmiyor diye kesin dönüp yapiyorum su an bavulumu topluyorum.
irkcilik pahasina dahi cocuklari burada büyütmeden dönmüyorum. Büyük fark var. Ama siz de haklisiniz cocuk sevmiyorlar bize dönsün diyorlar diyip kendimize acimak da bir secenek.
Bence sizin gibi tipler çıkarılmalı vatandaşlıktan ..avrupalilar cocuk sevmezin bana hicbir zarari yok. aksine faydasi var. kimse cocuguma dokunmuyor. bes senedir burada yasiyorum cahilce yorum yapamam herhalde yasadigimi yaziyorum. cocuk sevmeyenler de cok. ama demek degildir ki herkes boyle. kucuk yerlerde tam aksine cocuklar cok degerli. heryerde de sevilir cocuklarim.cocuk sevmeyen cocuk yapmiyor zaten. avrupali cocugu da kendi kulturune gore seviyor. sevmeyen de yapmiyor. ben tabularsan siyrilalim diye yazdim. hepsi sehir evsanesi. turkiyede buyuk yozlasma var. hosgoru kalmamis. ananiza kufretmedim ben de Turk vatandasiyim memleketim. yerme cabasinda hic degilim. olani soyluyorum. ben bebegimle burada daha cok rahat ediyorum sokaklarda. turkiyede yasadiklarim ise utanc verici oluyor. ne sira beklemeyi biliriz ne de cocuklulara oncelik tanimayi. ha burada da hosgorusuz insanlar var, girla. ama bu turkiyedeki genel yozlasmayi degistirmez.
Burdaki insanlar siz yada sizin gibilerin çocuğunu seviyorsa bu çocuk sevgisindendir.dediğim gibi ben sevmem o ayrı konu .ama insanlar sıcak kanlı .hemen topluma kötüye gidiyoruz burda hersey harika.Türkiye şöle böle diye konuşursan gülerim .burdaki insanlar çocuklarımıza dokunamaz diyorsun .dokunmak istemiyorlar ki zaten .umurşarında değilsiniz yani .bunu demek istedim .siz belki çalışma hayatında insanlarla iç içe değilsiniz bunu farkedemiyorsunuz.
yani çocuk sevmemelerinin nedenleri var.iki toplumu karşılaştırıp burayı eleştirirsen alırsın cevabını.
Çok almanla konuştum söylediklerini yazarsam kırılırsınız o yüzden yazmayacağım.
Bence sizin gibi tipler çıkarılmalı vatandaşlıktan ..
Ben yurt dışında Türkleri koruyacam diye sayısız tartışmaya girdim insanlarla.sizin yazdıklarınız içler acısı .burda çocuğunuza tecavüz edilmiş gibi konuşıyorsunuz.
İyi eğitim değil sadece bence para veriyorlar olay bu .neyse tartışmak istemiyorum siz orda mutluysanız sorun yok .herles istediği gibi çocuk yetiştirmekte serbest .isterseniz dokunmayın diye sert bir şekilde uyarırsınız buraya gelince .acaba benim bilmedigim ne biliyorsunuz..
kimse türkiyeyi yerip buraya da hersey harika demedi.. dünyanin hicbiryerinde bu mümkün degil. bunu gecelim. sizin gülesiniz gelmis orasi ayri.
yabancilarin cektigi sikintilardan haberdarim esim is yerinde tek türk ve de istifa etmeme sebebi cocuklarimizdir.
orada sirf türk oldugu icin önüne koyulan engelleri saysam gercekten istifa etme sebepleri. yönetici posisyonuna sokmamak icin yaptiklari zaten yenilir yutulur degil.
ileride calisacagim zaman türlü pisliklerle karsilasacagimi biliyorum. Ha katlanirsin ya da ceker gidersin o bize kalmis.
ben cocuklar icin hala burada kalmayi daha iyi görüyorum.
sevmemeleri, dokunmamalari benim isime geliyor.
iki toplumu karsilastirmiyorum. bu neresi olursa olsun fark etmez. söz konusu türkiye diye türkiyeyi yazdim, gardini alip karsilastirma deme. japonyanin toplumunumu yazsaydim, kendimden örnek verdim burada yasadigin icin bu sekilde gelisti.
ben burada güvenle parkta cocuklarimi oynatayim, iyi bir egitim vereyim o bana yetiyor. cocugunuz var mi bilmiyorum, ama cocugu olanlarin da benim gibi düsünecegine inaniyorum
Bu benim fikrim .bence çıkarılmalısınız .herkes Tc vatandaşı olmasın .kendi ülke insanını sırf çocuk seviyor diye hakir gören tipler defolsun gitsin .yani iyi ki türkiyede ahlaki yozlasma var dedim ne vatandasliktan cikarilmam kaldi ne de acinacak halim. simdi size Türklügümüzü anlatmam cok sacma olur ama esim de ben de irkimizin yeterince üzerine düsüyoruz.
ne oluyor ben böyle konusurken türkiyede insanlar daha mi hosgörülü oluyor. elestiri yapiyoruz küfür etmiyorz ama siz cok ileri gidiyorsunuz bu yorumlarinizla
İyi eğitim değil sadece bence para veriyorlar olay bu .neyse tartışmak istemiyorum siz orda mutluysanız sorun yok .herles istediği gibi çocuk yetiştirmekte serbest .isterseniz dokunmayın diye sert bir şekilde uyarırsınız buraya gelince .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?