- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
- Konu Sahibi Leylleyl06
-
Bizde kimseye vermedik bebeğimizi. Hele yeni doğana annesi veya babası dışında kimse dokunmasın. Ben kizkardesimin evinde kaldım. Son gün giderken resimleri olsun bari deyip kucağına verdim. Kimse de benden soğumadı. O çocuğun hiç bir şeye bağışıklığı yok. Tek koruyucusu annesinden aldigi sut. O da sadece annesindeki bakteriye, virüse bağışıklık sağlar. Sizin vücudunuz sürekli başka başka şeylerle savaş halinde. Yazıktır günahtır. Hele 40 ı çıkmamış bebek. Çok savunmasız. Sizin zaten yeğeninizi düşünüp çok acil durumlar dışında dokunmamaniz lazım.
Bir tek Türk milletinde var bu bebek görünce illa dokunmak olayı. Sinir oluyorum.
Çocuk omzumda başı arkaya bakıyor. Ekmek alıcam satıcıyla konuşuyorum. Kadının biri gelmiş çocuğun yüzüne yüzüne konuşuyor. Nevrim dönüyor resmen. Daha aşıları yok bu çocuğun. Yine marketteyiz bebek arabasına bağlıyorum. Ağlamaya başladı. Kadının biri koştur koştur geldi, arabanın içine eğildi bir de. Kafasının arabanın kepenginin içine soktu şışşş şışşş yapıyor. Ben fark edip mudahale edene kadar bunlari yapiyor. Ne kadar atikler bir de. Sakinleşsin diye yapıyormuş. Sanki yardım istedik. Tanımıyorum etmiyorum. Evde belki çocuğun kızamık veya zaturresin. Ne taşıyorsun allah bilir.
Sizin aşılarınız var mıDaha aşıları yok bu çocuğun
Bazen çok bilmek de iyi olmayabiliyor demek ki,insanın şirazesini kaydırabiliyor örnekde olduğu gibi...Bizde kimseye vermedik bebeğimizi. Hele yeni doğana annesi veya babası dışında kimse dokunmasın. Ben kizkardesimin evinde kaldım. Son gün giderken resimleri olsun bari deyip kucağına verdim. Kimse de benden soğumadı. O çocuğun hiç bir şeye bağışıklığı yok. Tek koruyucusu annesinden aldigi sut. O da sadece annesindeki bakteriye, virüse bağışıklık sağlar. Sizin vücudunuz sürekli başka başka şeylerle savaş halinde. Yazıktır günahtır. Hele 40 ı çıkmamış bebek. Çok savunmasız. Sizin zaten yeğeninizi düşünüp çok acil durumlar dışında dokunmamaniz lazım.
Bir tek Türk milletinde var bu bebek görünce illa dokunmak olayı. Sinir oluyorum.
Çocuk omzumda başı arkaya bakıyor. Ekmek alıcam satıcıyla konuşuyorum. Kadının biri gelmiş çocuğun yüzüne yüzüne konuşuyor. Nevrim dönüyor resmen. Daha aşıları yok bu çocuğun. Yine marketteyiz bebek arabasına bağlıyorum. Ağlamaya başladı. Kadının biri koştur koştur geldi, arabanın içine eğildi bir de. Kafasının arabanın kepenginin içine soktu şışşş şışşş yapıyor. Ben fark edip mudahale edene kadar bunlari yapiyor. Ne kadar atikler bir de. Sakinleşsin diye yapıyormuş. Sanki yardım istedik. Tanımıyorum etmiyorum. Evde belki çocuğun kızamık veya zaturresin. Ne taşıyorsun allah bilir.
Valla ablaniz olse (allah korusun) o bebegin ve cocuklarin korumasi kismen size gececek biliyor muymus? Madem o kadar merakli cagirmasaymis kimseyi.. insan bebegini kardesinden nasil kiskanir, nasil bir ruh hastaligidir anlamak mumkun degil. Bir saniye bile durmayin orada hemen donun evinize.. az yesin de temizligini-yemegini yapacak bir usak bulsun kendisine.. dun de dedigim gibi, cehalet mahvedecek bu toplumu.. ne hikmetse de her gecen gun altin gibi deger kazaniyor avamlik ve cehalet..
Diger konuya alalim seni ebenin astigi:))))
Son zamanlarda bu model anneler yuzunden bildiginiz parobayak olduk hani bi yabancinim cocugu kucagina almamadina musaade edilmez anlarim ama kimse cocuguma yaklasmasin elini tutmasin opmesin bebegime bakmasin agucuk gugucuk yapmasin nedir ya cocuk bu tas mi oda sevilmek oynanmak isterHerkes pedagog oldu günümüzde güvensiz olurmuş öyle mi?
Yalap şalap öpmedigin sürece ne sakıncası olabilir, kakasına bakaydın bi belki boncuk vardır, te Allahım yaa hanedana şehzade doğurdu sanki, herseyden mikrop kapılıp ölünseydi sokaktaki çıplak ayaklı çocuklar bebekler ölürdü
Son zamanlarda bu model anneler yuzunden bildiginiz parobayak olduk hani bi yabancinim cocugu kucagina almamadina musaade edilmez anlarim ama kimse cocuguma yaklasmasin elini tutmasin opmesin bebegime bakmasin agucuk gugucuk yapmasin
Gecen biri konu acmisti esinin akrabadi bebeginin elini opmus diye kavga cikarmisti
.robat cocuklar yetistiriyorlar resmen
Bende annesinin kucaginda yuzu bana donuk yabanci cocuklara sevimli hareketler yapipyorum gulusuyoruz noluyor yani covugun çocuğun bi tarafi mi eksiliyor
Cocuklarin dudaktan opulmesine bende karsiyim ama sapur supur opmedikten sonra opulmesinin ne zarari var
Gecen fark ettim bu insanlar hayatimiza dusuncelerimize o kadar girmis ki artik yegenlerimi kuzenlerimin cocuklarinida pek fazla opmemeye baslamisim birinin cocuguna dokunurken bi tedirgin oluyorum
lohusalığı dibine kadar yaşamışsın.Bizde kimseye vermedik bebeğimizi. Hele yeni doğana annesi veya babası dışında kimse dokunmasın. Ben kizkardesimin evinde kaldım. Son gün giderken resimleri olsun bari deyip kucağına verdim. Kimse de benden soğumadı. O çocuğun hiç bir şeye bağışıklığı yok. Tek koruyucusu annesinden aldigi sut. O da sadece annesindeki bakteriye, virüse bağışıklık sağlar. Sizin vücudunuz sürekli başka başka şeylerle savaş halinde. Yazıktır günahtır. Hele 40 ı çıkmamış bebek. Çok savunmasız. Sizin zaten yeğeninizi düşünüp çok acil durumlar dışında dokunmamaniz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?