öz ablamın bebeğini sevdirmemesi beni artık bumbuz etti

Ülkenin gidisatina yoruyorum. Insanlarimiz her gecen gün daha da cahillesip daha da sinirli oluyorlar. Tahammülsüz hosgörüsüz bir milletiz. Ezberi bozmak lazim. Türk milleti olarak ahlak acisindan acinacak hale geliyoruz. Toplum olarak büyük bir tehlikedeyiz.
Yurt disindayim Türkiye ye dönmeye korkar oldum.
Burada kimse cocuguma dokunmaz. Almaz, sevemez.
Gülümsemek sözle sevmek de yeterli olabiliyor. Yaklasamaz.
Onlar bizim emanetlerimiz kimse ah ver elime diyemez. Basina birsey gelse bizim canimiz yanacak heabini da bize soracaklar. Ben de kimsenin cocuguna dokunmam. Bu demek degildir ki sevmiyoruz. Ama dokunmuyoruz.
Ortalik mali mi ya bu bebekler. Dokunmayin.
Kimin pedofili oldugu alninda yazmadigina göre dikkat etmek lazim.

Konuya gelirsem ablam lohusa. Ben ablan degilim ama ben de ilk zamanlar hele kimseye veremedim. Deli gibi saklamak istedim. O psikolojik birsey. Gecicidir. Iki dogumda da acayip bebegimi kiskandim. Dogal birsey bu, sogumaya gerek yok.

Dayanamadım cevap yazıcam.
Az bile yapmışsın. Al bebeğini tepe tepe kullan yalnız büyüsün çocuk demediğin için arkadaşın çok şanslı gerçekten.

Önceki sayfalarda hamile bir arkadaşımız da ben de öyle bir anne olucam kimse bebeğimi sevmezse ölmez, sırf sevsinler diye ben kıskançlıktan çatlayamam ya tarzı bişi yazmış.

Gerçekten inanamıyorum.

Siz farklı bişey mi doğuruyorsunuz? Altın kaplamalı şehzade mi çıkıyor sizden? Bugüne kadar hiç rastlamadım Allahtan, bebeğine kaş göz yapıp gülünce surat edip bebeği ortamdan kaçıran psikopat anneye. Belki de rastladı ama sallamadığım için fark etmedim bilmiyorum. Benim fark ettiklerim genelde, çocuğuyla konuştuğumda ona şebeklik yaptığımda gülen kahkaha atan hatta çocuğunu kucağıma verecek kadar sevimli annelerdi. Çok şükür de öyleydi. Çocuklardan soğutan arıza tipler yok şimdilik çevremde. Ama bayan; siz hamile olup çocuğumu kıskanıcam triplerine şimdiden girmiş hanfendi size diyorum; çocuklardan tek bir mesajınızla bile soğutabilirmişsiniz beni ben bunu öğrendim...

Var oyle insanlar,cocugu morartana kadar aglatip da bi bakmayanlar..cocuk oldugu yerde agliyo mu susuyo mu uykusuzluktan siziyo mu umurlarinda olmuyo..
Neden peki,uyumak icin anasina babasina ihtiyac duymasin diye kendi kendne uyuyabilirmismismis cunku...
Aglayinca kucaga alincagini dusunmycek cunku...
Anne babalar bebegi firt diye dogurup atiyolar orta yere bebe de kendi kendne buyuyo .. anne ve baba birbirlerine harciyolar gene vakitlerini,6.yi yapiyolar falan sonra..

Ben,hakkini vererek bakamiycaksam yapmam o bebegi. Orda burda aglasin diye mi dogurduk. 6aylik bebisim var. Kucaga cikmayi seviyo.simariyo agliyo ve ben onu her istediginde sarip sarmaliyorum.. insallah bu boyle devam eder. Yalanci memeye alismadi hic mesela,geceleri emzik olarak beni kullansa da ben halimden memnunum... bana ihtiyaci varsa yaninda olurum,nokta. ..
Bence bebise yazik olur kucaga alin ilgilenin.. anasi izin vermyosa da bosverin kendi bilir napalim..

Evet böyleleri yüzünden şimdilerde kimsenin bebeğinin çocuğunun yüzüne bakmıyorum kıskanır veya surat yapar moralim bozulur diye Zaten alıngan bir insanım bugün markette gider komşunun kızı nereye gidiyorsun abla dedi yanında arkadaşı da vardı markete dedim yardım edelimmi dedi gerk yok dedim marketten iki tane çikolata aldım dönüşte vermeye ama döndüğümde yoklardı seslenmedim veya ev yakındı gidip te vermedim ki çoook yanlış anlarlar diye hak veriyorum ama abartmamak laızm

Yani çocuğu kıskanmak nedir arkadaş? Çocuk bizim sahip olduğumuz bir obje değil ki. Sen bir birey yaratıyorsun. Sen çocuğu BAKIN BEN DOĞURDUM BEN diye etrafta kasım kasım kasıl diye yaptıysan eyvah ki ne eyvah! (Böyleleri; evlenince hayatlarındaki tüm bekar arkadaşlarına da tepeden bakar mesela, asssllllaaa muhattap olmazlar) Eğer bir gün çocuğum olursa Allahım, lütfen bu sayko kibirden beni mümkün mertebe uzak tut!

:) aynen benim etrafındakilerin hepsi öyle hatta kendilerince ben doğurdum benim o Benim diye espri de yaparlar akşama kadar çocuklarını paylaşırlar tüm sosyal mecralardan ama akılllandım sonunda görüşmeyince çok mutlu olduğumu fark ettim herkese tavsiye ederim

Ahahha yaa benim de nerdeyse bütün arkadaşlarımın çocukları oldu ama çok şükür hiçbirisi öyle korkunç insanlara dönüşmedi Sadece bir tane eski iş arkadaşım vardı sürekli telefondan çocuğunu gösterirdi her seni boş yakaladığında anında telefonundaki o galeri mutlaka açılır ve 64947 adet fotoğraf baştan sona gösterilirdi. Ama onun tek manyaklığı buydu; kibir veya sakınma veya kıskançlık yoktu hiç :)

Benimkiler de böyle model di terbiyesiz di. ay aklıma gelince sinir oldum

Bu konu daha öncede tartışıldı .benim gibi yapın sizde.kimsrnin çocuğunu sevmiyorum .dokunmak vs söyle dursun canım agucuk vs bile yapmıyorum.görmezden geliyorum .belki soğuk falan derler olsun en azından triplere girmezler .

Benim görüşüm size biraz ters gelecek belki ama bakis açısı olsun istedim uygulamak yada dinlemek size kalmış asla yargilamiyorum yanlis anlamayin sürçü lisan edersem affola...
Suan bebeğinizi koruyor olmaniz guzel ama inanin bana ona kötülük yapiyorsunuz. Bunye enfeksiyonu gördükçe ona karsi bagisiklik hücreleri uretecek siz böyle yaptikca bağışıklık sistemi gelismeyecek ve hastaliklari daha zor atlatacak kuzunuz. Bizim immünoloji profesörumuz hep derdi ne kadar hijyenik o kadar alerjik yada ne kadar hijyen o kadar alerjen... tabi yine de siz bilirsiniz.

Millet olarak illa uçta düşüneceğiz ortası olmaz, suyunu çıkaracağız illa. Yok guvenli bağlanma yok mikrop kapmasın diye cocugu cam fanusa koyacak dereceye geleceğiz. Ya da bu tarz aşırı korumaci ebeveyne şiddet uygulayacak kadar gözümüz dönecek. Bu toplumdan sağlıklı birey çıkmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…