- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi Leylleyl06
-
Kızlar konu nerelere gidiyor ama ben artık sokakta birilerine saldıranlardan tırsmaya başladım. Özellikle çocuk sahibi olduktan sonra. Gecen gün facebook da biri yazmıştı. Kadınlar İstanbula gezmeye gelmişler adalar iskelesinde vapur beklerken adamın biri bunlara lafla sataşmiş. Yok çok kalabalık ne işleri var burada çıkmasınlar evden vs diye. Yol vermeyi geç çocuklu kadına ittirip geçmiş. Kadıncağız da korkmuş saldırır diye hiç birşey diyememiş. İnsanlar delirdi resmen.
Ben bu yüzden bir arkadaşımla konuşmuyorum Zaten ayda bir görüşüyorduk her buluşmamızda çoçuğunu kıskandığını sevmemi istemediğini farktrttiriyordu ben bir daha yan yana gelmemeye karar verdim mutluyum öz ablam da olsa aynı şeyler benim başıma gelse onunla da görüşmezdim ve böyle davranan tipler fazlasıyla iticisiniz
Evet böyleleri yüzünden şimdilerde kimsenin bebeğinin çocuğunun yüzüne bakmıyorum kıskanır veya surat yapar moralim bozulur diye Zaten alıngan bir insanım bugün markette gider komşunun kızı nereye gidiyorsun abla dedi yanında arkadaşı da vardı markete dedim yardım edelimmi dedi gerk yok dedim marketten iki tane çikolata aldım dönüşte vermeye ama döndüğümde yoklardı seslenmedim veya ev yakındı gidip te vermedim ki çoook yanlış anlarlar diye hak veriyorum ama abartmamak laızmDayanamadım cevap yazıcam.
Az bile yapmışsın. Al bebeğini tepe tepe kullan yalnız büyüsün çocuk demediğin için arkadaşın çok şanslı gerçekten.
Önceki sayfalarda hamile bir arkadaşımız da ben de öyle bir anne olucam kimse bebeğimi sevmezse ölmez, sırf sevsinler diye ben kıskançlıktan çatlayamam ya tarzı bişi yazmış.
Gerçekten inanamıyorum.
Siz farklı bişey mi doğuruyorsunuz? Altın kaplamalı şehzade mi çıkıyor sizden? Bugüne kadar hiç rastlamadım Allahtan, bebeğine kaş göz yapıp gülünce surat edip bebeği ortamdan kaçıran psikopat anneye. Belki de rastladı ama sallamadığım için fark etmedim bilmiyorum. Benim fark ettiklerim genelde, çocuğuyla konuştuğumda ona şebeklik yaptığımda gülen kahkaha atan hatta çocuğunu kucağıma verecek kadar sevimli annelerdi. Çok şükür de öyleydi. Çocuklardan soğutan arıza tipler yok şimdilik çevremde. Ama bayan; siz hamile olup çocuğumu kıskanıcam triplerine şimdiden girmiş hanfendi size diyorum; çocuklardan tek bir mesajınızla bile soğutabilirmişsiniz beni ben bunu öğrendim...
Evet böyleleri yüzünden şimdilerde kimsenin bebeğinin çocuğunun yüzüne bakmıyorum kıskanır veya surat yapar moralim bozulur diye Zaten alıngan bir insanım bugün markette gider komşunun kızı nereye gidiyorsun abla dedi yanında arkadaşı da vardı markete dedim yardım edelimmi dedi gerk yok dedim marketten iki tane çikolata aldım dönüşte vermeye ama döndüğümde yoklardı seslenmedim veya ev yakındı gidip te vermedim ki çoook yanlış anlarlar diye hak veriyorum ama abartmamak laızm
:) aynen benim etrafındakilerin hepsi öyle hatta kendilerince ben doğurdum benim o Benim diye espri de yaparlar akşama kadar çocuklarını paylaşırlar tüm sosyal mecralardan ama akılllandım sonunda görüşmeyince çok mutlu olduğumu fark ettim herkese tavsiye ederimYani çocuğu kıskanmak nedir arkadaş? Çocuk bizim sahip olduğumuz bir obje değil ki. Sen bir birey yaratıyorsun. Sen çocuğu BAKIN BEN DOĞURDUM BEN diye etrafta kasım kasım kasıl diye yaptıysan eyvah ki ne eyvah! (Böyleleri; evlenince hayatlarındaki tüm bekar arkadaşlarına da tepeden bakar mesela, asssllllaaa muhattap olmazlar) Eğer bir gün çocuğum olursa Allahım, lütfen bu sayko kibirden beni mümkün mertebe uzak tut!
:) aynen benim etrafındakilerin hepsi öyle hatta kendilerince ben doğurdum benim o Benim diye espri de yaparlar akşama kadar çocuklarını paylaşırlar tüm sosyal mecralardan ama akılllandım sonunda görüşmeyince çok mutlu olduğumu fark ettim herkese tavsiye ederim
Benimkiler de böyle model di terbiyesiz di. ay aklıma gelince sinir oldumAhahha yaa benim de nerdeyse bütün arkadaşlarımın çocukları oldu ama çok şükür hiçbirisi öyle korkunç insanlara dönüşmediSadece bir tane eski iş arkadaşım vardı sürekli telefondan çocuğunu gösterirdi her seni boş yakaladığında anında telefonundaki o galeri mutlaka açılır ve 64947 adet fotoğraf baştan sona gösterilirdi. Ama onun tek manyaklığı buydu; kibir veya sakınma veya kıskançlık yoktu hiç :)
Benimkiler de böyle model di terbiyesiz di. ay aklıma gelince sinir oldum
KatılıyorumAmaan kendi dünyalarında birbirlerini kıskançlıktan falan öldürsünler böyleleri hiç sorun değil
Benim görüşüm size biraz ters gelecek belki ama bakis açısı olsun istedim uygulamak yada dinlemek size kalmış asla yargilamiyorum yanlis anlamayin sürçü lisan edersem affola...Bizde kimseye vermedik bebeğimizi. Hele yeni doğana annesi veya babası dışında kimse dokunmasın. Ben kizkardesimin evinde kaldım. Son gün giderken resimleri olsun bari deyip kucağına verdim. Kimse de benden soğumadı. O çocuğun hiç bir şeye bağışıklığı yok. Tek koruyucusu annesinden aldigi sut. O da sadece annesindeki bakteriye, virüse bağışıklık sağlar. Sizin vücudunuz sürekli başka başka şeylerle savaş halinde. Yazıktır günahtır. Hele 40 ı çıkmamış bebek. Çok savunmasız. Sizin zaten yeğeninizi düşünüp çok acil durumlar dışında dokunmamaniz lazım.
Bir tek Türk milletinde var bu bebek görünce illa dokunmak olayı. Sinir oluyorum.
Çocuk omzumda başı arkaya bakıyor. Ekmek alıcam satıcıyla konuşuyorum. Kadının biri gelmiş çocuğun yüzüne yüzüne konuşuyor. Nevrim dönüyor resmen. Daha aşıları yok bu çocuğun. Yine marketteyiz bebek arabasına bağlıyorum. Ağlamaya başladı. Kadının biri koştur koştur geldi, arabanın içine eğildi bir de. Kafasının arabanın kepenginin içine soktu şışşş şışşş yapıyor. Ben fark edip mudahale edene kadar bunlari yapiyor. Ne kadar atikler bir de. Sakinleşsin diye yapıyormuş. Sanki yardım istedik. Tanımıyorum etmiyorum. Evde belki çocuğun kızamık veya zaturresin. Ne taşıyorsun allah bilir.
temas kurma bebekle güvensiz olur zayıf karakterli olur falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?