öz ablamın bebeğini sevdirmemesi beni artık bumbuz etti

Steril bir fanusa koyup antibakteriallerle yıkayın. Otoklavlarda kok kazanlarında kaynatın. Hatta yetmedi radyoaktif ışınlarında uyutun bebeğinizi.

İstediğiniz sterilizasyona anca ulaşabilirsiniz.

Annelik iç güdüsüyle üzgünüm ki saçmalıyorsunuz hanımefendi

Son düzenleme:
Bazen çok bilmek de iyi olmayabiliyor demek ki,insanın şirazesini kaydırabiliyor örnekde olduğu gibi...

Herkes pedagog oldu günümüzde güvensiz olurmuş öyle mi?

Yalap şalap öpmedigin sürece ne sakıncası olabilir, kakasına bakaydın bi belki boncuk vardır, te Allahım yaa hanedana şehzade doğurdu sanki, herseyden mikrop kapılıp ölünseydi sokaktaki çıplak ayaklı çocuklar bebekler ölürdü

Valla ablaniz olse (allah korusun) o bebegin ve cocuklarin korumasi kismen size gececek biliyor muymus? Madem o kadar merakli cagirmasaymis kimseyi.. insan bebegini kardesinden nasil kiskanir, nasil bir ruh hastaligidir anlamak mumkun degil. Bir saniye bile durmayin orada hemen donun evinize.. az yesin de temizligini-yemegini yapacak bir usak bulsun kendisine.. dun de dedigim gibi, cehalet mahvedecek bu toplumu.. ne hikmetse de her gecen gun altin gibi deger kazaniyor avamlik ve cehalet..

Diger konuya alalim seni ebenin astigi:))))

İlk çocuk olur böyle yapar anlarım da 5 tane çocuk var hala bu pimpirik halleri beni çileden çıkarırdı herhalde...

Ben olsam iki dakika durmaz çıkar giderdim o evden. Temas etmeyin vs gibi cümleler kurulmuş ne saçma !? Teyze o tabiki dokunacak tabiki sevecek Allah Allah iyice şaşırdık ! Madem çok biliyor baksın tek başına beş çocuğuna birden...

Maşşallah abladaki özgüven de kimsede yok yorulmuyo mu acaba 5 çocuklar halbuki iş yüküm azalıyor diye mutlu olmalı.
Sevme ozaman
Çocuk sevgisiz ve insanlardan uzak büyüsün.
Asıl ozaman güvensiz ve içine kapanık olır
Ya da aşırı ukala olur.

Son zamanlarda bu model anneler yuzunden bildiginiz parobayak olduk hani bi yabancinim cocugu kucagina almamadina musaade edilmez anlarim ama kimse cocuguma yaklasmasin elini tutmasin opmesin bebegime bakmasin agucuk gugucuk yapmasin nedir ya cocuk bu tas mi oda sevilmek oynanmak ister

Gecen biri konu acmisti esinin akrabadi bebeginin elini opmus diye kavga cikarmisti
.robat cocuklar yetistiriyorlar resmen

Bende annesinin kucaginda yuzu bana donuk yabanci cocuklara sevimli hareketler yapipyorum gulusuyoruz noluyor yani covugun çocuğun bi tarafi mi eksiliyor

Cocuklarin dudaktan opulmesine bende karsiyim ama sapur supur opmedikten sonra opulmesinin ne zarari var

Gecen fark ettim bu insanlar hayatimiza dusuncelerimize o kadar girmis ki artik yegenlerimi kuzenlerimin cocuklarinida pek fazla opmemeye baslamisim birinin cocuguna dokunurken bi tedirgin oluyorum

Her konuda yabancılar şöyle böyle diyoruz ama yabancılarda bu tip bir koruma hali yok, ha nedir evet kimse kimsenin çocuğunu öpmüyordur ama oraya dokunma buna elleme falan da yok onlarda az çok gördüğüm kadarıyla, çocuk mikrop alacak yahu

Kaldı ki bu kişi teyze, sen insanları oraya sadece hizmet etsinler diye mi çağırdın diye sorarlar adama

Günümüzde aklı başında insan sayısı cidden azaldı. Deliler normal oldu toplum içinde. Değişik değişik şeyler çıkarıyorlar annelerin koruma içgüdüsü bile sapıttı. Alın çocukları dağa çıkın tek yaşayın insan görmesin, dokunmasın. Olmadı marsta koloniler kurulacak baya steril tutarlar sonuçta süper teknolojik olacak. Kaç kurtar kendini konu sahibi sen de. İnsanı manyak eder bu tipler.

Nerde pimpirikli bir anne var orda hastaneden çıkmayan bir çocuk var, en yakın arkadaşlarımdan biri, 37.5 gördüğü anda dayiyo şurubu, doğduğundan beri sayısız antibiyotik kullandı, zerre direnç yok çocukta,geçen benim oğlanın videosunu görmüş gelin kızımızın köpeğiyle boğuşuyo yalayıp yuttular birbirlerini mikrop kapar diye bi başladı vaaz yarım saat sürdü,insan bunu derken bi bakar ben ne kadar zaman geçirdim hastanede bunlar ne kadar zaman geçirdi acaba ben mi yanlış yapıyorum diye

lohusalığı dibine kadar yaşamışsın.
bu kadar hassasiyet hem sana hem çocuğa zarar.
çocuk mikropla tanışarak bağışıklık sistemini güçlendirir.

ayrıca atalarımızı dinle: sakınılan göze çöp batar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…